Yuri έγραψε:- Η υπόθεση του πρώτου μπούλετ(πρόβλημα οι κλειστές κάμερες) εκφράστηκε από πολλούς καθηγητές
- Η δεύτερη αναφορά για τη διαγραφή ακούστηκε απο τον κύριο Στάμου
- Η διπλή εξεταστική το Σεπτέμβριο ακούστηκε απο τον κύριο Σπηλιόπουλο
- Η άποψη για τους μετεγγραφέντες από την κυρία Πανταζίδου
- Ενώ το θέμα για το μάθημα ΔΤΕ από τον κύριο Παντουβάκη
Καταρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση, και ειδικά για τη δεύτερη επεξηγηματική δημοσίευση.
Yuri έγραψε:
Στις 23/02 έγινε Τμήμα Καθηγητών της Σχολής Πολιτικών ΕΜΠ στο οποίο ακούστηκαν μεταξύ άλλων τα εξής πράγματα:....
Η πρώτη δημοσίευση, ωστόσο, όταν στέκεται τόσο σε αυτά που
ακούστηκαν, όντως φαίνεται να συντάχθηκε απλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Δηλάδη χωρίς την επεξήγηση ότι τα bullets αποτέλεσαν
απόψεις μεμονωμένων καθηγητών, αφήνεται να εννοηθεί ότι πχ η πρόταση "Οι φοιτητές που πιάστηκαν να αντιγράφουν, να διαγραφούν από τη σχολή" βρήκε παραπάνω από έναν καθηγητή σύμφωνο (και όχι ότι αποτελεί
τη γνώμη ενός καθηγητή), ή οτι μετά από εκτενή παρουσιάση των γεγονότων που έλαβαν μέρος στην εξέταση του μαθήματος ΔΤΕ, το συμπέρασμα που έβγαλαν παραπάνω από ενας καθηγητές είναι "Η εξέταση του μαθήματος Διαχείρισης Τεχνικών Έργων πήγε πολύ καλά και τα παράπονα των φοιτητών δεν είναι αληθή" (και όχι ότι αποτελεί
γνώμη του κύριου Π).
Τουλάχιστον εγώ όταν πρωτοδιάβασα την αρχική δημοσίευση, αυτό κατάλαβα, και είχα αντίδραση αντίστοιχη με τον
FutureTrunks έγραψε:Γύριζε κάτι ή τα έλεγαν νηφάλιοι αυτά?
Τώρα κάποιος μπορεί να μου πει "αν όντως καταλαβες κάτι τέτοιο, ε τότε είσαι ηλίθια" - κάτι που έχει κάθε δικαίωμα να πει γιατί είναι
η γνώμη του, όπως αντίστοιχα και οι καθηγητές έχουν το δικαίωμα να λένε τη
γνώμη τους στις συνελεύσεις τους ή στα τμήματα, ή όπως λέγονται (μη με φας Bruce σαν τον dev.il που
τόλμησε να πει την εξέταση "διαγώνισμα")
Οπότε με το να παρουσιάζονται μόνο
μεμονωμένες αναφορές/απόψεις και όχι μία περίληψη του τι συζητήθηκε πιο εκτενώς (που καταλαβαίνω ότι δεν είναι δική σου υποχρέωση να την παρουσιάσεις σε εμάς στο mqn, και
μπράβο σου που ασχολήθηκες να μεταφέρεις έστω και κάτι από τη συνέλευση), νομίζω ότι δεν κερδίζουμε κάτι σα φοιτητές, γιατί από μια διαστρεβλωμένη εικόνα, βγάζουμε λάθος συμπεράσματα, κάνουμε λάθος συζητήσεις μεταξύ μας κλπ κλπ κλπ ("λάθος" με την έννοια ότι απομακρυνόμαστε λίγο από την ουσία)
καλά πόσο delusional είναι ο κύριος Παντουβάκης; Και τι δηλαδή αυτό ήταν; Μετά από το υφάκι που είχε στις οδηγίες προετοιμασίας για την εξέταση και μετά από το shitfest που ήταν η εξέταση, θα πει "α εγώ θεωρώ οτι όλα ήταν κομπλέ" και θα λήξει εκεί το θέμα; Δηλαδή πώς πήγε η κουβέντα:
"Εγώ όπως όλοι γνωρίζετε είμαι το δώρο του Θεού στον άνθρωπο και δεν κάνω ποτέ λάθη, οι φοιτητές είναι λαμόγια και λένε ψέματα"
"yeah sounds about right, neeeeeext"
Θα 'θελα να 'ξερα οι υπόλοιποι καθηγητές όταν τον ακούνε τον παίρνουν στα σοβαρά?