Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2008-09)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2008-09)

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Παρ, 06 Μαρ 2009 9:58 pm

neaoktana έγραψε:"Gemba Gentashu", είναι το ιαπωνικό ιδεόγραμμα (για την Ποιότητα στην επικοινωνία και ανίχνευση των προσμονών των Ενδιαφερομένων Μερών) και σημαίνει ?..

Gemba Gentashu = ξεκουνήσου, πήγαινε και αφουγκράσου το βογγητό του Συμμετόχου...
(Google sei Dank! :D )
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 06 Μαρ 2009 10:36 pm

@ φίλτατο - άγνωστο - brahe
<To "dona"> είναι ΚΑΙ οι "Σημειώσεις" ΚΑΙ "όλα τα υπόλοιπα"...
Η "Διαχείριση Ενδιαφερομένων Μερών - Συμμετόχων" ( εύγε G-t-B) είναι απλώς... αυτό το οποίο περιγράφει ο όρος... ΔΕΝ είναι "μαγική συνταγή" επίλυσης όλων των προβλημάτων,.. ΑΛΛΑ απαραίτητη -"προχώ" μέθοδος "ανίχνευσης - προσέγγισης"... εις τα πλάισια της "Αριστείας"...
Περισσότερα εις το επιλογής "Ειδικά Θέματα Διαχείρισης..." του 9ου, όπου ο γράφων είναι "guest star"...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό ili@ » Παρ, 06 Μαρ 2009 10:51 pm

Γιατί όμως να σας φοβόμαστε?? Ποιο κάστρο θέλετε να κατακτήσετε?? Μήπως να μας κάνετε όλους υδραυλικούς?
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best. Oscar Wilde
ili@ Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 06 Μαρ 2009 11:08 pm

@ G-t-B, Σας παραπέμπω ( για το "εύγε") στην ανταπόκριση της (σχεδόν συνομήλικης με εσάς) κόρης μου :
http://prometheus.capitalblogs.gr/showA ... 43&blid=28
@ Ilia , " Ερασιτέχνης Οικονομολόγος" (τα άλλα τα παραβλέπω...) αλλά αυτό με πλήγωσε...
@ όλους /ες : Το link της <εδώ> συζήτησης έχει αναρτηθεί εις το βλόκιόν μου με τίτλο : Το "φινλανδικό θαύμα" και η "ελληνική τραγωδία"... http://prometheus.capitalblogs.gr/showA ... 51&blid=28
Μας διαβάζει "το πανελλήνιον"... = εκφραστείτε ελεύθερα !
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ili@ » Παρ, 06 Μαρ 2009 11:12 pm

Αχ, λυπάμαι που σας στενοχώρησα! Αλλά πείτε μου, τι σας πείραξε: το "οικονομολόγος" ή το "ερασιτέχνης"? Αν ειναι το πρώτο, δεν ήξερα κάτι άλλο που να χαρακτηρίζει τον ενδιαφέρον σας για το χρηματιστήριο. Διορθώστε με, δεν τα πάω καλά με ό,τι έχει σχέση με χρήματα. Αν είναι το δεύτερο, χρησιμοποιώ τη λέξη "ερασιτέχνης" με την αρχική έννοια: ερώ=αγαπώ+τέχνη.
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best. Oscar Wilde
ili@ Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 06 Μαρ 2009 11:54 pm

Το "Οικονομολόγος" - προφανώς - το "ερασιτέχνης" αποτελεί "στρατηγική επιλογή" μου...
Με τη ευκαιρία, στο εργοτάξιο θα σας αποκαλούν "Κύριε / α ", θα σας απευθύνονται στον πληθυντικό και θα σας "γράφουν"...
Θα καταλάβετε ότι "κερδίσατε τη θέση σας", σας εμπιστεύονται και σας εκτιμουν, όταν σας ρωτήσουν : " Πως το βλέπεις αυτό μάστορα"...
Δυσκολότερο δυστυχώς για τις συναδέλφους... Πρέπει να κοπιάσουν "διπλά"... Δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί ο όρος άντιστοιχος τιμητικός όρος "Μαστόρισσα", προτιμάται - γενικώς - το "αφεντικό"...
ΟΜΩΣ, γυναίκα Μηχανικός, η οποία θα "αναγνωρισθεί" ως "Μαστόρισσα" δημιουργεί "ταλεβάν"...
(Πιστέψτε με, είχα πρόβλημα με συνεργεία φιλτάτης συναδέλφου ως "επιβλέπων του ιδιοκτήτη". Εγώ είχα τον "τελευταίο λόγο" - και το γνώριζαν - αλλά χωρίς την έγκρισή της ...)
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό bob21 » Σάβ, 07 Μαρ 2009 2:16 am

Mάστορα και δάσκαλε (με την ευκαιρία που μου δίνει η ανωνυμία και η ασφάλεια του να μη με χαρακτηρίσουν γλειώδη κόλακα-ass licker) , να το ξέρετε, αν γίνω ποτέ Υδραυλικός (οι πιθανότητες που μου έδινα πέρσι να ακολουθήσω Υδραυλικός ήταν 10% και φέτος αγγίζουν το 50%), θα οφείλεται πραγματικά σε εσάς. Με κάνατε να αγαπήσω την Υδραυλική και ευτυχώς αυτή η αγάπη δεν φάνηκε ανεκπλήρωτη :P (δεν πίστευα στα ματια μου όταν είδα το βαθμό μου!).
Πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που υπάρχει έστω και ένας σαν κ εσας μέσα στο χάος, που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους σπουδαστές, τις ανάγκες τους, την ποιότητα σπουδών τους, συζητίσιμος, προσβάσιμος, που δε φοβάται να ''τσαλακωθεί'' μπροστά στους σπουδαστές του.
Μακάρι πραγματικά οι υπόλοιποι καθηγητές να ακολουθούσαν έστω και κατά το ένα δέκατο το παράδειγμα σας :roll:
Τι να πω εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι ελπίζω να ξαναβρεθούμε στην ίδια αίθουσα διδασκαλίας, σε κάποια φάση στο μέλλον!
bob21

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό bob » Σάβ, 07 Μαρ 2009 2:27 am

συμφωνω απόλυτα με όσα είπε ο bob21.... :)
bob

Δημοσίευσηαπό bob21 » Σάβ, 07 Μαρ 2009 2:29 am

Ευχαριστώ συνωνόματε! Να προσθέσω ότι μού έφαγες το nick name για ελάχιστες μέρες. Δν πειράζει χαλάλι σου!
bob21

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 07 Μαρ 2009 3:32 pm

neaoktana έγραψε:@ G-t-B, Σας παραπέμπω ( για το "εύγε") στην ανταπόκριση της (σχεδόν συνομήλικης με εσάς) κόρης μου :
http://prometheus.capitalblogs.gr/showA ... 43&blid=28

Την έχω ξαναδιαβάσει αυτήν την ανταπόκριση της "Νυχτερίδας", μας είχατε κάνει μια μικρή αναφορά στο μάθημα κάποια στιγμή και το είχα σημειώσει για να το ψάξω. Απολαυστική και ταυτόχρονα ενδεικτική του χάους που χωρίζει τις εδώ αντιλήψεις για την Παιδεία με τις αντίστοιχες άλλων χωρών. Είχα την τύχη να ζήσω από κοντά το "γερμανικό θαύμα" (ΟΚ, δεν είναι σαν το φινλανδικό αλλά σίγουρα είναι θαύμα) και γι' αυτό και γίνομαι αρκετά κακός όταν σχολιάζω τα ελληνικά κακώς κείμενα, κυρίως αυτά της Παιδεία γιατί είναι η βάση των πάντων.

Εντελώς τυχαία πέτυχα πριν λίγα λεπτά ένα ντοκιμαντέρ για τη Μασσαλία (ή Μαρσίλια αν προτιμάτε) που η μεταφορική έννοια του τίτλου του θα έχει για εσάς και κυριολεκτική σημασία! Εξαιρετικά αφιερωμένο λοιπόν:

1bnm.JPG
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης