Δεν είσαι ο μόνος που την πάτησε σήμερα !

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Δεν είσαι ο μόνος που την πάτησε σήμερα !

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 03 Δεκ 2008 4:58 pm

Μετά από μια ωραία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας από το σπίτι μου μέχρι το παλιό πολυτεχνείο κι απο κει στην αβέρωφ , τη στουρνάρη και μετά στην ασκληπιού κι αφού επισκεφτηκα όλα τα βιβλιοπωλεία στα οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της αγαπημένης μας γραμματείας γίνεται η διανομή των βιβλίων για να λάβω παντού την απάντηση "τις περιμένουμε κι εμείς τις λίστες με τα ονόματα εδώ και μια εβδομάδα. Πάρτε τηλέφωνο πρίν ξανάρθετε" και το ωραιότατο για την αρχιτεκτονικη : "τα βιβλία είναι στη θεσσαλονίκη, μπορεί να πάρει και μέχρι τον ιανουάριο" αποφάσισα να ανοίξω αυτό το τόπικ για να γράφουμε τις περιπέτειες που ζούμε ως φοιτητές της σχολής Πολιτικών Μηχανικών. Άλλωστε όλοι την έχουμε πατήσει έστω μια φορά ! Περιμένω εμπειρίες και από αυτούς που ανέβηκαν σήμερα ζωγράφου και πολύ περισσότερο από αυτούς που αφού τους έδιωξαν οι καταληψίες από τη σχολή αποφάσισαν να πάνε στο κέντρο για να πάρουν τα βιβλία τους :lol: :lol: :lol:
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Δεν είσαι ο μόνος που την πάτησε σήμερα !

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τετ, 03 Δεκ 2008 5:05 pm

Να πω την αλήθεια πολλά άτομα φάγαμε άκυρο καλό σήμερα.Σχολή δεν ανέβηκα γιατί με τόσα που είδα χθές στα forum κατάλαβα ότι θα έπεφταν αστροπελέκια.
Αλλά η πρωινή καφεδιά στο κέντρο είναι άλλο πράγμα.Το μόνο που άξιζε σήμερα.

ΥΓ: ένα μεγάλο respect στις εκδόσεις ΦΟΥΝΤΑΣ.
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό dmvagos » Τετ, 03 Δεκ 2008 5:15 pm

Εγώ πάλι που ανέβηκα στη σχολή για Αντισεισμική Τεχνολογία ΙΙ μαζί με άλλα παιδιά στο αμφιθέατρο αντισεισμικής, παραλίγο να ξεκινήσουμε το μάθημα. Τελικά κατέβηκε ο καθηγητής του πρώτου τμήματος και μας είπε περί της κατάστασης στα νέα κτίρια και φύγαμε κακήν κακώς.... :| Τζάμπα το πρωινό ξύπνημα δηλαδή.

Με τα βιβλία μια από τα ίδια. Κανείς δεν έχει καταλόγους. Μας βλέπω να παίρνουμε βιβλία κανά διήμερο πριν την εξεταστική....
dmvagos

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 03 Δεκ 2008 5:22 pm

Χμμ

Δεν θα είμαι ο μόνος που θα την πατήσει αύριο μου φαίνεται...

Δεν πειράζει. Εγώ και αυτό το αντίπαλο, μισητό τέρας που πήρε το όνομά του από εξοπλισμό πυγμαχίας θα απολαύσουμε μια πρωϊνή βόλτα στα πέριξ των Εξαρχείων αύριο. :mrgreen:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Τετ, 03 Δεκ 2008 5:32 pm

merde_conserve έγραψε:Χμμ

Δεν θα είμαι ο μόνος που θα την πατήσει αύριο μου φαίνεται...

Δεν πειράζει. Εγώ και αυτό το αντίπαλο, μισητό τέρας που πήρε το όνομά του από εξοπλισμό πυγμαχίας θα απολαύσουμε μια πρωϊνή βόλτα στα πέριξ των Εξαρχείων αύριο. :mrgreen:
Και μετά θα γυρίσουμε σπίτ να ποστάρουμε εδώ την ΕΜΠειρία μας!
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό sepsis » Πέμ, 04 Δεκ 2008 11:16 am

Aυτό το χάλι με τα βιβλία να το ακούνε μερικοί μερικοί :evil:
sepsis

Έτος εισαγωγής: 2006

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης