Συντονιστής: University Editors
giorgossss έγραψε:Απο που προτεινεται να διαβασουμε για αυτο το μαθημα και τι εχει κανει μεχρι στιγμης ; Ειχα σκοπο να παρακολουθησω αλλα με τις αναπληρωσεις που εβαλε τις τεταρτες και το γεγονος οτι το μαθημα γινεται στο αμφιθεατρο σιδηροδρομικης παρολο που δεν χωραμε ( πηγα 2 φορες δεν ειχε θεση και εφυγα, πολλοι καθονταν ηδη ορθιοι ) , δεν ητσν και ευκολο
psgi1214 έγραψε:Επίσης μέσω e-mail διακινούνται οι σημειώσεις του Κεπαπτσόγλου.
Γιατί είναι η πολιτική του μαθήματος να μην ανεβαίνουν σημειώσεις και υποθέτω,μιας και ο ιδιος δεν ειναι ο υπευθυνος του μαθήματος οτι θα του την πουν οι υπολοιποι.Γι'αυτο και η μυστικοτητα.Τωρα το γιατί είναι η πολιτική του μαθηματος να μην ανεβαινουν αυτα που γινονται θα το αφησω ασχολιαστο αφου δεν νομιζω να ειναι κανεις-α συμφωνος-η με αυτό.ScepticEngineer έγραψε:Και γιατι να μην τις ανεβασει απλα καποιος στο mqn?
clansman έγραψε:Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως καποιος να μοιραστει με εμας τις σημειωσεις αυτες.εστω και με pm ή email αν οχι δημοσια.ευχαριστω πολυ.
fiddlerontheroof έγραψε:clansman έγραψε:Θα εκτιμουσα ιδιαιτερως καποιος να μοιραστει με εμας τις σημειωσεις αυτες.εστω και με pm ή email αν οχι δημοσια.ευχαριστω πολυ.
Δεν τις εχω παρει ακόμα αλλα οταν μου τις στειλουν μπορω να στις στειλω με πμ.Και ας μου στειλει και όποιος-α άλλη θέλει.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης