@trauma
Ντάξει, τα κοκκινάκια ήταν εκτός κλοθοειδών άρα είμαι κομπλέ
@Wertom
Για το σφάλμα που σου βγάζει στην οριζοντιογραφία κοίτα το μήκος του δρόμου που σου βγάζει να ισούται με την ΧΘ της τελευταίας σημαίας που έβαλες. Στην ουσία βλέπεις τι μήκος σου βγάζει και το βάζεις για ΧΘ της σημαίας. Γενικά η διαδικασία είναι:
Περνάς κορυφές και σημαίες.
Τρέχεις μοντέλο εδάφους, οριζοντιογραφία, υψομετρία, μεκ (με αυτή τη σειρά)
Βλέπεις τους ελέγχους ΟΜΟΕ και πειράζεις είτε σημαίες, είτε κορυφές, είτε και τα δύο μέχρι να σου βγουν οι έλεγχοι.
Σβήνεις τις ιδιότητες διατομών και τρέχεις το διατομές.
Βλέπεις το κλίσεις διαμορφώσεις και όπου εχεις 99999 κάνεις τη διόρθωση που είπαν παραπάνω τα παιδιά και ξανατρέχεις το διατομές.
Τρέχεις το bruckner.
Βλέπεις στο μεταφορές γαιών τερμα κάτω δεξιά πόσα κυβικά σου λείπουν/περισσεύουν.
Πειράζεις τις σημαίες μέχρι να σου λείπουν/περισσεύουν λίγα κυβικά. Φήμες λένε ότι πρέπει να είναι κοντά στο 100, αλλά δεν είναι σίγουρο. Εγώ φαντάσου το έφτασα στο 12. Όσο πιο κάτω, τόσο το καλύτερο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε φορά που πειράζεις κάτι (κορυφές/σημαίες), πρέπει να τα ξανατρέξεις οοοοολα από την αρχή (εκτός το μοντέλο εδάφους), μέχρι το σημείο που ήσουν όταν τα πείραξες. Αν πχ πειράξεις σημαία για να σου βγει ο bruckner, ξανατρέχεις οριζοντιογραφία, υψομετρία, ΜΕΚ, σβήνεις ιδιότητες διατομών και τρέχεις διατομές, κάνεις διόρθωση στις κλίσεις κτλ κτλ.
Υ.Γ. Δεν θυμάμαι αν πειράξαμε κάτι και στην καρτέλα "παράμετροι". Αλλά νομίζω όχι.