18/06: 24ωρη Απεργία Μετρό

Συντονιστής: University Editors

Re: 18,21&22/06: Στάσεις Εργασίας Μετρό

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 16 Ιουν 2010 10:13 pm

ελπιζω να μην εισαι συγκοινωνιολογος και να αποκαλεις κυριο μεσο μ μ το μετρο

Διάβασε καλά τι έγραψα. Ξέρω ότι ως συγκοινωνιολόγος έδωσες Αστικά ή οτιδήποτε άλλο σήμερα, ότι πιθανώς δεν τα πήγες καλά και το προσπαθείς να το μπαλαντζάρεις παίζοντας το έξυπνος από εδώ, αλλά μην καταντάμε και γραφικοί. Πες μου λοιπόν πιο άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς εξυπηρετεί τόσο κόσμο και τόσες περιοχές,τόσο γρήγορα και αξιόπιστα όσο το μετρό. Στην Αθήνα. Απλά. Χωρίς συγκοινωνιακούς ορισμούς και πολλά-πολλά.

Και όχι, δεν είμαι. Για αυτό δεν είμαι τυπολάτρης σε τέτοιους ανούσιους ορισμούς.

Όπως δεν είμαι τυπολάτρης και δεν έχω a priori λαγνεία στο θέμα των απεργιών/καταλήψεων για να το παίξω επανάσταση. Η κάθε μία κρίνεται από το σκοπό της, από την κρισιμότητά της, από τη σύμπνοιά της με αλλα κινήματα, απο τη μαζικότητά της και το έρεισμα στην κοινωνία.

Για το θέμα των μηχανικών θα ποστάρω κάτι αύριο το οποίο σε ενδιαφέρει πολύ. Με το οποίο φυσικά ποτέ δεν ασχολήθηκες στη σχολή, γιατί είσαι απασχολημένος να το παίζεις πιο αριστερός από τους άλλους. Επιφυλάσσομαι.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 16 Ιουν 2010 10:21 pm

Πάντως πια έχουμε φτάσει σε σημείο που οι απεργίες να μας φαίνονται όλες σωστες και όχι καταχρηστικές. Προσωπικά είμαι σε αρκετές γενικώς κατά γιατί τις θεωρώ μερικές φορές υπερβολικές. Τώρα με ό,τι βλέπω όμως τους τελευταίους μήνες έπαψα να διαμαρτύρομαι (εκτός από αυτούς με τα λιμάνια γιατί αυτοί στερούν ψωμί από τη μισή Ελλάδα που ζεί από τον τουρισμό και έχουν ξεπεράσει τα όρια). Καλά κάνουν και στο μετρό και παντού. Όλοι θα θιχτούμε από παντού.... Είδε κανείς πλήρως τι λέει το νέο προεδρικό διάταγμα? Από τα λίγα που είδα είναι εφιαλτικό. Πάντως αυτοί που την πληρώνουν περισσότερο ειναι άνθρωποι που εργάζονται στο κέντρο γιατί δεν θα μπορούν να πάνε ως εκεί. Και θα ρισκάρουν τη ζωή τους ή τη δουλειά τους (όπως οι υπάλληλοι της μαρφίν). Νομίζω πάντως ότι και ο προαστιακός συμμετέχει μαζί με το μετρό... Αλλά επιφυλάσσομαι.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lx1842 » Τετ, 16 Ιουν 2010 10:23 pm

woody_alex έγραψε:
οσον αναφορα τη νοοτροπια ολοι ξερουμε τι λαμογιες κανουν οι μηχανικοι σε πολεοδομιες και εφοριες . συμμετεχουμε και υποκινουμε το πανηγυρακι . μη τα ριχνουμε σε αλλους κλαδους και στους δημοσιους υπαλληλους . και δε υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι αλλων ταχυτητων αναλογα με το αν ειναι δασκαλοι η ερευνητες , οπως χωριστηκαν παραπανω . τα λαμογια ειναι πολλα και παντου . παντου ομως . σε καθε τομεα

Spoiler: show
ελπιζω να μην εισαι συγκοινωνιολογος και να αποκαλεις κυριο μεσο μ μ το μετρο

Μπορεί στην τελευταία σου παράγραφο να έχεις δίκιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος όποτε καιμα όποιν τρόπο απεργεί έχει δίκιο. Ο merde πρόλαβε και απάντησε πολύ εύστοχα
merde_conserve έγραψε: Η κάθε μία κρίνεται από το σκοπό της, από την κρισιμότητά της, από τη σύμπνοιά της με αλλα κινήματα, απο τη μαζικότητά της και το έρεισμα στην κοινωνία.

Επίσης, όντως το μετρό με τα καλά και τα άσχημα που έχει, όποια και να είναι αυτά είναι το βασικότερο μμμ στην Αθήνα. Ακόμα, αφότου είσαι συγκοινωνιολόγος (και εγώ είμαι) κάνε τον κόπο να ρωτήσει κάποια πιο σχετικά από εμένα και εσένα άτομα στον Τομέα που έχουν προσωπική εικόνα για το πως προσελήφθησαν κάποιοι (προφανώς όχι όλοι) στο μετρό και προσωπική εμπειρία επίσης για το πως δουλεύουν.
lx1842 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Still » Πέμ, 17 Ιουν 2010 1:15 pm

Υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί η αυριανή εξέταση Πιθανοτήτων? Γιατί διάβασα εδώ ότι εκτός από το μετρό θα έχουν απεργία και οι οδηγοί 11:00 - 16:00
Η απεργία αυτή ισχύει? Γιατί αν γίνει κατι τέτοιο οι περισσότεροι θα έχουμε πρόβλημα να φτάσουμε στο Γκίνη
Still

παιδια για σωστε μας αν γινεται....

Δημοσίευσηαπό petran13 » Πέμ, 17 Ιουν 2010 5:28 pm

ρε παιδια ως γνωστον αυριο δεν λειτουργει το μετρο για αλλη μια μερα....και επειδη μενω πολυ μακρια απο το κεντρο θελω να ρωτησω το εξης...αυριο θα δωσουμε κανονικα τα μαθηματα η οχι????/υπαρχει περιπτωση αναβολης.... :cry: :cry: ???
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Πέμ, 17 Ιουν 2010 5:46 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Πριν ανοίξετε ένα νέο θέμα θα πρέπει να κοιτάτε αν υπάρχει ήδη κάτι σχετικό.
petran13

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 17 Ιουν 2010 5:39 pm

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα τα μαθήματα δεν θα αναβληθούν. Μόνο το μετρό έχει 24ωρη απεργία.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό giorgos89 » Πέμ, 17 Ιουν 2010 7:08 pm

Συγγνώμη έχει το μετρό απεργία και δε θα αναβληθούν οι εξετάσεις??? Είμαστε σοβαροί?? Πως θα πάμε κέντρο με τα πόδια????!!!!
giorgos89

Δημοσίευσηαπό dimos » Πέμ, 17 Ιουν 2010 7:10 pm

Με λεωφορεία... Είναι όντως ταλαιπωρία, αλλά από την άλλη δε γίνεται η εξεταστική να τιναχτεί στον αέρα.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ADG » Πέμ, 17 Ιουν 2010 7:12 pm

δεν μπορεί κάποιος να ερθει σε επικοινωνία με τον καθηγητή να μαθουμε σίγουρα;
ADG

Δημοσίευσηαπό martin » Πέμ, 17 Ιουν 2010 7:35 pm

το πιο σωστό θα ήταν να αναβληθεί το μάθημα.κάποιοι μένουμε πιο μακριά και όταν δίνουμε 8.30 το πρωί τι πρέπει να κάνουμε???να ξυπνήσουμε απο τις 6.00 και να πάρουμε λεωφορεία ή να πάρουμε ταξί?όπως αναβλήθηκε η τεχνική γεωλογία έτσι κανονικά πρέπει να αναβληθούν και τα αυριανά.
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες