ΕΥΔΑΠ: Δίμηνη Απασχόληση Φοιτητών 2016

Συντονιστής: University Editors

Re: ΕΥΔΑΠ: Δίμηνη Απασχόληση Φοιτητών 2016

Δημοσίευσηαπό Anna2 » Τρί, 14 Ιουν 2016 10:19 pm

Εσύ ίσως έχεις από αλλού <<εισοδήματα>> και να μην χρειάζεσαι την δίμηνη απασχόληση αντίθετα με εμάς που την χρειαζόμαστε γι αυτό σου είπα δώσε μας πληροφορίες και για τις υπόλοιπες θέσεις. Και ευτυχώς εγώ δεν έχω ούτε μπαλακια ούτε λεφτά για να πάω στο Ακρωτήρι, καταλαβες μεγάλο έτος...;
Anna2

Έτος εισαγωγής: 2015

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 14 Ιουν 2016 10:25 pm

Ακριβώς επειδή πολλοί έχουμε ανάγκη, για αυτό κοινοποιησα τις θέσεις. Το κακό ποιο είναι, ώστε να δικαιολογεί το ύφος της πρώτης σου δημοσίευσης;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό dionikkwna » Τετ, 15 Ιουν 2016 9:24 pm

Προς τι επίθεση στον Oxydo? Η αλληλεγγυη προς τους συναδέλφους φαίνεται από το γεγονός οτι έκατσε και σε ενημέρωσε, ενώ δεν θα το μάθαινες αλλιώς , αφού οι αιτήσεις γίνονται στη ζούλα (απ΄ο,τι κατάλαβα) Δε σου πε οτι έχει μπάρμπα στη Κορώνη και θα βολευτεί στο δημόσιο αργόμισθος (όπως μερικοί από δω μέσα θα γίνουν βισματίες) και στα αρχίδια του οι ποταπές θεσούλες της ΕΥΔΑΠ. :thumbdown:
Ως συνήθως Oxydo ενοχλείς κάποιους, συνέχισε έτσι, καλά κάνεις.
dionikkwna

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Τετ, 15 Ιουν 2016 10:03 pm

Παντως, εχοντας καποια γνωση της περσινης καταστασης σχετικα με το θεμα, μεσω γνωστου μου που πηγε, εχω να πω οτι δεν ηταν θεσεις αποκλειστικα για βυσματα. Ο συγκεκριμενος γνωστος μου εκανε την αιτηση και τον πηραν χωρις καποια "διαμεσολαβηση". Χωρις αυτο να σημαινει η διαδικασια συνολικα ηταν αξιοκρατικη. Εγω ειχα την εντυπωση (μαλλον λανθασμενα) οτι ηδη γινοταν καποιου ειδους κληρωση. Και φυσικα εννοειται οτι το να γινει η διαδικασια οσο πιο αξιοκρατικη και διαφανης γινεται πρεπει να ειναι επιθυμητο απο ολους.

Και μερικες πληροφοριες απο τα λιγα που ξερω για τους ενδιαφερομενους:

1) Αν θελετε να πατε σε μια δουλεια για να μαθετε πραγματα, η ενα εργασιακο περιβαλλον που να πλησιαζει σε ρεαλιστικες συνθηκες εργασιακης ζουγκλας, οπως αυτες που θα συνταντησετε μετα το πτυχιο, ΜΗΝ μπειτε στον κοπο να κανετε αιτηση. Δεν θα κανετε τιποτα και δεν θα μαθετε τιποτα. Στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ θα σας ζητησουν να βγαλετε καμια φωτοτυπια. Αν παλι ονειρο σας ηταν να κανετε ζωαρα δημοσιου υπαλληλου, "καλωσηρθατε στο "Δημοσιος Υπαλληλος Simulator 2016". Οτι πιο κοντινο στο real thing!!! IGN 9.5/10"
2) Τα λεφτα θα τα παρετε μεχρι μεσα φθινοπωρου και ειναι κοντα στον βασικο.

Spoiler: show
Τα παραπανω ισχυουν για το καταστημα της ΕΥΔΑΠ που δουλευε ο γνωστος μου. Ισως σε αλλα καταστηματα/υπηρεσιες να ειναι αλλιως (αν και αμφιβαλλω)
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό soi » Τετ, 22 Ιουν 2016 9:24 pm

παιδια ξερει καποιος αν θα γινει αυριο τελικα κληρωση?και για τα αποτελεσματα πως θα γινει ενημερωση?
soi

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό andi100 » Παρ, 24 Ιουν 2016 9:25 pm

https://www.eydap.gr/TheCompany/Contest ... NTJOB2016/

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΛΗΡΩΘΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2016
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2016
Οι κληρωθέντες φοιτητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά (μέσω mail) από την Υπηρεσία Προσωπικού της ΕΥΔΑΠ ΑΕ σχετικά με την ημερομηνία προσέλευσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους.
Άβαταρ μέλους
andi100

Έτος εισαγωγής: 1998

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες