15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Συντονιστής: University Editors

Re: 15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 23 Φεβ 2011 11:22 am

Ωραια, εστω, αλλα παιδια ασυζητιτι το προγραμμα κατω ειναι χαλια για το 5ο ετος και πανω και επρεπε να ειχε αλλαξει. Επειδη τωρα εχουν παιξει απεργιες τα μεσα και πιανει ολους ενας εκνευρισμος με τα μαθηματα, μην γινομαστε αυστηροι με τα πραγματα και κοιταμε το προγραμμα στενα και οποιον παρει ο χαρος - οσο διαβασαμε διαβασαμε, αρκει να το τελειωσουμε συντομα, γιατι μερικοι αλλοι συναδελφοι ζοριζονται.. Ελατε στα μεγαλα ετη και θα καταλαβετε.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: 15/02: Αναβολή προγραμματισμένων εξετάσεων

Δημοσίευσηαπό astarti23 » Τετ, 23 Φεβ 2011 8:08 pm

Δε θα απολογηθώ που υπερασπίζομαι τη συντριπτική πλειοψηφία των συμφοιτητών μου, την οποία εσύ προσβάλλεις. Αν εσύ δε βλέπεις επιχείρημα σε όλα αυτά που σου είπα για τα μαθήματα, κάτι άλλο πάει στραβά. Ακόμα δεν μας είπες πώς ακριβώς θα ξεβολευόσουν, αλλά εν πάση περιπτώσει έχω και σημαντικότερα πράγματα να κάνω. Να προσέχεις όμως τους χαρακτηρισμούς σου από δω και πέρα. Όσο για το ποιοι κανονίζουν τι, το αφήνω ασχολίαστο, προσωπικά δεν έχω ούτε ένα τηλέφωνο καθηγητή και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με προγράμματα. Και δε θα ασχολούμουν ούτε τώρα που -όντως- για το 5ο έτος τα πράγματα είναι χάλια, απλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιους να αρχίζουν να πετάνε προσβολές και να θεωρούν ότι έχουν δίκιο κι από πάνω. Καλό διάβασμα.
astarti23

Έτος εισαγωγής: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες