Συμφωνώ οτι είναι λάθος να μιλάνε οι καθηγητές με ασχημο τρόπο στον οποιδήποτε φοιτητή, ανεξαρτήτως τι έχει γίνει. Η σχολή δεν είναι δεκανίκι κανενός. Πας για να μάθεις και όχι να βγαζει πανω σου, ο καθενας τα κόμπλεξ του.
Διαφωνώ στο να κρινετε με αυτό τον τρόπο ενας επαγγελματίας. Νομίζω οτι αυτό δεν θα άρεσε σε κανέναν να του συμβεί στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Εαν δεν μας αρέσει κάτι, μας δίνετε η δυνατότητα να τον κρίνουμε με τις αξιολογήσεις που μας προτίνουν να κάνουμε. Σίγουρα όμως δεν πίστευω οτι είναι σωστό να καταλήγουμε σε λαικό δικαστήριο. Πιστεύω οτι ενας έμπειρος καθηγητής μπορεί να καταλάβει και με μισή ερώτηση εαν καποιος εχει ασχοληθεί ή όχι. Αυτο προυποθέτει οπως είπα και νωρίτερα ο καθηγητής να έχει εμπειρία, αλλά απο οτι ξέρω ο Γλαρός δεν είναι και το πρώτο νιάτο. Εαν ρωτάτε εμένα, πιστεύω οτι μάλλον έχει γίνει αντιγραφή. Καλό είναι να παρατεθούν και οι ερωτήσεις που έγιναν, ωστε να υπάρχουν όλα τα δεδομένα και να καταλάβουμε-κρίνουμε και οι υπόλοιποι.
Για να μήν παρεξηγηθώ καταδικάζω την οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά του οποιουδήποτε καθηγητή-φοιτητή στον οποιοδήποτε φοιτητή-καθηγητή.