23/06: Αναβολή Προγραμματισμένων Εξετάσεων 2ου&8ου εξ.

Συντονιστής: University Editors

23/06: Αναβολή Προγραμματισμένων Εξετάσεων 2ου&8ου εξ.

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Τρί, 22 Ιουν 2010 1:40 pm

Μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους διδάσκοντες οι εξετάσεις των μαθημάτων που είχαν προγραμματιστεί για τις 23/6/2010 αναβάλλονται λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων. Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων αυτών.

Πηγή

p.s. Η απεργία ήταν γνωστή τουλάχιστον από χτες. Δε μπορούσαν να βγάλουν πιο έγκαιρα την ανακοίνωση? :evil:
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Αναβολή εξετάσεων της Τετάρτης 23/6

Δημοσίευσηαπό arkalos » Τρί, 22 Ιουν 2010 2:23 pm

Δηλαδή αύριο δεν θα γράψει κανείς?
arkalos

Έτος εισαγωγής: 1991

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Τρί, 22 Ιουν 2010 2:45 pm

Ακριβώς.
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό aLoUtOs » Τρί, 22 Ιουν 2010 2:58 pm

Ωραία μ' όλα αυτά, να κάνουν όσες απεργίες θέλουν δικαίωμά τους. Αν κάποιος μακάκας έχει κλείσει ήδη εισιτήριο για τον τόπο του, όπως πχ εγώ, ποιος θα μου πληρώσει το πρόστιμο σε περίπτωση που θέλω να δώσω μάθημα και πρέπει να το αλλάξω; Ή σ' αυτή την περίπτωση φταίω κι όλας που έκλεισα από νωρίς γιατί είχαν ήδη ανακοινώσει τις τελικές ημερομηνίες εξετάσεων;
aLoUtOs

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 22 Ιουν 2010 3:12 pm

Κακώς βγάζετε εισιτήρια για αμέσως μετά τις εξετάσεις αν δεν έχετε λεφτά για κάψιμο, δικαιολογείται μόνο αν δεν ήσασταν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και δεν ξέρετε πως είναι τα πράγματα. Προς το τέλος του εξαμήνου υπήρχαν μάλιστα φήμες ότι οι εξετάσεις θα αρχίσουν μια εβδομάδα μετά γιατι κάποιοι καθηγητές δεν είχαν ολοκληρώσει την ύλη, οπότε πάλι τα εισητήρια σας θα πήγαιναν χαμένα. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε, απλά το λέω για να μην την ξαναπατήσετε στις επόμενες εξεταστικές. :ellinofreneia: :ellinofreneia: :ellinofreneia:
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό BM » Τρί, 22 Ιουν 2010 3:13 pm

Αν έχεις εισιτήριο ΚΤΕΛ, μπορείς να το αλλάξεις χωρίς πρόστιμο.

Κατά τα άλλα, για να απαντήσω στο τελευταίο σου ερώτημα -δεν ξέρω και τι έτος είσαι- πρέπει να μάθεις το εξής: Δεν ισχύει το "όπου τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός", αλλά το " όπου τελειώνει η λογική, αρχίζει το ΕΜΠ (ή η γ' βάθμια εκπαίδευση, γενικότερα...)"...
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 22 Ιουν 2010 3:16 pm

Εντάξει το παιδί, αν κρίνω από το avatar, είναι από Κύπρο. Τα αεροπορικά δεν τα κλείνεις μία μέρα πριν ακριβώς, εκτός αν θέλεις να κλαις τα λεφτά σου όσο το δίπλα κάθισμα πετάει με 50 ευρώ και εσύ με 150. :raspberry:

Όσοι γενικώς εξαρτάστε από αεροπλάνο για τον προορισμό σας την κάτσατε. Ή θα πληρώνετε τα μαλλιοκέφαλά σας ή θα ρισκάρετε να καίτε μαθήματα χωρίς λόγο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό aLoUtOs » Τρί, 22 Ιουν 2010 3:21 pm

Για Κύπρο μιλάω και όχι για ΚΤΕΛ. Κι όμως τα εισιτήρια τα έκοψα μέσα στη πρώτη εβδομάδα της εξεταστικής γιατί περίμενα να δω τι θα γίνει πριν τις εξετάσεις που ακούγονταν οι φήμες. Όπως έγραψε και ο αποπάνω τα αεροπορικά, αν δεν θες να πληρώσεις μια περιουσία, τα κλείνεις λίγο πριν και όχι τελευταία στιγμή!!
aLoUtOs

Δημοσίευσηαπό Gate13 » Τρί, 22 Ιουν 2010 3:32 pm

Κ' εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα, και μάλιστα περίμενα μέχρι και την προηγούμενη βδομάδα να κλείσω, για να σιγουρευτώ :lol: . Άμα περίμένεις τελευταία στιγμή κοστίζει το διπλάσιο, μην πω και τριπλάσιο, δεν είναι ΚΤΕΛ. Πιστεύω μπορούσαν να ενημερώσουν πιο νωρίς, αφού ήξεραν για τισ απεργίες. Εγώ πολύ απλά θα χάσω την εξέταση.
Σε γνώρισα από παιδί μικρό...Πανάθα μου μου πήρες το μυαλό...
Gate13 Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό christina » Τρί, 22 Ιουν 2010 5:24 pm

Και εγω την πάτησα παιδιά...το αεροπλανάκι θα πετάξει χωρίς εμένα...το τελευταίο μου μάθημα θα ήταν αύριο και λέω να μην το αφήσω για σεπτέμβρη...έχει κανείς ιδέα πότε θα πάνε τα οδοστρώματα?
christina

Έτος εισαγωγής: 2005

Επόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες