TEL9021 έγραψε:Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος τι σκοπεύεις να πετύχεις με το τόπικ OxYdO.
Κι εγώ δεν καταλαβαίνω. Το θέμα είναι να θίξουμε το ότι κάποιοι εργαζόμενοι στη σχολή πιθανά κάνουν μικροαυθαιρεσίες και δεν είναι συνεπείς στη δουλειά τους ή τώρα που πλησιάζουν εκλογές ευκαιριακά να υπενθυμίσουμε στον κόσμο της σχολής πόσο τσατσωμένη είναι η ΔΑΠ;
TEL9021 έγραψε:Προφανώς είναι ακραίως ανήθικο το φακέλωμα αυτό, αλλά δεν νομίζω να νοιάζονται οι φοιτητές για αυτό.
Είμαι τέρμα αντι-ΔΑΠ αλλά δεν χωρίζουν όλοι οι πολιτικοί φορείς τον κόσμο της σχολής σε "πυρήνα", "περιφέρεια", "ψηφοφόρους άλλων", "ΔΓ-ΔΑ" έστω και άτυπα; Δηλαδή δεν τα βάζουν κάτω (όχι απαραίτητα σε μιά κόλλα χαρτί) να κάνουν μια εκτίμηση τι περιμένουν από τις εκλογές; Γιατί τότε παίζει το "θα μας στηρίξεις;" τόσο πολύ εκείνες τις μέρες; Το ότι η ΔΑΠ το έχει κάνει "επιστήμη" μας πείραξε; Την ανάλυση της ηθικής διάστασης του προβλήματος την αφήνω στον ΤΕΛ που εξελίσσεται σε μεγάλο καφενειοφιλόσοφο τώρα στα μικιουνικά στερνά του.

TEL9021 έγραψε:Από τη στιγμή που η ΔΑΠ προσφέρει στον κόσμο αυτό που πραγματικά θέλει και νοιάζεται για να πάρει το κωλόχαρτο πέντε λεπτά νωρίτερα, δηλαδή:
-Σημειώσεις
-Ανοιχτή σχολή
όλα τα άλλα είναι περιττά.
+κοινωνικοποίηση (γκομενικά/φιλικά) + την "ανάγκη" του φοιτητή να ανοίκει σε μια ομάδα πολύ βασικό και αυτό.
Νομίζω πως δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το ότι το αριστερός, φιλελές κτλ έχουν για κάποιους στη φοιτητική περίοδο της ζωής τους και όχι μόνο και μια πολιτισμική διάσταση πχ είμαι μαλλιάς-πινω μπυρόνια στη πλατεία-ακούω Χατζηφραγκέτα-κατεβαίνω πορείες-κράζω Κουτσογιάννη αλλά μετά κανω μεταπτυχιακό στο ETH/Imperial και βαράω προσοχες και στον επιστάτη ή αντίστοιχα είμαι πουκαμισάτος "γιάπης"-πηγαίνω σε σταρτ απς-ο κόσμος πάει μπροστά με επιστήμη-η πολιτική είναι για τα 60's-η μαμά μου λέει ότι είμαι όμορφος αλλά καμία άλλη. Το θέμα για μένα είναι ότι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους η ΔΑΠ προβάλλει την απόλυτη χυδαιότητα ως τρόπο ζωής (μπουζούκια, λάηφσταηλ, αντιγραφές, τσατσώματα, παρτακισμός).
TEL9021 έγραψε:Δε θέλω να έχω δίκιο σε αυτά που λέω, αλλά αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που δεν τα ήξερε αυτά και πέφτει από τα σύννεφα, ας το δηλώσει.
+1 E αφού έχεις δίκιο τι να κάνουμε τώρα.
Α για την ιστορία ψηφίζω "Ρουφιάνος στη Γραμματεία"