Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2016-17)

Συντονιστής: University Editors

Re: Σχεδιασμός Μεταφορικών Συστημάτων (2016-17)

Δημοσίευσηαπό giorgossss » Τετ, 10 Μάιος 2017 4:24 pm

Απο που προτεινεται να διαβασουμε για αυτο το μαθημα και τι εχει κανει μεχρι στιγμης ; Ειχα σκοπο να παρακολουθησω αλλα με τις αναπληρωσεις που εβαλε τις τεταρτες και το γεγονος οτι το μαθημα γινεται στο αμφιθεατρο σιδηροδρομικης παρολο που δεν χωραμε ( πηγα 2 φορες δεν ειχε θεση και εφυγα, πολλοι καθονταν ηδη ορθιοι ) , δεν ητσν και ευκολο
Άβαταρ μέλους
giorgossss

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό psgi1214 » Τετ, 10 Μάιος 2017 8:09 pm

giorgossss έγραψε:Απο που προτεινεται να διαβασουμε για αυτο το μαθημα και τι εχει κανει μεχρι στιγμης ; Ειχα σκοπο να παρακολουθησω αλλα με τις αναπληρωσεις που εβαλε τις τεταρτες και το γεγονος οτι το μαθημα γινεται στο αμφιθεατρο σιδηροδρομικης παρολο που δεν χωραμε ( πηγα 2 φορες δεν ειχε θεση και εφυγα, πολλοι καθονταν ηδη ορθιοι ) , δεν ητσν και ευκολο

1ον Το πρόβλημα της χωρητικότητας λύθηκε και όλα τα μαθήματα από εδώ και μπρος διεξάγονται στο μεγάλο αμφιθέατρο της Σχολής
2ον Το βιβλίο απ'τον Εύδοξο διαφέρει σε αρκετά πράγματα από αυτά που κάνουμε στο μάθημα. Γι'αυτό καλύτερα προσπάθησε να διαβάσεις απ'ο το βιβλίο με τις διαφάνειες(αν και τα γράμματα είναι ψείρες...).Επίσης μέσω e-mail διακινούνται οι σημειώσεις του Κεπαπτσόγλου.Η ύλη για την πρόοδο είναι τα εισαγωγικά για τις μεταφορές(ορισμοί, μεθοδολογία και σκοπός συγκοινωνιακής έρευνας)και τα δύο πρώτα βήματα του σχεδιασμού των 4 βημάτων(γένεση/έλξη και κατανομή μετακινήσεων)(Ψαράκη) και τα οικονομικά των μεταφορών(ζήτηση,προσφορά,ανάλυση κόστους-ωφελειών)(Κεπαπτσόγλου)
psgi1214

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό trauma » Τετ, 10 Μάιος 2017 9:33 pm

psgi1214 έγραψε:Επίσης μέσω e-mail διακινούνται οι σημειώσεις του Κεπαπτσόγλου.

Ξέρω ότι η διακίνηση των συγκεκριμένων ναρκωτικών πρέπει να γίνει με άκρα μυστικότητα, αλλά επειδή πολλοί δεν έχουν ιδέα για αυτό, γίνεται να μου τις στείλεις σε pm (ή να σου πω το e-mail μου) ;
Άβαταρ μέλους
trauma

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Τετ, 10 Μάιος 2017 9:47 pm

Και γιατι να μην τις ανεβασει απλα καποιος στο mqn? :crazy:
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό balamos » Τετ, 10 Μάιος 2017 11:01 pm

η παραδοση των ασκησεων για ποτε εινα?
balamos

Δημοσίευσηαπό fiddlerontheroof » Τετ, 10 Μάιος 2017 11:05 pm

ScepticEngineer έγραψε:Και γιατι να μην τις ανεβασει απλα καποιος στο mqn? :crazy:
Γιατί είναι η πολιτική του μαθήματος να μην ανεβαίνουν σημειώσεις και υποθέτω,μιας και ο ιδιος δεν ειναι ο υπευθυνος του μαθήματος οτι θα του την πουν οι υπολοιποι.Γι'αυτο και η μυστικοτητα.Τωρα το γιατί είναι η πολιτική του μαθηματος να μην ανεβαινουν αυτα που γινονται θα το αφησω ασχολιαστο αφου δεν νομιζω να ειναι κανεις-α συμφωνος-η με αυτό.
make Orwell fiction again
Άβαταρ μέλους
fiddlerontheroof
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό clansman » Τετ, 10 Μάιος 2017 11:45 pm

Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως καποιος να μοιραστει με εμας τις σημειωσεις αυτες.εστω και με pm ή email αν οχι δημοσια.ευχαριστω πολυ.
clansman

Δημοσίευσηαπό fiddlerontheroof » Τετ, 10 Μάιος 2017 11:49 pm

clansman έγραψε:Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως καποιος να μοιραστει με εμας τις σημειωσεις αυτες.εστω και με pm ή email αν οχι δημοσια.ευχαριστω πολυ.

Δεν τις εχω παρει ακόμα αλλα οταν μου τις στειλουν μπορω να στις στειλω με πμ.Και ας μου στειλει και όποιος-α άλλη θέλει.
make Orwell fiction again
Άβαταρ μέλους
fiddlerontheroof
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό clansman » Τετ, 10 Μάιος 2017 11:53 pm

fiddlerontheroof έγραψε:
clansman έγραψε:Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως καποιος να μοιραστει με εμας τις σημειωσεις αυτες.εστω και με pm ή email αν οχι δημοσια.ευχαριστω πολυ.

Δεν τις εχω παρει ακόμα αλλα οταν μου τις στειλουν μπορω να στις στειλω με πμ.Και ας μου στειλει και όποιος-α άλλη θέλει.

Σ' ευχαριστω πολυ
clansman

Δημοσίευσηαπό TheMaster » Πέμ, 11 Μάιος 2017 12:10 am

Συμφωνα με τον Νομο 4009/2011 «Δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.» (κοινως νομος Διαμαντοπουλου)

Αρθρο 37/ Παραγραφος 4
"Οι παραδόσεις - σημειώσεις των μαθημάτων που διδάσκουν οι καθηγητές όλων των βαθμίδων αναρτώνται υποχρεωτικά στο διαδίκτυο. "

Spoiler: show
Αν δεν μπορουν να εφαρμοσουν οι διδασκοντες τον νομο , θα τον εφαρμοσουμε εμεις ... :ellinofreneia:

PS. Δεν λεει οτι πρεπει να τις αναρτουν οι καθηγητες ... :lolno:
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Άβαταρ μέλους
TheMaster

Έτος εισαγωγής: 2013

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 6ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης