leo8 έγραψε:Ως περσινός, θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου πάνω στο μάθημα αυτό.
Αντικειμενικά είναι αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα μαθήματα της σχολής. Πολύ καλά οργανωμένο, με διάθεση από τους διδάσκοντες και το πιο σημαντικό είναι ότι γίνεται-παρουσιάζεται με πολύ πρακτικό-παραστατικό τρόπο κάτι που ενεργοποιεί την κριτική σκέψη και καλλιεργεί, κατά τη γνώμη μου, σιγά-σιγά τον πρακτικό τρόπο σκέψης.
Καλό είναι όποιος μπορεί να ασχοληθεί με τις 4 μεγάλες ασκήσεις διότι βοηθούν πάρα πολύ στην κατανόηση του αντικειμένου του μαθήματος.
Αυτά από εμένα, ελπίζω να σας βοήθησα και καλή αρχή.

Από το φιλόξενο αυτό φόρουμ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον leo8 για τα τόσο θετικά του λόγια. Η περσινή τάξη ήταν από τις καλύτερες που είχα την τύχη να συνεργαστώ, παρόλο που αντιμετωπίσαμε όλη τη χρονιά ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και ελπίζω με κάποιους να ξανασυναντηθούμε στα μαθήματα του Τομέα.
Με τους φετινούς, θα τα λέμε και στο mqn.
Α. Ευστρατιάδης
ΥΓ. Για να απαντήσω εν τάχει σε κάποιες ερωτήσεις, οι σημειώσεις των υδρεύσεων είναι σχεδόν πανομοιότυπες με τις περσινές (μετά από κάποιο αναγκαίο φρεσκάρισμα). Λαμβάνοντας υπόψη και τα δικαιολογημένα παράπονα των παλαιότερων φοιτητών μας, σκεφτήκαμε να τις διανείμουμε ως πακέτο, ώστε να αποφύγετε τον κόπο (και τα έξοδα) της εκτύπωσης. Σε κάθε περίπτωση, θα τις βρείτε αναρτημένες και στο εκπαιδευτικό υλικό του μαθήματος (
http://www.itia.ntua.gr/courses/aye/edumater.html). Γενικά, ό,τι χρειαστείτε θα το βρείτε στις ιστοσελίδες μας (στην ανάγκη θα ρωτήσετε τον leo8, που αυτοδίκαια αναλαμβάνει βοηθός του μαθήματος). Όσον αφορά στη διαδικασία των εξετάσεων, μήπως είναι λίγο άκαιρο να αγχώνεστε από τώρα;