Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής (Παρατηρήσεις-Σχόλια)

Συντονιστής: University Editors

Re: Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής (Παρατηρήσεις-Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τρί, 22 Φεβ 2011 1:46 am

Δεν λειτουργεί το link στο "αυτό".Τι είναι?

Εγώ απορώ με το εξής:Όταν οι μετανάστες είχαν πάει στην Νομική, το θέμα αμέσως είχε ανακηρυχθεί άτυπα ως θέμα "εθνικής ασφάλειας" και βέβαια ούτε από αυτό το forum δεν έλειψε η υποστήριξη στο σύστημα,ή μάλλον ο αποτροπιασμός στην ενέργεια τον μεταναστών.Κατά ένα περίεργο τρόπο η επιχειρηματολογία ήταν carbon αυτή των δελτίων εξημέρωσης των 8,με όλες τις προεκτάσεις της (άσυλο,indymedia κλπ...).Και μιλάμε για ένα θέμα που αν δεν του έδιναν τέτοια έκταση τα ΜΜ.εξημέρωσης, ούτε που θα το συζητούσαμε.Τώρα με την Κερατέα,που έγιναν απίστευτες καφρίλες από τους νοσταλγούς των SS,και φυσικά με την επίγνωση και κάλυψη της κυβέρνησης, πάλι στο mqn είμαστε 3-4 άτομα οι γραφικοί που πάμε να υποστηρίξουμε αυτήν την κίνηση και τυχαία(?) πάλι έχουμε μπροστά μας τις "λογικές" φωνές των συναδέλφων.Βέβαια η κερατέα είναι και 2 μήνες κατάσταση και όχι υπόθεση 3 μερών.
Πραγματικά δεν συμμερίζομαι την άποψη αρκετών αριστερών,πως ο "λαουτζίκος" είναι πιόνι ή πρόβατο,άσχετα με το αν το έχω προκλητικά τονίσει στο παρελθόν,ούτε ότι είναι χαζός.Πως όμως να εξηγήσεις πως η πλειοψηφία η *αμημένη είναι πάντα σε ευθυγραμμία με αυτο που λένε αυτοί που την *αμάνε αποδεδειγμένα τόσα χρόνια?

Υ.Γ-επί προσωπικού καλύτερα pm, για να μην καεί.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής (Παρατηρήσεις-Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 22 Φεβ 2011 1:51 am

Εμένα το link μου δουλεύει μια χαρά, για πείτε και άλλοι και αν δεν δουλεύει το διορθώνω.

Για την Κερατέα δε σχολίασα φυσικά το φοβεροτρόμερο έργο της καταστολής - μίλησα αυστηρά για τα προτάγματα του αγώνα. Και είπα ότι οι κάτοικοι έχουν δίκιο, αλλά ότι έτσι δε λύνεται το χρόνιο πρόβλημα των απορριμάτων. Δεν υπάρχουν άλλωστε πολλές ακατοίκητες Ψυττάλειες, για να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.
Τώρα με την καταστολή το πρόβλημα παίρνει άλλη τροπή, όπως και η συμπάθεια για τους κατοίκους.

Edit: link: http://tvxs.gr/node/77584
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες