Πραγματικά… ένα γιατί…?...
Είμαι φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου !20 χρονών ενήλικας!… καθημερινά εκεί…στην απορία, στην ερώτηση, στην παρακολούθηση την ουσιαστική, στο να βοηθήσω όποιον χρειαστεί κάτι.. με διάθεση να αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο...οι φοιτητές να συνεργάζονται.. γιατί έτσι πάει το πανεπιστήμιο μπροστά… με κίνητρο την γνώση και όχι τα SOS που θα πέσουν λες και είμαστε στο σχολείο....
όταν λοιπόν γίνονται όλα αυτά και υπάρχει όρεξη από τους φοιτητές για παρακολούθηση- συμμετοχή … αυτό με το οποίο τους ανταμείβετε είναι η ανοργανωσιά και η ανευθυνότητα ? γιατί ? το να απογοητεύεται ο φοιτητής αυτός ο οποίος είναι ε-κ-ε-ι σε αυτές τις αίθουσες μονίμως … κάπου χτυπάει ακόμη πιο άσχημα και πρέπει να αναθεωρηθούν κάποια πράγματα…
και προφανώς δεν είμαι ο μόνος που είμαι έτσι σαν φοιτητής .. αλλά χ-α-ι-ρ-ο-μ-α-ι
πραγματικά που είναι και άλλοι πολλοί…
αλλά σίγουρα δεν μπορείτε να απαιτείτε καλή συνεργασία, επικοινωνία και σεβασμό από τους φοιτητές όταν εσείς οι ίδιοι δεν τους σέβεστε…
και αν δεν φταίτε εσείς για αυτή την κατάσταση ..
απαιτώ σαν φοιτητής λοιπόν και σίγουρα όχι προσωπικά αλλά και όλοι οι φοιτητές σ-α-ς , οι μαθητές σ-α-ς …αυτοί που την ώρα που διδάσκεται σας κοιτούν στα μάτια είτε με θαυμασμό για τις γνώσεις σας, για την θέση σας, για την καριέρα σας για την εξέλιξη σας … εξηγήσεις...
(θα το στειλω με μειλ.. απλα το ανεβασα για να ευαισθητοποιηθουν ισως να ξυπνησουν ισως και καποιοι αλλοι...)