σημερα που περασα απο την γραμματεια δεν μπορεσα να κανω αιτηση για αλλαγη συγγραματος αφου ειπαν πως πρεπει να διευθετηθουν καποια θεματα πρωτα με την προεδρο, και κατι αλλα δεν τους καταλαβα ουτε και εδωσα μεγαλη σημασια. παντως ειπαν θα βγαλουν ανακοινωση μιας και ειμαστε γυρω στους 50 στην λιστα για Hirschfeld. οποτε μην ενοχλειστε.. απλα "περιμενουμε τον γκοντο"
Don't squeeze too tight 'Cos I can blow up in your face like dynamite
Ρε παιδιά διάβασα από ματίνα την αρχή δυνατών έργων...όλα καλά όλα ωραία..ώσπου παρακολούθησα το μάθημα του κ.Λαγαρού, ο οποίος χρησιμοποιεί άλλους τύπους και γενικά μου φάνηκε ότι λύνει τις ασκήσεις αρκετά διαφορετικά από ότι στη ματίνα....τι γίνεται?? ..έχω μπερδευτεί...
ρε παιδια να σας ρωτησω κατι. στη ματινα για να λυσει τις αρχες δυνατων εργων χρησιμοποιει εναν πινακα στις ροπες. εχει καταλαβει καποιος πως χρησιμοποιειται αυτος?
Tο εργαστήριο για το πρώτο τμήμα Α-Ι θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις 2.45 (υποθέτω θα είμαστε όλοι μαζί). Ξέρει όμως κανείς πού θα γίνει αυτή η επίδειξη??
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best. Oscar Wilde
Στον τομέα Στατικής (στο υπόγειο νομίζω). Σίγουρα η ώρα είναι 2:45;; Νόμιζα 1:45..
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa