31/05: Πρυτανικές εκλογές 2010

Συντονιστής: University Editors

Re: 31/05: Πρυτανικές εκλογές 2010

Δημοσίευσηαπό stalin » Τετ, 02 Ιουν 2010 10:28 pm

V έγραψε:
stalin έγραψε:Δεν μπορεί κάποιος να εγκαθιδρύει χούντα, εσύ να χύνεις κροκοδείλια δάκρυα και την επόμενη μέρα να συνεργάζεσαι.
Με τόσο σημαντικά θέματα δεν παίζουμε, δεν είναι επουσιώδης διαφωνία.Όταν συνεργάζεσαι με χούντες στιγματίζεσαι.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω οτι άλλο χούντα κι άλλο μαλακία... Χούντα είναι αυτό που η πρώτη φοιτητική παράταξη δεν αναγνώριζε μέχρι το '91(διευκρίνηση είναι, μην το παίρνεις προσωπικα).

stalin έγραψε:Αλλά όχι και να τους κράζετε και να λέτε παπαρολογίες την στιγμή που αύριο θα συνεργάζεστε μαζί τους.

Σόρρυ, αλλά είναι τουλάχιστον αστεία αυτά που λες... :D
Δηλαδή το γεγονός οτι σε πολλές συνελεύσεις συγκροτούμε κοινό πλαίσιο με τα ΕΑΑΚ και συμφωνούμε πάνω σε κάποια σημεία δε μας επιτρέπει να τους κάνουμε κριτική και μάλιστα οξύτατη σε κάποια άλλα πράγματα??? Δεσμευόμαστε δηλαδη??? Γενικά, μάθε οτι το κοινό πλαίσιο στις ΓΣ δε σημαίνει ούτε κοινή εκλογική καταγραφή, ούτε κοινή παράταξη, ούτε κοινή πολιτική συμμαχία σημαίνει απλά συμφωνία σε κάποια πολιτικά επίδικα της συγκυρίας.

Και σταμάτα τόσο πολύ να επιμένεις στον Εγκέλαδο άμα έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα άνοιξε καινούργιο τόπικ ή στείλε μου πμ... άμα θες να τον κράξεις προσπάθησε διαφορετικά. Δεν είναι ανάγκη (πέρα απο offtopic) να γίνεσαι και γραφικός...

Συγκυριακή συνεργασία , που επαναλαμβάνεται συνεχώς είναι πολιτική συνεργασία. Όχι ταυτιση, συνεργασία.
Μία σοβαρή παράταξη, όταν κάποια άλλη δρα με τραμπουκισμό, αντιδημοκρατικά και τρομοκρατεί όσους θέλουν να ασκήσουν το ύψιστο δικαίωμα της δημοκρατίας, την ψήφο, δεν μπορεί να καταδικάζει συνεργαζόμενη. Ή με τη δημοκρατία ή με την τρομοκρατία. Ο εγκέλαδος, προσπαθεί να ωφεληθεί καταδικάζοντας, αυτούς που αύριο θα σιγοντάρει, δηλαδή μας δουλεύει μεστα μούτρα μας... Καμία εμπάθεια με τον εγκέλαδο, οι κωλοτούμπες μόνο μου προκαλούν ναυτία... :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό V » Τετ, 02 Ιουν 2010 11:08 pm

Τι λες ανθρωπέ μου? Τι πάει να πεί σιγοντάρει? Με τη ίδια λογική και η ΔΑΠ και οποιαδήποτε άλλη παράταξη σιγοντάρει τα ΕΑΑΚ ή οποιαδήποτε άλλη παράταξη όταν κατεβάζουν ΔΣ και το στηρίζει... Κοινό πλαίσιο για ένα μεγάλο διάστημα πριν λίγα χρόνια κατέβαζαν όλες οι αριστερές δυνάμεις της σχολής (και κάποιες φορές έμπαινε και η ΠΑΣΠ). Τι σημαίνει αυτό? οτι τα βρίσκανε σε όλα και δεν μπορούσαν να διαφωνήσουν? Στη διαδικασία της συνέλευσης ο καθένας (άτομο ή παράταξη) μπορεί να κατεβάσει πλαίσιο στο τέλος προς ψήφιση σε συνεργασία με οποιοδήποτε άτομο ή παράταξη αρκεί να τα βρίσκουν στο περιεχόμενο του πλαισίου και μόνο. Αντιλαμβάνομαι την ανυσηχία σου για το γεγονός οτι το κοινό πλαίσιο είναι το μόνο που κοντράρει στα ίσα τη ΔΑΠ αλλά δεν είναι ανάγκη να την εκφράζεις έτσι.

stalin έγραψε:Συγκυριακή συνεργασία , που επαναλαμβάνεται συνεχώς είναι πολιτική συνεργασία.

Μη μπλέκεσαι με απλούς πολιτικούς όρους και μπερδεύεσαι... Η πολιτική συνεργασία ή συμμαχία προυποθέτει κοινό μόρφωμα και δομές άρα μάλλον δεν ισχύει αυτό που λες...

stalin έγραψε:Ή με τη δημοκρατία ή με την τρομοκρατία.

Άμα θές να μιλήσουμε για τρομοκρατία και εκφυλισμό των διαδικασιών του συλλόγου πρώτο παράδειγμα (και επίκαιρο) είναι τα περιστατικά της φετινής καταμέτρησης στη Νομική. Αν δεν κάνω λάθος εκεί ήσουν ...(εκτός αν σε μπερδεύω με άλλον...)

Άμα θές συνέχισε το offtopic παραλήρημα σου δεν πρόκειται να σου απαντάω άλλο γιατί καταλαβαίνω οτι δεν έχει νόημα...
Live your Myth
V

Δημοσίευσηαπό stalin » Τετ, 02 Ιουν 2010 11:23 pm

V έγραψε:Τι λες ανθρωπέ μου? Τι πάει να πεί σιγοντάρει? Με τη ίδια λογική και η ΔΑΠ και οποιαδήποτε άλλη παράταξη σιγοντάρει τα ΕΑΑΚ ή οποιαδήποτε άλλη παράταξη όταν κατεβάζουν ΔΣ και το στηρίζει... Κοινό πλαίσιο για ένα μεγάλο διάστημα πριν λίγα χρόνια κατέβαζαν όλες οι αριστερές δυνάμεις της σχολής (και κάποιες φορές έμπαινε και η ΠΑΣΠ). Τι σημαίνει αυτό? οτι τα βρίσκανε σε όλα και δεν μπορούσαν να διαφωνήσουν? Στη διαδικασία της συνέλευσης ο καθένας (άτομο ή παράταξη) μπορεί να κατεβάσει πλαίσιο στο τέλος προς ψήφιση σε συνεργασία με οποιοδήποτε άτομο ή παράταξη αρκεί να τα βρίσκουν στο περιεχόμενο του πλαισίου και μόνο. Αντιλαμβάνομαι την ανυσηχία σου για το γεγονός οτι το κοινό πλαίσιο είναι το μόνο που κοντράρει στα ίσα τη ΔΑΠ αλλά δεν είναι ανάγκη να την εκφράζεις έτσι.

stalin έγραψε:Συγκυριακή συνεργασία , που επαναλαμβάνεται συνεχώς είναι πολιτική συνεργασία.

Μη μπλέκεσαι με απλούς πολιτικούς όρους και μπερδεύεσαι... Η πολιτική συνεργασία ή συμμαχία προυποθέτει κοινό μόρφωμα και δομές άρα μάλλον δεν ισχύει αυτό που λες...

stalin έγραψε:Ή με τη δημοκρατία ή με την τρομοκρατία.

Άμα θές να μιλήσουμε για τρομοκρατία και εκφυλισμό των διαδικασιών του συλλόγου πρώτο παράδειγμα (και επίκαιρο) είναι τα περιστατικά της φετινής καταμέτρησης στη Νομική. Αν δεν κάνω λάθος εκεί ήσουν ...(εκτός αν σε μπερδεύω με άλλον...)

Άμα θές συνέχισε το offtopic παραλήρημα σου δεν πρόκειται να σου απαντάω άλλο γιατί καταλαβαίνω οτι δεν έχει νόημα...
Live your Myth

Ναι με μπερδεύεις κατ αρχάς. Στα ίσια δεν νομίζω, φέτος δεν θυμάμαι να πείρατε και πολλές. Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε όντως γιατί απλά διαφωνούμε.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό PSW » Πέμ, 03 Ιουν 2010 1:49 pm

Προς τον theodore....αυτοι οι αγανκτησμενοι φοιτητες που ηρθανε να ψηφισουν στις πρυτανικες εκλογες ηταν τριων κατηγοριων...
http://www.youtube.com/watch?v=pEa2v949dSU αυτη ειναι για τον theodore και καθε παραγοντακο που του αφερουν το δημοκρατικο του δικαιωμα
http://www.youtube.com/watch?v=_OU9uQJz9RQ αυτο ειναι για τις παρατξεις που τους ενδιαφερει τοσο πολυ να ψηφισουν οι φοιτητες!!!
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό 3 » Πέμ, 03 Ιουν 2010 2:10 pm

Και αυτο εδω προς τους υποψηφιους/εκλεγμενους πρυτανεις:
http://www.youtube.com/watch?v=XP0hYUdz ... re=related

ΥΓ: Ετσι για να μαθαινουμε πολιτικη, δειτε τι εστειλε η αλεπου ο Τσαμακης στα mail. Υποτιθεται οτι ηταν το πιο "αντισυμβατικο ψηφοδελτιο" (μετα το fun ψηφοδελτιο του Τσαμπουλα), αυτο που κατατεθηκε αργοτερα απο ολα και δεν προλαβε να κανει συμμαχιες με μεριδες φοιτητων. Ειδικα δε οταν ηρθε σε χοντρη συγκρουση παλιοτερα με τους Ηλεκτρολογους φοιτητες για το κοψιμο της εξεταστικης τους, αντε να βρει ψηφο. Γραφει λοιπον, "αντιπολιτευομενος" απο Μιμικου-Σιμοπουλο:

Τσαμακης έγραψε:Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε τις νέες Πρυτανικές Αρχές και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας που μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η επικοινωνία μας με τα μέλη της κοινότητας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έγινε με καθαρότητα και ειλικρίνεια με βάση ακαδημαϊκές αξίες και χωρίς χρήση μηχανισμών και πελατειακών μεθόδων που υπονομεύουν το κύρος της εκλογικής διαδικασίας.
Οι καταδικαστέες αντιακαδημαϊκές συμπεριφορές, που παρατηρήθηκαν στη διάρκεια της ψηφοφορίας, έχουν άμεση σχέση με την ανεπάρκεια και έλλειψη αξιοπιστίας του ισχύοντος εκλογικού συστήματος το οποίο δεν διασφαλίζει την ελεύθερη έκφραση των φοιτητών μέσω της καθολικής ψηφοφορίας. Η ευθύνη της Πολιτείας για το θέμα αυτό είναι τεράστια.
Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές μας και θα αγωνιστούμε με συνέπεια για την προάσπιση των ακαδημαϊκών αξιών και την αναβάθμιση του ΕΜΠ.

Α ΩΣΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;;; :o Α ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ (σαν αυτη που εξεφραζε ο Ρουσσω και ο Διαφωτισμος). ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ;;

Τα υπογραμμισμενα παλι απλα αναφερουν αυτο που δεν θα περιμενε φαινομενικα κανεις να υποστηρικτη απο υποψηφιο πρυτανη, κι ομως το παπατζιλικι ειναι αρχαια τεχνικη που την κατεχουν μονο οι υψηλα αξιωματουχοι (ο Τσαμακης ειναι προεδρος σχολης ΗΜΜΥ). Και τι μας γραφει; Οτι παραδεχεται την κριτικη της ΕΑΑΚ, για μη δυνατοτητα καταγραφης της αποχης (αυτο εννοει με την "ελευθερη εκφραση")! ΠΟΣΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΙΑ; Βεβαιως δεν φαινονται κατευθειαν τα παντα γιατι χρειαζεται να διαβαζεις πισω απο τη μεταφραση. Κι ομως για να κατοχυρωσει διακριτη φιγουρα, το παιζει συμφωνος, με εκεινους που περσυ τους κυνηγουσε για την εξεταστικη (αναιτια, ετσι για τσαμπουκα) και τους απειλουσε μεχρι και με μηνυσεις.

Εχει ο καιρος γυρισματα.. Και μετα μιλαμε για τον "Πρυτανη των φοιτητων".. :thumbdown: :wtf:
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Theodore » Πέμ, 03 Ιουν 2010 3:42 pm

Για την Ιστορία:
Όταν πήγα να ψηφίσω στις εκλογές, κάποιοι από τα ΕΑΑΚ με είπαν "βλάκα", επειδή κάνω διδακτορικό, διότι ο καθηγητής μου λέει θα πάρει τα αποτελέσματα της δουλειάς μου και θα τα πουλήσει....! :roll: Τώρα με λένε και "παραγοντάκο" και "γάτο πονηρό"...! :lol: Τί άλλο θα ακούσω εδώ μέσα...!!! :crazy2:

@PSW:
Εγώ, ο "παραγοντάκος", :wtf: , πληρώνομαι με 8€ την ώρα (μικτά, όχι καθαρά), για συνολικά 4+2 ώρες την εβδομάδα, σύνολο 24 ώρες τον μήνα, δηλαδή 192€ το μήνα μικτά. Ο λόγος που δεν γράφω τα καθαρά είναι διότι οι άχρηστοι υπάλληλοι από την οικονομική υπηρεσία έβγαλαν και φέτος λάθος τις κρατήσεις μου, και ακόμη δεν έχω πληρωθεί το πλήρες ποσόν, το οποίο πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνει τα 1500€ για έναν ολόκληρο χρόνο δουλειάς!!! (Ερώτηση κρίσεως: Δουλειά ή Δουλεία :?: ) :roll:
Εγώ, ο "παραγοντάκος", :wtf: , κάθομαι με τις ώρες και γράφω φυλλάδια επί φυλλαδίων με ασκήσεις Στατικής, για να έρθεις εσύ τώρα ο αχάριστος, που βάζω στοίχημα ότι δεν έχεις πατήσει ούτε μία φορά στο μάθημα, αλλά κάθεσαι και ξύνεσαι με τις ώρες στα τραπεζάκια κλείνοντας τον διάδρομο των αιθουσών της σχολής, να με προσβάλλεις με αυτό τον τρόπο; :problem: Ε, όχι, πάει πολύ...!!! :x Δεν σου επιτρέπω να με αποκαλείς έτσι, ούτε εμένα, ούτε τους υπόλοιπους υποχρηματοδοτούμενους συναδέλφους μου που εκτελούμε το επικουρικό μας έργο υπό αυτές τις τριτοκοσμικές συνθήκες. :ninja: Στο κάτω κάτω, για ποιόν νομίζεις ότι το κάνουμε; :?:

Ειλικρινά, λυπάμαι που με κρίνεις τόσο επιφανειακά, διότι σκέπτομαι ότι με τον ίδιο τρόπο κρίνεις και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δεν ξέρω τί (ή ποιός? ή ποιοί?) σας ωθεί (ή σας ωθούν?) να γίνεστε τόσο βίαιοι και να τραμπουκίζετε τους συνανθρώπους σας, αλλά λυπάμαι που εσείς, που είστε το μέλλον της κοινωνίας, θέτετε τα θεμέλια των διαπραγματεύσεών σας με βάση την βία. Πολύ φοβούμαι ότι σου έχουν φερθεί βίαια στην ζωή σου, και μάλιστα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, και ότι αυτό σε ωθεί στο να είσαι τόσο οξύθυμος. Ψαξ' το πάντως, μην το αφήνεις έτσι. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Κλείνω το θέμα συζήτησης εδώ, λέγοντάς σου ότι, εφ΄όσον με προκαλέσεις με τον ίδιο άσχημο τρόπο, δεν πρόκειται να απαντήσω σε μελλοντικά σου posts, διότι μου δείχνεις ότι δεν έχεις μάθει ακόμη πώς να διαπληκτίζεσαι, αλλά να λασπολογείς με αναπόδεικτους χαρακτηρισμούς. Όταν ωριμάσεις, τα ξαναλέμε. ;)

Επιστρέφω στους στατικούς υπολογισμούς μου :ugeek: , και στην όπλιση μιας ωραιότατης και συμμετρικότατης πεδιλοδοκού...! :relaxed:

Με εκτίμηση,
Θοδωρής._
:ellinofreneia:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:
Theodore Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό efp@linos » Πέμ, 03 Ιουν 2010 4:48 pm

@ Thedore .... Θοδωρή μειονότητα είναι ! Δεν έχουν καμία σχέση με το μέλλον μας και ουσιαστικά καμία σχέση με την πραγματικότητα !!!! Φταίμε εμείς που δεν σταθήκαμε όλοι απέναντι στα κόμματα και ειδικά στους τραμπούκους των ΕΑΑΚ !!!! Ζητώντας να μπούμε και να ψηφίσουμε ! Είπαμε : " δεν βαριέσαι να μαλώνω χωρίς λόγο .... "
@ 3 - ΕΑΑΚ - λοιποί συνωμοσιο-λόγοι
Δεν με ενδιαφέρει ποιοι μηχανισμοί ήταν από πίσω και τι κάνετε εσείς και οι κομματικοί σας φίλοι !!! Αν η Πάσπ η ΔΑΠ ο εγκέλαδος η ΠΚΣ .... και " τα κέρατα σας τα τράγια " ήθελαν το ένα ή το άλλο !! Ο νόμος πλαίσιο είναι νόμος του κράτους ! Πρέπει να εφαρμοστεί και εγώ ΘΕΛΩ να τον εφαρμόσω !! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΤΕ , θέλω να καταστραφώ . Γκέγκε ????? Κάντε λοιπόν κουμάντο για τον εαυτό σας ... και σταματήστε τους τραμπουκισμούς !!!
Και μην ξεχνάτε δήθεν δημοκράτες " Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου "

Το απαξιωτικό μου ύφος έχει να κάνει με την απαξίωση με την οποία μας αντιμετωπίζετε . " Εμείς οι βλάκες οι οποίοι δεν ξέρουμε και πρέπει να σας ακούσουμε , διότι εσείς ξέρετε τα παιχνίδια που κρύβονται από πίσω κλπ κλπ κλπ.."

Στην πρυτανεία που ήμουν μου έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε αντιπρόσωπος των ΕΑΑΚ προς φοιτητή που ήθελε να ψηφίσει .... Επιθετικός , Αναιδής ισάξιος φασίστα και Χρυσαυγίτη !!! Παιδιά μην τα κάνετε αυτά ποτέ εκτός πολυτεχνείου και ειδικά στην επαρχεία ....... θα φάτε ξύλο ;) !!!! :wave: :wave: :wave:
efp@linos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Πέμ, 03 Ιουν 2010 5:08 pm

Off topic:
Theodore έγραψε:Όταν πήγα να ψηφίσω στις εκλογές, κάποιοι από τα ΕΑΑΚ με είπαν "βλάκα", επειδή κάνω διδακτορικό, διότι ο καθηγητής μου λέει θα πάρει τα αποτελέσματα της δουλειάς μου και θα τα πουλήσει....!
Αναρωτιέμαι, οι εαακιτες όλοι σε αυτοοργανωμένες ομάδες εργασίας δουλεύουν μετά, χωρίς αφεντικά;αυτή είναι η ουσία της εργασιακής εκμετάλλευσης ΡΕΕΕΕΕ!
Theodore έγραψε:Στο κάτω κάτω, για ποιόν νομίζεις ότι το κάνουμε;

θοδωρη, τον εαυτό σου τον κρατάω μέσα, γιατί για το υπολοιπο 99% δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά...
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό dimos » Πέμ, 03 Ιουν 2010 5:35 pm

efp@linos έγραψε:Παιδιά μην τα κάνετε αυτά ποτέ εκτός πολυτεχνείου και ειδικά στην επαρχεία ....... θα φάτε ξύλο ;) !!!! :wave: :wave: :wave:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επική ατάκα από efpalino! :lol: :lol:
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Theodore » Πέμ, 03 Ιουν 2010 5:40 pm

@ efp@linos:

Διαβάστε όλη την ιστορία:
Και εγώ, και αρκετοί συνάδελφοι υποψήφιοι διδάκτορες (από διάφορα εργαστήρια, όχι μόνο της Στατικής) ζητήσαμε να ψηφίσουμε, και μας το απαγόρευσαν!!! Υποβλήθηκε και ένσταση στην εφορευτική επιτροπή, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν την έλαβαν υπ' όψιν τους!!! :shock:

Και μετά μου λένε ότι δεν είναι υποκινούμενοι... φυσικά και είναι, και οι καθηγητές βολεύτηκαν μια χαρά με την κατάσταση, αφού είχαν πλέον την δυνατότητα να εκλέξουν τον πρύτανη μεταξύ τους, αυτοί, και οι υπάλληλοι του ιδρύματος!!! :shock:

Έτσι λοιπόν, εμείς που κάνουμε την έρευνα και προάγουμε την γνώση (διότι οι γέροι και τα γέρικα μυαλά έχουν πήξει πλέον και δεν κατεβάζουν νέες ιδέες - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - βλέπε και αείμνηστος Ι.Βαρδουλάκης - καλά, αυτός περνούσε την δεύτερη εφηβεία του, σε καμία περίπτωση δεν τον έλεγες γέρο, παρά τα 60 χρόνια του, ήταν τόσο δραστήριος, είχε τόσο χιούμορ, ήταν τόσο ανοιχτόμυαλος...! Τέλος πάντων...! :( ) καταλήξαμε για άλλη μια φορά να είμαστε οι χαμάληδες των καθηγητών, με τα 8€/ώρα. :tired:

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ΕΑΑΚ για την υποστήριξή τους στον αγώνα μας, και διότι πάνω από όλα ξέρουν να προασπίζουν τα συμφέροντά μας!!! :crazy2: Υπενθυμίζω και το κορυφαίο σατιρικό video:

http://www.youtube.com/watch?v=P5G46c7IhF8

Στον ρόλο του πωλητή του αποσμητικού "Fiori": Τα ΕΑΑΚ
Στον ρόλο της νοικοκυράς: Οι φοιτητές του ΕΜΠ (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί)
Στον ρόλο του μπάτλερ/πορτιέρη: Η Εφορευτική Επιτροπή

ΕΑΑΚ - Για το καλό σας!!!
:ellinofreneia:
:raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry: :raspberry:
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) :D
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! :think:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:
Theodore Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 1999

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες