Ζωγράφου, σύμφωνα με αυτό
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, ποιο μεγάλο και μικρό μπεζ βιβλίο; Εγώ έχω το "σχεδιασμός μεταφορικών συστημάτων, μέθοδοι και ασκήσεις" του Σταθόπουλου, έκδοση Αθήνα 2006. Παίζει κι άλλο;
Συντονιστής: University Editors
ZeRoLoRd έγραψε:Ζωγράφου, σύμφωνα με αυτό
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, ποιο μεγάλο και μικρό μπεζ βιβλίο; Εγώ έχω το "σχεδιασμός μεταφορικών συστημάτων, μέθοδοι και ασκήσεις" του Σταθόπουλου, έκδοση Αθήνα 2006. Παίζει κι άλλο;
flix έγραψε:καλησπερα, ενα παλιο θεμα αναφερεται σε χρηματοροες, αυτα ειναι εντος υλης; και αν ναι βρισκονται καπου στο βιβλιο;
nefod έγραψε:Γιατί ειναι εκτός ύλης?Αφου οι σημειώσεις του Κεπαπτσόγλου αναφέρονται σ αυτό!
psgi1214 έγραψε:nefod έγραψε:Γιατί ειναι εκτός ύλης?Αφου οι σημειώσεις του Κεπαπτσόγλου αναφέρονται σ αυτό!
Άμα δεις σε προηγούμενη σελίδα στο thread, η Ψαράκη είπε στο τελευταίο μάθημα ότι από το β'μέρος των σημειώσεων Βυθουλκα (Οικονομία των μεταφορων) είναι εντός τα κεφάλαια 1-4.Οι χρηματορροες είναι εκτός αυτών ασχετα που τις έχει ο Κεπαπτσόγλου στις σημειώσεις του.
civil123 έγραψε:psgi1214 έγραψε:nefod έγραψε:Γιατί ειναι εκτός ύλης?Αφου οι σημειώσεις του Κεπαπτσόγλου αναφέρονται σ αυτό!
Άμα δεις σε προηγούμενη σελίδα στο thread, η Ψαράκη είπε στο τελευταίο μάθημα ότι από το β'μέρος των σημειώσεων Βυθουλκα (Οικονομία των μεταφορων) είναι εντός τα κεφάλαια 1-4.Οι χρηματορροες είναι εκτός αυτών ασχετα που τις έχει ο Κεπαπτσόγλου στις σημειώσεις του.
Από το ά μέρος, τί είναι μέσα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης