markoulis έγραψε:Γιατί να τα απενεργοποιήσεις? Βολεύουν γενικά.
Πάτα πρώτα το alt και μετά το shift για σίγουρη επιτυχία.
Ή αν σε πετάξει πάλι, ξαναπάτα alt
civil123 έγραψε:Φαντάζομαι ότι έκανες paste το περιεχόμενο από κάπου και στα έβαλε όλα σε ένα κελί. Αν ναι, από που;
Ramrod έγραψε:civil123 έγραψε:Φαντάζομαι ότι έκανες paste το περιεχόμενο από κάπου και στα έβαλε όλα σε ένα κελί. Αν ναι, από που;
Το περιέγραψα λάθος. Έχουμε ένα πίνακα, έστω 7x7. Στον ένα άξονα θέλουμε λ.χ. να βάλουμε τις μέρες της βδομάδας. Από τα κελιά [1,2] έως το [1,8] θα έχουμε τις ημέρες. Στον άλλον θα έχουμε 7 ονόματα, άρα από το [2,1] έως το [8,1]. Εμένα με ενδιαφέρει στο [1,1] να βάλω μια διαγώνιο που στο πάνω μισό να λέει "Ημέρες" και στο κάτω μισό να λέει "ονόματα". Είναι καθάρα θέμα παρουσίασης του πίνακα, όχι ουσίας των περιεχομένων του
civil123 έγραψε:Ramrod έγραψε:civil123 έγραψε:Φαντάζομαι ότι έκανες paste το περιεχόμενο από κάπου και στα έβαλε όλα σε ένα κελί. Αν ναι, από που;
Το περιέγραψα λάθος. Έχουμε ένα πίνακα, έστω 7x7. Στον ένα άξονα θέλουμε λ.χ. να βάλουμε τις μέρες της βδομάδας. Από τα κελιά [1,2] έως το [1,8] θα έχουμε τις ημέρες. Στον άλλον θα έχουμε 7 ονόματα, άρα από το [2,1] έως το [8,1]. Εμένα με ενδιαφέρει στο [1,1] να βάλω μια διαγώνιο που στο πάνω μισό να λέει "Ημέρες" και στο κάτω μισό να λέει "ονόματα". Είναι καθάρα θέμα παρουσίασης του πίνακα, όχι ουσίας των περιεχομένων του
Τώρα νομίζω κατάλαβα τί εννοείς. Πηγαίνεις στη μορφοποίηση κελιού και σου δίνει εκεί την δυνατότητα να βάλεις διαγώνιο περίγραμμα.
Επιστροφή στο Η τεχνολογική γωνιά του intelx86
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες