XAXAXAX.
Mιλάς σαν συντάκτης αυτών των περιοδικών που δείχνουν και πάλι τα πουλημένα benchs.
Όταν μιλάν τα παγκόσμια ρεκόρ τα λόγια είναι περιττα, μιλάς για ΝΑΝΟΜΕΤΡΑ λες και χαμηλότερα νανόμετρα = καλύτερη απόδοση.
Λοιπόν για να μαθαίνεις, νανόμετρα = αρχιτεκτονική κατασκευής, λιγότερα νανόμετρα = λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, όσο πέφτουν τα νανόμετρα συνήθως πολλές φορές πέφτει και η απόδοση, fact, ή μήπως αυτό στα περιοδικά είναι ψιλά γράμματα;
Οι κάρτες γραφικών μου είναι 2GB η κάθε μία και είναι στα 45 νανόμετρα, παρόλα αυτά ακόμα δεν έχει βγει single card με καλύτερη απόδοση.
Άσε την AMD και ΑΤi να κάνουν κάρτες, όταν μου λες για GPU της Intel είναι σαν να μου λες τα Datsun είναι αυτοκινητάρες...
Όσο για το "Όχι 40% γρηγορότερες όπως στην τελευταία γενιά, τώρα διάβασα ότι προβλέπονται 100% γρηγορότερες από τους Ivy Bridge στην επόμενη. (!)"
Φίλε, υπήρχε περίπτωση μια εταιρεία να λανσάρει προιόντα και να λέει: Αυτή τη φορά, 55% πιο αργοί από τους προηγούμενους!!!!
ή να λέει: μόνο 10% ταχύτεροι!!!
Επειδή για να λες ότι οι Ιntel είναι καλύτεροι θα είσαι σίγουρα μικρότερος, για να σου θυμήσω όλη την αλήθεια.
Οι επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων είναι εφεύρεση της AMD, 64-bit Τech είναι εφεύρεση της AMD.
Aν δεν υπήρχε η AMD θα είχες ακόμα Pentium 4 με HyperThreading, θα ήσουν ακόμα στα 32-bit και θα έτρεχες Windows XP στην καλύτερη.
Φιλικά...