από FREEMAN » Κυρ, 03 Μαρ 2013 5:13 pm
Καλησπερα!μια παρατηρηση θα ηθελα να κανω.εχει αναφερθει πολλες φορες κατα τη διαρκεια των εξετασεων το κυρος της σχολης και του ΕΜΠ γενικοτερα.και ακομη περισσοτερο,οτι αυτο εξαρταται απο τη δυσκολια ή μη των θεματων.ενα αναρωτιεμαι.αν ερθει στην Ελλαδα μια επιτροπη που κατατασσει τις σχολες,αραγε θα παει αμεσως στο Γκινη να δει τα θεματα?και αν παει θα δει απ'εξω το λαθρεμποριο,το εμποριο ναρκωτικων,τη χρηση τους,θα δει απο μεσα το κτιριο χωρις να ξεπαγιαζει απο το κρυο(αν υπαρχει καποιος να ανοιξει την πορτα) και θα πει'' τα θεματα ηταν δυσκολα,δεν περναει κανεις,ουτε διαβασμενος που να εχει λιωσει την καρεκλα του αναγνωστηριου εδω και εξαμηνο και πλεον,που να εχει καταναλωσει καφεδες για να διαβαζει και τοσα χρηματα (λες και εχει κανουλα που αναβλυζει χρημα) για ολα τα εξοδα μετακινησης,φωτοτυπιες κ.τλ.,ουτε αδιαβαστος που να αντεγραψε,αφου δε καταλαβαινε καν τι ζητουσανε,οποτε βαλτε το ΕΜΠ στην 1η θεση!!!!του αξιζει πραγματικα!''.ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα γινει!οχι,οχι.δεν ειμαι ουτοπικος.πως να ειμαι ουτοπικος.εφ'οσον διαβασα σε αρθρο οτι στο συνεδριο του πασοκ καποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ!??? υποδεχθηκαν τον GAP με την επευφημια ''νατος,νατος ο Πρωθυπουργος".πως να ειμαι τοτε ουτοπικος και για τα παραπανω?αγαπητοι συμφοιτητες και συμπατριωτες,ειμαι πλεον πεπεισμενος,πως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και πως πρεπει να καταλαβουμε πλεον τι ζηταμε και να κανουμε τις σωστες επιλογες,ειδαλλως τα παραπανω δε θα ναι ουτοπια και ο Ρινοκερος του Ιονεσκο δε θα ειναι απλα θεατρο του παραλογισμου,αλλα η καθημερινοτητα μας!(το απευχομαι)