Εγώ δεν παρακολουθούσα, αλλά έδωσα όλες τις σειρές ασκήσεων (όπως φαίνεται και παραπάνω

) και το θέμα. Από όσα άκουσα από τα παιδιά που έμπαιναν κι απ'όσα είδα στις σημειώσεις που ανέβαζαν κάθε βδομαδα τότε η εξέταση δεν είχε μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα, για δύο κυρίως λόγους. Τα θέματα δεν ήταν κλιμακούμενη δυσκολίας, δηλαδή 2 θέματα από 5 μονάδες κι ήταν λίγο πολύ
'ή το λύνεις όλο ή δεν το πολυακουμπάς
'. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο χρόνος, εγώ προσωπικά χάλασα περίπου 15-20 λεπτά να κατανοήσω πλήρως και τις δύο εκφωνήσεις πριν αρχίσω να γράφω κι έδιναν 1 ώρα. Κι όλα αυτά μιλάμε για ένα μάθημα 4ου εξαμήνου. Εμένα προσωπικά, 5ο έτος που είμαι δεν με απασχόλησε κ πολύ, matlab κ ξέρω κι έμαθα κ κάτι παραπάνω, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να είμαι στο εξάμηνο του μαθήματος. Και δεν υπάρχει το επιχείρημα του άμα είσαι εξοικιωμένος δεν έχεις πρόβλημα, είναι 1 ώρα και σε ένα pc που δεν είναι δικό σου. Αναφέρομαι γενικά στη 2η ομάδα που ήμουν και πιο συγκεκριμένα το 2ο θέμα που είχε δουλειά, διάολε. Απ'όσο κοίταξα και τις άλλες 2 ομάδες το κλίμα ανάλογο μου φάνηκε. Σε καμία περίπτωση η κατεύθυνση της εξέτασης δεν είναι η σωστή σε αντίθεση με την παράδοση του μαθήματος (που ήταν πολύ καλά οργανωμένη, αν κι αρκετά απαιτητική, ακόμα και για εξ'αποστάσεως δουλειά). Αυτά από μένα.