xvantsik έγραψε:Σχόλια tony24 φωτιά. Μπράβο αν και διαφωνώ στα ρευστά και στην γεωμετρία. Η τελευταία όντως είναι αίσχος αλλά με αναβάθμιση είναι γερό θεμέλιο. Επίσης στατικά προσομοιώματα πράγματι είναι μαστ και αφήνει κενό, ίσως όμως να μπορούσε να ενσωματωθεί στα επιμέρους τεχνολογικά. Γίνεται στα σίδερα αυτό και ήταν φοβερά ενδιαφέρον
Για τη γεωμετρία ο παλιός ήταν μισάνθρωπος και ο καινούργιος εξωγήινος. Το μάθημα έχει πρόβλημα χοντρό. Ίσως αν εμπλακεί ως διδάσκων και συντονιστής ο Κανελλαίδης μια που έχει όρεξη και το έχει διδάξει το μάθημα στη ΣΤΕΑΜΧ και εξασφαλίζει την εκπαιδευτική σύνδεση. Αλλιώς επιλογής, δεν έχει νόημα να υπάρχει στο 1ο και.να το πανε όλοι πτυχίο. χάνει το.νόημα ύπαρξης του και δε φταίνε τα κοπέλια σε αυτό γιατί γίνετε κάθε χρόνο. Δε το θεωρώ τόσο βασικό για να συνεχιστεί η σφαγή (Όσο αρχιτεκτονικά ή Μηχανικές που.μπάζουν αλλά το κουμπώνεις ή προσπαθείς να.το αλλάξεις, πάντως μένουν ως απαραίτητα)
Για τα ρευστά στο δίνω ταινία και εγώ όπως φαίνεται από την δημιουργική μου ασάφεια για το συνεχές, αμφιταλαντεύομαι. Τα ρευστά ήταν περίπτωση σαν τη γεωμετρία, μάθημα υποβάθρου πήγαινε πτυχίο και έχανε ΤΕΛΕΙΩΣ το νόημά του. Τώρα αυτό γύρισε οπότε ίσως καλό είναι να κάτσει κει που κάθεται. Καλά κλασικό στη γενιά μου
Πρώτα Αστικά-> Υδραυλική-> Ρευστά(στο πτυχίο).
Για να πω την αλήθεια τα υδραυλικά στον.κορμό εγώ δε θα τα ακομπούσα με εξαίρεση τα Λιμάνια.
Όπως προανέφερα τα Λιμάνια δεν τα διακρίνω ως σημαντικότερα.από τα σιδηροδρομική, αεροδρόμια, φράγματα, σήραγγες και γέφυρες. Λίγο μαζεμένα τα είπα όλα για επιλογής αλλά μια που έχω cult following πετάω την αρχική σκέψη. Γιατί όχι και όλα.κορμού στο 8ο/9ο. Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γίνεται ενιαίο δίπλωμα και αυτή είναι μια ευκαιρία μέσω του.προγράμματος να ενισχυθεί.
Για τα προσομοιώματα δε θεωρώ ότι πρέπει να μαθαίνονται σε τεχνολογικά μαθήματα διαστιαλόγησης όπως τα σίδερα και το μπέτο (Yolo όλα αμφιέρειστες ή θλιπτήρας/Ελκυστήρας) ούτε στις αριθμητικές Στατικές. Είναι η γέφυρα των δύο και.γιατί όχι ας.είναι εύκολο.Το.θέμα.είναι να.πάρεις.μυρωδιά πριν φθάσεις στα σιδερομπετά