Συντονιστής: University Editors
OxYdO έγραψε:Έπειτα από πολλή προσπάθεια, άπειρα τηλέφωνα και παράπονα, θα παίξει αύριο, Δευτέρα στις 3-5 μμ προβολή των γραπτών της εαρινής εξεταστικής στο ΠΑΥ.
eX-mc έγραψε:OxYdO έγραψε:Έπειτα από πολλή προσπάθεια, άπειρα τηλέφωνα και παράπονα, θα παίξει αύριο, Δευτέρα στις 3-5 μμ προβολή των γραπτών της εαρινής εξεταστικής στο ΠΑΥ.
Που;
tsimento_lagneia έγραψε:τελικα με τα εργαστήρια τι γινετε ? μπορουμε να δωσουμε οποτε θελουμε η πρεπει να τα ξανακανουμε ?
markoulis έγραψε:tsimento_lagneia έγραψε:τελικα με τα εργαστήρια τι γινετε ? μπορουμε να δωσουμε οποτε θελουμε η πρεπει να τα ξανακανουμε ?
τον ρωτησα και με ειπε οτι εφοσον καποιος εχει προσελθει τουλαχιστον στα 6 τοτε μπορει να παραδοσει τις αναφορες σε ενα συντομο διαστημα (λογικα πριν να βγαλει την βαθμολογια) για να τις μετρησει. Αν δεν το δωσει αυριο τοτε εχει μεχρι την εαρινη για να τα παραδοσει. Τωρα κατα την αποψη μου νομιζω ειναι πολυ επιεικης σχετικα με τα εργαστηρια και δεν υπαρχει λογος πανικου. Επισης τονισε οτι εφοσον εχεις προσελθει στα εργαστηρια δεν υπαρχει λογος να τα ξανακανεις. Αυτα σε γενικες γραμμες.
tsimento_lagneia έγραψε:markoulis έγραψε:tsimento_lagneia έγραψε:τελικα με τα εργαστήρια τι γινετε ? μπορουμε να δωσουμε οποτε θελουμε η πρεπει να τα ξανακανουμε ?
τον ρωτησα και με ειπε οτι εφοσον καποιος εχει προσελθει τουλαχιστον στα 6 τοτε μπορει να παραδοσει τις αναφορες σε ενα συντομο διαστημα (λογικα πριν να βγαλει την βαθμολογια) για να τις μετρησει. Αν δεν το δωσει αυριο τοτε εχει μεχρι την εαρινη για να τα παραδοσει. Τωρα κατα την αποψη μου νομιζω ειναι πολυ επιεικης σχετικα με τα εργαστηρια και δεν υπαρχει λογος πανικου. Επισης τονισε οτι εφοσον εχεις προσελθει στα εργαστηρια δεν υπαρχει λογος να τα ξανακανεις. Αυτα σε γενικες γραμμες.
σε ευχαριστω πολυ , απλα εγω τα εργαστηρια τα ειχα κανει πέρυσι (2014 ) για αυτο ρωταω μηπως πρεπει να του ξαναστειλω παλι τις εργασιες ?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες