Spoiler: show
Συντονιστής: University Editors
ScepticEngineer έγραψε:Χαχαχαχα ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
Γροθια στο στομαχι ολων αυτων που φοβουνται μηπως τους κανει ντα ο Κεπαπτσογλου και η Ψαρακη (και μαλιστα για εντελως αντιδεοντολογικο/παρανομο λογο)
Και παλι ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
ScepticEngineer έγραψε:Χαχαχαχα ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
Γροθια στο στομαχι ολων αυτων που φοβουνται μηπως τους κανει ντα ο Κεπαπτσογλου και η Ψαρακη (και μαλιστα για εντελως αντιδεοντολογικο/παρανομο λογο)
Και παλι ΑΞΙΟΣ![]()
![]()
![]()
![]()
psgi1214 έγραψε:Επειδή αισθάνομαι θιγμένος με το post αυτό, δηλώνω ξεκάθαρα ότι δε φοβάμαι ούτε τον Κεπαπτσόγλου ούτε την Ψαράκη ούτε κανέναν άλλο. Απλά μετέφερα μια σημαντική πληροφορία που καλό ήταν να γραφτεί στο forum χωρίς να γνωρίζω όπως έγραψα παραπάνω ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Το παιδί που ανέβασε τις σημειώσεις μαγκιά του(ειδικά αφού είναι και νόμιμος), εγώ πάλι κάθησα 2-3 μέρες τώρα να στέλνω τις σημειώσεις σε καμιά εικοσαριά άτομα,τρία χρόνια στη σχολή και το forum δεν έχω πειράξει-ενοχλήσει μύγα και βλέπω να τρώω και ειρωνεία από πάνω.Ελπίζω απλά να ήταν μια κακή στιγμή γιατί γενικά φαίνεται ότι είσαι-με βάση τα γραφόμενά σου-σοβαρό και μετρημένο άτομο.
ScepticEngineer έγραψε:psgi1214 έγραψε:Επειδή αισθάνομαι θιγμένος με το post αυτό, δηλώνω ξεκάθαρα ότι δε φοβάμαι ούτε τον Κεπαπτσόγλου ούτε την Ψαράκη ούτε κανέναν άλλο. Απλά μετέφερα μια σημαντική πληροφορία που καλό ήταν να γραφτεί στο forum χωρίς να γνωρίζω όπως έγραψα παραπάνω ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο. Το παιδί που ανέβασε τις σημειώσεις μαγκιά του(ειδικά αφού είναι και νόμιμος), εγώ πάλι κάθησα 2-3 μέρες τώρα να στέλνω τις σημειώσεις σε καμιά εικοσαριά άτομα,τρία χρόνια στη σχολή και το forum δεν έχω πειράξει-ενοχλήσει μύγα και βλέπω να τρώω και ειρωνεία από πάνω.Ελπίζω απλά να ήταν μια κακή στιγμή γιατί γενικά φαίνεται ότι είσαι-με βάση τα γραφόμενά σου-σοβαρό και μετρημένο άτομο.
Το σχολιο μου δεν αναφεροταν σε εσενα προσωπικα, αλλα σε ολους οσους δινανε/παιρνανε τις σημειωσεις του Κεπαπτσογλου μεσω email αντι να τις αναρτησουν εδω δημοσια. Μολις ειπες οτι εδωσες τις σημειωσεις σε τουλαχιστον 20 ατομα και ομως ουτε ενας δεν ειχε την ευθιξια να τα ανεβασει εδω για ολους τους συμφοιτητες του. Ανεξαρτητα απο το αν η αξιωση του Κεπαπτσογλου και της Ψαρακη ειναι αντιδεοντολογικη/παρανομη, νομιζω οτι ειναι εκ των ων ουκ ανευ να υπαρχει αλληλεγγυη και αλληλοβοηθεια μεταξυ μας, ακομα και αν αυτο παραβαινει τις ρητες εντολες καθηγητων. Στην τελικη το φορουμ παρεχει ανωνυμια, εκμεταλλευτειτε το.
Να επαναλαβω οτι δεν ηταν προσωπικη επιθεση το προηγουμενο ποσταρισμα, παρα μια "επιθεση" στην νοοτροπια ορισμενων. Αν παρ' ολα αυτα συνεχιζεις να αισθανεσαι θιγμενος, λυπαμαι, αλλα δεν ανακαλω.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες