GiannisRad έγραψε:Μακρια απο τουβλο ξ
dionikkwna έγραψε:Όσο για την οθόνη: Μη σε νοιάζει η ανάλυση, στις 15'' σιγά τη διαφορά. Άλλα χαρακτηριστικά είναι πολύ πιο σημαντικά στις οθόνες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αναλυθούν εδώ. Μπορείς όμως να googlareis για γενικές πληροφορίες. Σίγουρα review της οθόνης αυτής δε θα βρεις , μπορείς όμως να πας σε ένα κατάστημα που το χει σε βιτρίνα να τη δεις. Το λέω αυτό γιατί στο γραφείο μου αγοράσαν πρόσφατα μια οθόνη Turbo-x, και είναι χειρότερη από CRT του 1990 ακόμα και μετά από manual calibration.
Λειτουργικό πρόβλημα δε θα έχεις πάντως όπως και να έχει.
GiannisRad έγραψε:Μακρια απο τουβλο ξ
Harthil έγραψε:GiannisRad έγραψε:Μακρια απο τουβλο ξ
(Off topic:
nice avatar)Spoiler: show
Έχω την ίδια εντύπωση για αυτήν την εταιρεία. Μόνο και μόνο από μια βάση-cooler που είχα πάρει για ένα λαπτοπ πριν κάποια χρόνια και μετά από 4-5 μήνες απλά σταμάτησε να λειτουργεί μυστηριωδώς. Δε θυμάμαι τι είχε γίνει με το service, αλλά ήταν απογοητευτικό. Τώρα να πω την αλήθεια, δε θέλω να πιστεύω ότι έχει και μεγάλη σημασία η εταιρεία για λάπτοπ αυτής της κατηγορίας, αλλά βλέπεις κάποια πράγματα περίεργα...Η toshiba να βγάζει λάπτοπ : https://imgur.com/a/8cz0B#FFlxIEw
Αν είναι να προτείνω κάτι (εν τέλει ό,τι νομίζεις πάρε) θα έλεγα Dell ή Asus και σαν "δεύτερη κατηγορία" Lenovo, HP.
Επιστροφή στο Η τεχνολογική γωνιά του intelx86
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες