από p_dal » Παρ, 07 Απρ 2017 8:44 pm
Παιδια εγω που ειχα παει να κανω την αιτηση ακριβως μια μερα (εργασιμη) μετα την ληξη ειμασταν τουλαχιστον 15 ατομα. Φανταζομαι οτι και τις επομενες 2-3 μερες θα πηγαν κι αλλα ατομα. Για μενα προσωπικα ειναι καταστροφικο να χασω το εξαμηνο και θα μου δημιουργησει ακομα και οικογενειακα προβληματα. Πιστευω οτι και για τα υπολοιπα παιδια ειναι το ιδιο. Εγω προσωπικα εμπαινα την τελευταια μερα των εγγραφων και το συστημα με πεταγε εξω γι αυτο και δεν μπορεσα να κανω εγγραφη. Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα χασω ενα ολοκληρο εξαμηνο γι εναν τετοιο λογο. Θεωρω οτι ειναι καθαρα εγωισμος των καθηγητων να αποφασιζουν να μην μας επιτρεψουν να εγγραφουμε στο εξαμηνο και να χασουμε 2 εξεταστικες γι αυτον τον λογο. Δεν διανοουμε οτι δεν καταλαβαινουν τετοιες εποχες ποσα προβληματα θα μας δημιουργησουν με μια αρνητικη αποφαση τους. Πρεπει να μην επιτρεψουμε να γινει αυτο. Το να επικαλουντε οτι η σχολη υποβαθμιζεται απο τετοια πραγματα το θεωρω αστειο μεσα σε τοσα αλλα προβληματα που υπαρχουν στην σχολη μας. Παρολο που εκεινη την μερα ειδα οτι ειμασταν αρκετα ατομα, μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει συμμετοχη σε αυτο το τοπικ..