pantazisioannis84 έγραψε:Καλησπέρα! Επειδή είμαι από ΔΟΑΤΑΠ, μπορεί κάποιος να μου πει που παραδίδουμε την άσκηση?
Επίσης έδωσε ο καθηγητής κάποιες διευκρινήσεις προφορικά στο μάθημα όσον αφορά την 1η άσκηση(ΥΣ1)? Ευχαριστώ!
To ΔΟΑΤΑΠ δεν έχει να κάνει.Η εργασία παραδίδεται κατά πάσα πιθανότητα σε έντυπη μορφή (χθες για παράδειγμα οι περισσότεροι την παραδώσαμε μετά το μάθημα) ,άρα νομίζω πως μπορείς να περάσεις από το γραφείο των διδασκόντων.

Από'κει και πέρα,δόθηκαν αρκετές σημαντικές συμβουλές για το πως να δουλέψουμε βήμα βήμα.
Για τον υπολογισμό των παροχών κτλ κάνουμε μια εκτίμηση των συντελεστών που χρειάζονται βάσει των δεδομένων για την πόλη (δες κεφ.7 από τις διαφάνειες που δόθηκαν) .Προτάθηκε χρήση καταθλιπτικού αγωγού μέχρι ένα φρεάτιο στον αυχένα,κι έπειτα κλειστός αγωγός βαρύτητας μέχρι τη δεξαμενή (τοποθετείται κάπου έξω από την πόλη,σε κάποιο υψόμετρο 60-70). Γενικά,αν έχεις παρακολουθήσει το μάθημα,κοιτάζοντας και τις σημειώσεις που μοιράστηκαν και τις λυμένες που υπάρχουν στην ιτιά,θα βγάλεις κάποια άκρη.

Ό,τι χρειαστείς,εδώ είμαστε...
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...