Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχεδίαση Έργων Πολιτικών Μηχανικών με Η/Υ (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
Μήπως ξέρει κανείς πού ακριβώς γίνεται το μάθημα ?? Ευχαριστω !
-
Sentient 6
Re: Σχεδίαση Έργων Πολιτικών Μηχανικών με Η/Υ (2008-09)
Λογικά στο PC Lab ακριβώς πάνω από την γραμματεία.Αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος καλύτερα!
Life's too short to cry,long enough to try...
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
πανω απο τη γραμματεια μας σιγουρα!!!
επειδη εκει πανω οι υπολογιστες ειναι λιγο "γιουχου" καλο ειναι οποιος εχει laptop με autocad και μπορει να το μεταφερει να το εχει μαζι του για να μην περιμενει να τελειωσουν οι αλλοι πρωτα!!
επειδη εκει πανω οι υπολογιστες ειναι λιγο "γιουχου" καλο ειναι οποιος εχει laptop με autocad και μπορει να το μεταφερει να το εχει μαζι του για να μην περιμενει να τελειωσουν οι αλλοι πρωτα!!
Τελευταία επεξεργασία από 2 και intelx86, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: greeklish
Αιτία: greeklish
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Πρόγραμμα διαλέξεων 2008-2009
Η ύλη του μαθήματος είναι χωρισμένη σε μαθήματα και φαίνονται στο αρχείο: (από την ιστοσελίδα του μαθήματος στο mycourses)
Η ύλη του μαθήματος είναι χωρισμένη σε μαθήματα και φαίνονται στο αρχείο: (από την ιστοσελίδα του μαθήματος στο mycourses)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Οι φοιτητές του τέταρτου εξαμήνου μπορούν να το δηλώσουν??
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Νομίζω ναι, αλλά αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα ανοίγοντας τη δήλωση μαθημάτων στο site της σχολής, όπου θα σου χει ή όχι ανάλογα ελεύθερο το πεδίο να το επιλέξεις.
Αν ανοίξεις τη δήλωση δεν είναι ανάγκη να την υποβάλλεις αμέσως, μπορείς να την αφήσεις ημιτελή και να ξαναγυρίσεις κάποια άλλη στιγμή πριν τη λήξη της προθεσμίας να την τελειώσεις.
Αν ανοίξεις τη δήλωση δεν είναι ανάγκη να την υποβάλλεις αμέσως, μπορείς να την αφήσεις ημιτελή και να ξαναγυρίσεις κάποια άλλη στιγμή πριν τη λήξη της προθεσμίας να την τελειώσεις.
Ευχαριστώ πολύ!! 
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
Κατά 99,9% μπορούμε να το δηλώσουμε. Η φόρμα εγγραφής μας αφήνει και ο ''έλεγχος'' δε βγάζει σφάλμα (βέβαια γράφει ότι το δηλώνουν μόνο οι πρωτοεγγραφέντες στο 2ο εξάμηνο, αλλά δε φαίνεται να επηρεάζει)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Στο συνημμένο:
(από την ιστοσελίδα του μαθήματος στο mycourses) υπάρχει ο χωρισμός μας σε 3 τελικά βάρδιες (το αρχείο students)... Σας την έφερα, είμαι στην πρώτη αλλά χωρίς κανένα γνωστό 
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Mη φοβάσαι φίλε άκη.Θα φέρω το laptop και θα έρθω στην πρώτη βάρδια.