Μαθημα επιλογης

Συντονιστής: University Editors

Μαθημα επιλογης

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Παρ, 15 Φεβ 2019 9:28 pm

Καλησπερα παιδια.
Ποιο μαθημα επιλογης προτεινετε να παρω για το 4ο εξαμηνο?
Ηθελα να παρω Τεχνικο δικαιο αλλα δεν το εχει το προγραμμα αρα, υποθετω, δεν θα διδαχθει.
Και εχω να επιλεξω αναμεσα σε Προγραμματισμο, Γεωδαιτικες, Εφ. Οικονομικη.
Να πω την αληθεια τα 2 πρωτα δεν με πολυψηνουν αλλα ακουω γνωμες.
Ευχαριστω
Darkiz

Έτος εισαγωγής: 2017

Re: Μαθημα επιλογης

Δημοσίευσηαπό mike13 » Παρ, 15 Φεβ 2019 10:51 pm

Γεωδαιτικές για κανένα λόγο.Κομπλεξικοί και ηλίθιοι τοπογράφοι καθηγητές ,ένα από τα κάλα του ΝΠΣ που δεν θα αναγκαστούν οι επόμενοι να τους φάνε στη μάπα.Από τα άλλα 3 που μένουν είναι ένα trade-off μεταξύ χρησιμότητας αλλά και δυσκολίας που είναι ο προγραμματισμός Η/Υ,μαθαίνεις γλώσσα Python που είναι αρκετά χρήσιμη και ο καθηγητής αξιόλογος και φιλότιμος και ευκολίας αλλά ψιλο άχρηστα όπως Δίκαιο και Οικονομικά.Το δίκαιο μπορεί να έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά η εξέταση είναι σε μορφή παπαγαλίας.Τώρα όσον αφορά τα Οικονομικά το μάθημα ,όταν έδινα εγώ τουλάχιστον,ήταν τελείως καφενείο ,ο καθηγητής έμοιαζε με αυτούς τους βαριεστημένους μπάρμπες που συναντάς σε συνοικιακά προποτζίδικα και χρησιμοποιούσε την άχαστη τάκτικη να τους κάνω να βαρεθώ από τα πρώτα μαθήματα ώστε να μην πατήσει κανείς μετά και να συνεχίσω το άραγμα στο γραφείο μου.
Είναι από αυτά τα μαθήματα δυσφήμηση του πολυτεχνείου(μαζί με όλα τα μαθήματα που είχε αναλάβει εξ'ολοκλήρου ο Κυτόπουλος) με τα οποία όμως κανείς δεν ασχολείται να κάνει κριτική γιατί όλοι κατεβαίνουν με σκονάκια και γράφουν >8.
Η κατάσταση έτσι ήταν πριν από χρόνια που έδινα εγώ ,o καθηγητής από ότι τσέκαρα βέβαια δεν έχει αλλάξει.
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
Άβαταρ μέλους
mike13

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό beton10 » Σάβ, 16 Φεβ 2019 12:08 am

Επικοινώνησα με τον καθηγητή του τεχνικού δικαίου και μου είπε ότι θα είναι σε εκπαιδευτική άδεια μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020. Θεωρώ ότι από τα διαθέσιμα μαθήματα το πιο εύκολο και για βαθμό είναι το τεχνικό δίκαιο σαν εξέταση έχει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο θέματα ( κάποιοι ορισμοί). Αν υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε να διδαχθεί και φέτος ή τουλάχιστον να πραγματοποιηθούν οι εξεταστές.
beton10

Έτος εισαγωγής: 2015

Δημοσίευσηαπό vee » Σάβ, 16 Φεβ 2019 12:30 am

Για Δομοστατικους 8ου , τι προτείνετε ; Ανάλυση Φορέων με Πεπερασμένα Στοιχεία,Αξιοπιστία και Ανάλυση Διακινδύνευσης
Κατασκευών , Ξύλινες Κατασκευές ή Ελαφρές Μεταλλικές Κατασκευές ;
Άβαταρ μέλους
vee

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό Bruce T. Wayne » Σάβ, 16 Φεβ 2019 1:59 pm

vee έγραψε:Για Δομοστατικους 8ου , τι προτείνετε ; Ανάλυση Φορέων με Πεπερασμένα Στοιχεία,Αξιοπιστία και Ανάλυση Διακινδύνευσης
Κατασκευών , Ξύλινες Κατασκευές ή Ελαφρές Μεταλλικές Κατασκευές ;

Όλα είναι ενδιαφέροντα και ειδικά τα πεπερασμένα έχουν εφαρμογή και σε επόμενα ΚΕΥ. Ίσως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες σου από τη σχολή και -κοιτώντας ΚΑΙ λίγο πιο δεξιά- να πάρεις κάποιες απαντήσεις σύμφωνα και με το τι θες εσύ. Απαιτητικό ή "εύκολο", εμβάθυνση και διάβασμα ή επιφάνεια και λίγα πράγματα κλπ
Άβαταρ μέλους
Bruce T. Wayne

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Σάβ, 16 Φεβ 2019 6:26 pm

mike13 έγραψε:Γεωδαιτικές για κανένα λόγο.....
Η κατάσταση έτσι ήταν πριν από χρόνια που έδινα εγώ ,o καθηγητής από ότι τσέκαρα βέβαια δεν έχει αλλάξει.

Mike σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και που ησουν τοσο αναλυτικος.

beton10 έγραψε:Επικοινώνησα με τον καθηγητή του τεχνικού δικαίου και μου είπε ότι θα είναι σε εκπαιδευτική άδεια μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020. Θεωρώ ότι από τα διαθέσιμα μαθήματα το πιο εύκολο και για βαθμό είναι το τεχνικό δίκαιο σαν εξέταση έχει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο θέματα ( κάποιοι ορισμοί). Αν υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε να διδαχθεί και φέτος ή τουλάχιστον να πραγματοποιηθούν οι εξεταστές.

Εγω ενδιαφέρομαι για τεχνικο δικαιο αλλα τελικα αφου δεν εξετάζεται δεν νομιζω να μπορουμε να κανουμε πολλα.
Και δεν νομιζω να το βαλουν να εξεταζεται αν δεν βρεθεί καποιος να το διδάξει.. Και ακομα και αυτο να γινει με εναν νεο καθηγητή, δεν ξερουμε που θα κατευθυνει πλεον το μαθημα και αν θα εχει τον ιδιο "χαρακτηρα".
Darkiz

Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευσηαπό beton10 » Σάβ, 16 Φεβ 2019 8:10 pm

Αν μαζευτούμε αρκετοί ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πάντως στην περιγραφή του μαθήματος είναι δυο καθηγητές υπεύθυνοι. Εγώ σκέφτομαι να πάω στη γραμματεία τη Δευτέρα αλλά λογικά θα μου πουν ότι αυτά τα αιτήματα πρέπει να γίνουν ομαδικά. Τώρα με νέο διδάσκοντα δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξει η φιλοσοφία του μαθήματος αλλά χειρότερο από τα οικονομικά αποκλείεται να γίνει.
beton10

Έτος εισαγωγής: 2015

Επιστροφή στο 4ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες