από mike13 » Παρ, 15 Φεβ 2019 10:51 pm
Γεωδαιτικές για κανένα λόγο.Κομπλεξικοί και ηλίθιοι τοπογράφοι καθηγητές ,ένα από τα κάλα του ΝΠΣ που δεν θα αναγκαστούν οι επόμενοι να τους φάνε στη μάπα.Από τα άλλα 3 που μένουν είναι ένα trade-off μεταξύ χρησιμότητας αλλά και δυσκολίας που είναι ο προγραμματισμός Η/Υ,μαθαίνεις γλώσσα Python που είναι αρκετά χρήσιμη και ο καθηγητής αξιόλογος και φιλότιμος και ευκολίας αλλά ψιλο άχρηστα όπως Δίκαιο και Οικονομικά.Το δίκαιο μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά η εξέταση είναι σε μορφή παπαγαλίας.Τώρα όσον αφορά τα Οικονομικά το μάθημα ,όταν έδινα εγώ τουλάχιστον,ήταν τελείως καφενείο ,ο καθηγητής έμοιαζε με αυτούς τους βαριεστημένους μπάρμπες που συναντάς σε συνοικιακά προποτζίδικα και χρησιμοποιούσε την άχαστη τάκτικη να τους κάνω να βαρεθώ από τα πρώτα μαθήματα ώστε να μην πατήσει κανείς μετά και να συνεχίσω το άραγμα στο γραφείο μου.
Είναι από αυτά τα μαθήματα δυσφήμηση του πολυτεχνείου(μαζί με όλα τα μαθήματα που είχε αναλάβει εξ'ολοκλήρου ο Κυτόπουλος) με τα οποία όμως κανείς δεν ασχολείται να κάνει κριτική γιατί όλοι κατεβαίνουν με σκονάκια και γράφουν >8.
Η κατάσταση έτσι ήταν πριν από χρόνια που έδινα εγώ ,o καθηγητής από ότι τσέκαρα βέβαια δεν έχει αλλάξει.
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.