Για τις αναρτήσεις στο σάιτ της Σχολής

Συντονιστής: University Editors

Για τις αναρτήσεις στο σάιτ της Σχολής

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Πέμ, 31 Μαρ 2016 11:37 pm

Με αφορμή τη σημερινή ανάρτηση στο site της Σχολής: http://www.civil.ntua.gr/news/2016/3/31/ana1/

Απορώ με ποια κριτήρια ακριβώς επιλέγεται να αναρτηθούν στο επίσημο σάιτ της Σχολής πολυσυνέδρια για τη Νεανική επιχειρηματικότητα, τα οποία δεν είναι υπό την αιγίδα ούτε του ΕΜΠ, ούτε κάποιου άλλου πανεπιστημιακού ιδρύματος της χώρας, ούτε καν κάποιου κρατικού φορέα (ειλικρινά έχω ξεκοκαλίσει το σάιτ του συνεδρίου, γιατί δυσκολεύομαι να το πιστέψω). Πολλώ δε μάλλον, τη στιγμή που το συγκεκριμένο έχει και αντίτιμο εγγραφής (5 ή 10 €).

Δεν θα σταθώ καν στο ότι ακόμα αναζητείται νέος που βρήκε δουλειά μέσα από τέτοιες μαλακίες. Ούτε θα σταθώ στην πληθώρα των όμορφων χορηγών/υποστηρικτών όπως το Πλαίσιο, που, ως γνωστόν, τα πάνε πολύ καλά με τους νέους εργαζόμενους.

Δεν ξέρω αν, το σάιτ το διαχειρίζεται κάποιος εργαζόμενος της γραμματείας και αναρτά random ό,τι του κατέβει ή , αν αυτές οι αναρτήσεις γίνονται υπό την εποπτεία/ανοχή/παραίνεση της διοίκησης, αλλά, μιας και μας έχει πιάσει ο πόνος για το μέλλον των νέων, περιμένω, στα ίδια πλαίσια, η σχολή, να αναρτήσει και να παροτρύνει τους φοιτητές να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις των επιστημονικών φορέων (ΤΕΕ) και του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (αν και όποτε διοργανωθούν), που σκοπό έχουν να ενημερώνουν τους νέους μηχανικούς για τα εργασιακά τους δικαιώματα και να τους ενθαρρύνουν να τα διεκδικούν ή για την καταστροφή στον κλάδο που φέρνει το νέο ασφαλιστικό
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Για τις αναρτήσεις στο σάιτ της Σχολής

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 01 Απρ 2016 12:03 am

It's down.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 01 Απρ 2016 12:10 am

eX-mc έγραψε:It's down.

Ναι και εγώ δεν μπορώ να μπω στο site τώρα.
Και για να μην με περάσετε για τρελό (μέχρι να επανέλθει το site), η ανάρτηση έχει να κάνει με αυτό το συνέδριο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Παρ, 01 Απρ 2016 12:13 am

OxYdO έγραψε:
eX-mc έγραψε:It's down.

Ναι και εγώ δεν μπορώ να μπω στο site τώρα.
Και για να μην με περάσετε για τρελό (μέχρι να επανέλθει το site), η ανάρτηση έχει να κάνει με αυτό το συνέδριο

Ε τώρα το αναρτάς εσύ! :crazy2: :ellinofreneia:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό wilshere » Παρ, 01 Απρ 2016 2:47 pm

αναρτηθηκε επειδή πιθανότατα έκρινε (όποιος την ανέβασε) ότι θα ενδιέφερε αρκετούς φοιτητές, από πού και ως που πρέπει να κατακρίνεται ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία αναρτάται (ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει μόνο το αντίθετο)?

εάν για καποιον είναι αχρηστη, ασήμαντη ή οτιδήποτε άλλο μπορεί πολύ απλά να την προσπεράσει. Έστω και ένας στος 1000 φοιτητές να τη βρει ενδιαφέρουσα τότε καλά έκανε και ανέβηκε η ανάρτηση.

επομένως από το ποστ μόνο η μισή τελευταία παράγραφος έχει νόημα...από εκεί και πέρα να κατακεραυνώνονται απο οποιον(α)δήποτε (παράταξη) οι όποιες αναρτήσεις είναι ασκοπο...
wilshere Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό tony24 » Παρ, 01 Απρ 2016 9:33 pm

Διότι το γεγονός ότι τα αναρτά η σχολή βοηθά στο marketing αυτής της ιστορίας(και κάθε τέτοιας μπούρδας), και εν τέλει βοηθά αυτή τη σήψη πλήρους αποπροσανατολισμού και καλλιέργειας αυταπάτης να διαιωνίζεται.
Την ώρα δε που ΔΕΝ αναρτάται ΠΟΥΘΕΝΑ η προθεσμία για να δηλώσεις χειμερινά μαθήματα.Εν τω μεταξύ επειδή υπήρξε ελλιπής ενημέρωση δόθηκε παράταση και ΟΥΤΕ η παράταση ανακοινώθηκε.
Γενικά θα μας πωκουζουλάνουνε εκεί μέσα.
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
Άβαταρ μέλους
tony24

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 04 Απρ 2016 2:12 am

@wilshere
Στις πρώτες παραγράφους σου εξηγώ γιατί αυτού του τύπου οι αναρτήσεις θεωρώ ότι έχουν πολιτική χροιά (όπως πολύ όμορφα εξηγεί στην αρχή και ο tony24). Δείχνουν και προβάλλουν έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο ως δήθεν διέξοδο για τη νέα γενιά, που, στον πυρήνα της, περιλαμβάνει την αντίληψη ότι "Το ζήτημα δεν είναι οι κακές εργασιακές σχέσεις, που, μέσω της ανεργίας, συμπιέζονται προς τα κάτω. Αλλά ότι εσύ δεν είσαι αρκετά innovative ή/και δεν το κυνηγάς αρκετά ή/και δεν γλείφεις αρκετά. Αν παίρνεις 400€ φταις εσύ και όχι το αφεντικό σου"

Αν συμφωνήσουμε όλοι ότι δεν έχουμε πρόβλημα με το να ανεβαίνουν τέτοια πράγματα στο επίσημο σάιτ της Σχολής, τότε, πάνω σε αυτή τη βάση, να απαιτήσουμε να ανεβαίνουν και οι ανακοινώσεις/εκδηλώσεις του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και του ΤΕΕ που αφορούν το εργασιακό μας μέλλον.

Αν κάνουμε το πρώτο και όχι το δεύτερο, τότε πρόκειται απλά για προπαγάνδα. Και εγώ, ως ενεργός πολιτικά, δεν έχω πρόβλημα με το να προπαγανδίζεις τις ιδέες σου. Έχω χοντρό πρόβλημα, όμως, με τη σύγχρονη μοδάτη αντιπολιτική στάση, που, αναγνωρίζει την πολιτική (και άρα την προπαγάνδιση και την διαπάλη των θέσεων) μόνο ως "κουσούρι" των (φτου κακά) κομμάτων και βαφτίζει τα ρέστα ως δήθεν μη πολιτικά (γουάου), ακόμα κι αν μια θέση/άποψη είναι ο ορισμός της νεοφιλελεύθερης μαλακίας και της βλαχογιάπικης ονείρωξης (λέγε με "Πανόραμα Συνέδριο για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα").
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Δευτ, 04 Απρ 2016 5:10 pm

Στο συνέδριο υπάρχει εκδήλωση (γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για αυτή στο site της Σχολής) με τίτλο "Μετά το Πολυτεχνείο τι;"

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι, μεταξύ άλλων, η Υπεύθυνη Προσλήψεων της εταιρείας Accenture και ο Ecosystem Relations Manager της Nokia Networks.

Εγώ, με τη σειρά μου, με μια πολύ γρήγορη και απλή αναζήτηση στο Google παραθέτω τα παρακάτω links, χωρίς περισσότερα σχόλια.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ACCENTURE

Μια ανακοίνωση των εργαζομένων της Nokia Solutions & Networks
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 5 επισκέπτες