Παντως, εχοντας καποια γνωση της περσινης καταστασης σχετικα με το θεμα, μεσω γνωστου μου που πηγε, εχω να πω οτι δεν ηταν θεσεις αποκλειστικα για βυσματα. Ο συγκεκριμενος γνωστος μου εκανε την αιτηση και τον πηραν χωρις καποια "διαμεσολαβηση". Χωρις αυτο να σημαινει η διαδικασια συνολικα ηταν αξιοκρατικη. Εγω ειχα την εντυπωση (μαλλον λανθασμενα) οτι ηδη γινοταν καποιου ειδους κληρωση. Και φυσικα εννοειται οτι το να γινει η διαδικασια οσο πιο αξιοκρατικη και διαφανης γινεται πρεπει να ειναι επιθυμητο απο ολους.
Και μερικες πληροφοριες απο τα λιγα που ξερω για τους ενδιαφερομενους:
1) Αν θελετε να πατε σε μια δουλεια για να μαθετε πραγματα, η ενα εργασιακο περιβαλλον που να πλησιαζει σε ρεαλιστικες συνθηκες εργασιακης ζουγκλας, οπως αυτες που θα συνταντησετε μετα το πτυχιο, ΜΗΝ μπειτε στον κοπο να κανετε αιτηση. Δεν θα κανετε τιποτα και δεν θα μαθετε τιποτα. Στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ θα σας ζητησουν να βγαλετε καμια φωτοτυπια. Αν παλι ονειρο σας ηταν να κανετε ζωαρα δημοσιου υπαλληλου, "καλωσηρθατε στο "Δημοσιος Υπαλληλος Simulator 2016". Οτι πιο κοντινο στο real thing!!! IGN 9.5/10"
2) Τα λεφτα θα τα παρετε μεχρι μεσα φθινοπωρου και ειναι κοντα στον βασικο.
Τα παραπανω ισχυουν για το καταστημα της ΕΥΔΑΠ που δουλευε ο γνωστος μου. Ισως σε αλλα καταστηματα/υπηρεσιες να ειναι αλλιως (αν και αμφιβαλλω)