Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2008-09)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2008-09)

Δημοσίευσηαπό dimlia » Κυρ, 19 Ιούλ 2009 5:21 pm

Κ.καθηγητά γνωρίζεται πότε θα ανοίξουν οι σημειώσεις για την υδραυλική στο site του μαθήματος?
dimlia

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 19 Ιούλ 2009 5:27 pm

"Πάγωσαν" κατά λάθος... Το αντελήφθην και... ελπίζω να ανοίξουν τη Δευτέρα...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό dimlia » Δευτ, 20 Ιούλ 2009 2:29 pm

υπάρχει κάτι νεότερο για το πότε θα ανοίξουν τελικά οι σημειώσεις ?
dimlia

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 20 Ιούλ 2009 2:38 pm

Αύριο Τρίτη το αργότερο, δεν μπορώ να το κάνω απευθείας και ο αρμόδιος σήμερα δεν μπορούσε...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 20 Ιούλ 2009 4:44 pm

Θα επιθυμούσα να ακούσω κάποιες ψύχραιμες και τεκμηριωμένες -όπως πάντα - απόψεις για τη "Θεωρία" στην επαναληπτική.
Με έκπληξη μου άκουσα πχ. ότι καλύτερα να μείνει και στην επαναλήπτική ο ίδιος τρόπος, διότι οιαδήποτε αλλαγή θα είναι εκ νέου "έκπληξη" για τους εξεταζόμενους...
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 20 Ιούλ 2009 8:55 pm

Εννοείτε την ίδια μορφή θεωρίας, που έπεσε και στην κανονική; Δηλαδή τα πολλαπλής επιλογής, με αρνητική βαθμολόγηση;

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μία τέτοια διαρρύθμιση της θεωρίας δεν είναι βολική, ξεκάθαρη και "αξιοκρατική". Αφ'ενός, διότι δεν βασιζόταν καθόλου στη δικαιολόγηση αλλά μόνο στο αποτέλεσμα (τη σωστή επιλογή) και ευνοούσε τις τακτικές ΠΡΟΠΟ ή το αντιγράφω-από-τον-καλύτερο. Αφ'ετέρου, διότι η αρνητική βαθμολόγηση ήταν ισότιμη ποσοτικά με τη θετική, πράγμα που το θεώρησα όχι ιδιαίτερα δίκαιο, αφού μία λάθος απάντηση παίρνει στο λαιμό της και μία σωστή.
Το περιεχόμενο των ερωτήσεων, ωστόσο, μου άρεσε, και θα προτιμούσα να διατηρηθεί ο χαρακτήρας των μικρών εφαρμογών-ερωτήσεων κρίσεως στη θεωρία. Ωστόσο, θα πρότεινα είτε
  • "καθαρές" ερωτήσεις κρίσεως (χωρίς να δίνονται απαντήσεις-και φυσικά με δικαιολόγηση), ή
  • ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, χωρίς αρνητική βαθμολόγηση, αλλά με δικαιολόγηση (το είχα σε φετινή εξέταση μαθήματος και μου φάνηκε ωραία λύση, ή
  • ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ένας αριθμός των οποίων πρέπει να δικαιολογηθούν, με αρνητική βαθμολόγηση στο μισό της θετικής

Δίνω βάση στη δικαιολόγηση, γιατί, ξαναλέω, είναι ένας τρόπος να δει ο διορθωτής ποιός γνωρίζει και ποιός πηγαίνει σε προπατζίδικο. Αναγνωρίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να διορθώνεις τα μη δικαιολογημένα πολλαπλής έχοντας το φύλλο "1α 2γ 3β.." σου, αλλά το δίκαιο δεν συνάδει συνήθως με το βολικότερο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 20 Ιούλ 2009 10:13 pm

Έγραψα ένα "κατεβατό" επικοινωνίας με τον m_c... έπεσε το σύστημα και χάθηκε...
Ξαναγράφω μονο το <ευχαριστώ για τη συμβολή σου>... <εν πολλοίς συμφωνούμε>... αλλά <υπάρχουν ενστάσεις για την "αλλαγή της αλλαγής" από ανθρώπους που έχουν "περάσει"...>
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 20 Ιούλ 2009 11:55 pm

neaoktana έγραψε:<υπάρχουν ενστάσεις για την "αλλαγή της αλλαγής" από ανθρώπους που έχουν "περάσει"...>

Είμαι της άποψης ότι feedback δίνει το σύνολο των "χρηστών", είτε αυτοί το περάσουν επιτυχώς, είτε όχι. Το ίδιο σοκ άλλωστε, φάγαμε εκείνο το πρωϊ όταν είδαμε τη "νέα θεωρία!" :lol: .
Μεταφέροντας σας (ως μη χαλασμένο τηλέφωνο ελπίζω) απόψεις και ατόμων που δεν πέρασαν, θεωρώ ότι ο αντίλογος και οι προτάσεις θα κινηθούν γύρω από δύο πυρήνες: αυτόν της αρνητικής βαθμολόγησης, και αυτόν του λιγοστού χρόνου (γενικώς για την εξέταση).
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό vivi » Τετ, 22 Ιούλ 2009 9:41 am

Εγώ πάλι είμαι της άποψης να διατηρήσετε το παλιό μοτίβο εξέτασης καθώς οι ερωτήσεις τύπου πολλαπλής επιλογής με αρνητική βαθμολόγηση θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου αξιοκρατική μέθοδος με το σκεπτικό ότι μία λανθασμένη απάντηση αυτομάτως σε "τιμωρεί" αναιρώντας σου μία σωστή..Εάν κάποιοι συμφωνούν με το σύστημα της πολλαπλής επιλογής, εγώ θα πρότεινα να υπάρχει όπου είναι εφικτό και επιπλέον δικαιολόγηση και να πιάνει μισο-μισο...Γενικά δεν είμαι καθόλου υπέρ της αρνητικής βαθμολόγησης σε καμμία περίπτωση, από την άποψη ότι όταν ξέρεις κάτι με ποιο δικαιωμα το σύστημα εξέτασης που έχει επιλεχθεί να σου αφαιρεί μονάδες...Το βρίσκω "ψυχοφθόρο" σε ένα βαθμό όλο αυτό...Ας επινοηθούν καλύτεροι μέθοδοι αξιολόγησης γνώσεων....
vivi

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 22 Ιούλ 2009 10:43 am

Ευχαριστώ όσους συμβάλουν στο διάλογο.
Την Παρασκευή 24/07 - ημέρα προβολής των γραπτών των "Αστικών" θα είμαι στο γραφείο μου και εγώ 10:00~12:00, για συζήτηση και απορίες στην Εφ. Υδρ.
neaoktana
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης