Συμφωνείτε να γίνονται οι εξετάσεις στα Νέα Κτίρια Ζωγράφου;

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Συμφωνείτε να γίνονται οι εξετάσεις στα Νέα Κτίρια Ζωγράφου;

Το δημοψήφισμα λήγει στις Σάβ, 10 Οκτ 2009 3:59 pm

Ναι, το θεωρώ καλύτερο.
253
48%
Όχι, προτιμώ να διεξάγονται στο κτίριο Γκίνη.
269
52%

Σύνολο ψήφων : 522

Re: Συμφωνείτε να γίνονται οι εξετάσεις στα Νέα Κτίρια Ζωγράφου;

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 1:44 am

Aν θυμάστε η ψηφοφορία είχε κλείσει την Κυριακή. Ωστόσο την ξανανοίξαμε μετά από αίτημα του tsiou αλλά παρατηρήθηκε ότι είχαν δικαίωμα έκτοτε να ψηφίσουν ακόμα και αυτοί που είχαν ψηφίσει ήδη, με αποτέλεσμα να αλλοιώνονται τα ποσοστά. Για το λόγο αυτό το δημοψήφισμα κλείνει (δεν ξέρω αν θα είναι προσωρινά ή οριστικά)
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 1:55 am

Στη-μέ-νο, στη-μέ-νο, στη-μέ-νο!

view_2009-06-15t110821z_01_del01_rtrmdnp_3_iran-election.jpg
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό tsiou » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 2:05 am

Οπότε μάλλον το poll είναι άκυρο ως έχει. Πάντως δεν είναι κακή ιδέα να ξαναγίνει από την αρχή τώρα που βρισκόμαστε στα μέσα της εξεταστικής και μέχρι μερικές μέρες μετά. Θα είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Αρκεί να μη γίνει πάλι δολιοφθορά, απάτη και ακρωτηριασμός των δημοκρατικών μας θεσμών :lol: :lol: :lol:

(Έχει πλάκα γιατί πριν λίγο είδα το Man of the Year με τον Robin Williams που γίνεται κάποιο λάθος στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης ψήφου και γίνεται πρόεδρος...)
Ελπίζω να μην καταλήξαμε στην ταμπέλα με τον ίδιο τρόπο... :lol: και καλά στο pc μου έχω το σκετς και είμαι εντάξει, αλλά αν πάω να μπω από πουθενά αλλού γίνομαι ρόμπα με την ταμπέλα φάτσα - κάρτα... :D
Προτείνω με αφορμή αυτό το poll αλλά και τη συμπλήρωση ενός έτους του MQN, να ξαναγίνει διαγωνισμός για Header.
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 2:15 am

Οπότε μάλλον το poll είναι άκυρο ως έχει. Πάντως δεν είναι κακή ιδέα να ξαναγίνει από την αρχή τώρα που βρισκόμαστε στα μέσα της εξεταστικής και μέχρι μερικές μέρες μετά. Θα είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Αντιπροσωπευτικό θεωρώ ότι εξακολουθεί να είναι εφ'όσον τα ποσοστά δεν αλλάξαν άρδην τόσο καιρό και παρέμειναν χονδρικά τα ίδια με αυτά που υπήρχαν όταν ήταν για πρώτη φορά το poll.

Ως designer του Σκετς, εκτιμώ την υποστήριξή σου αλλά το πρόβλημα εμφανίζεται για polls που έκλεισαν και ξανάνοιξαν...οπότε no luck για την ταμπέλα. Εγώ βέβαια θα εκμυστηρευθώ ότι προτιμώ ταμπέλα! :lol:

Θα περιμένουμε να δει και ο intelx86 αν όντως υπάρχει πρόβλημα/bug και θα κρίνουμε αναλόγως. Το πιθανότερο είναι πάντως να είναι εγκυρότατο το poll οπότε να λείπει η γκρίνια από τους Ζωγραφιώτες. :twisted:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 2:21 am

το μπανερ δεν αλλάζει με την καμία, έχουμε χούντα της ταμπέλας

και προσωπικά έκανα την εξής καφρίλα...
κατά την μία και μοναδική φορά που οι γονείς μου ανέβηκαν στην πολυτεχνειούπολη (ορκιζόμουν), τους έβγαλα φωτογραφία με φόντο την συγκεκριμένη ταμπέλα!

οπότε μην αναταράσετε το θέμα και με αναγκάσετε να κάνω πραξικόπημα με αυτή την φωτό!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 2:24 am

tsiou έγραψε: Ελπίζω να μην καταλήξαμε στην ταμπέλα με τον ίδιο τρόπο... :lol: και καλά στο pc μου έχω το σκετς και είμαι εντάξει, αλλά αν πάω να μπω από πουθενά αλλού γίνομαι ρόμπα με την ταμπέλα φάτσα - κάρτα... :D
Προτείνω με αφορμή αυτό το poll αλλά και τη συμπλήρωση ενός έτους του MQN, να ξαναγίνει διαγωνισμός για Header.

Αμφισβητείς την καθαρή και συντριπτική νίκη της ταμπέλας φίλος? :twisted:

grjkh.png
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό tsiou » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 2:37 am

Κάτω η ταμπέλα... Τώρα που τα μέλη του MQN είναι περισσότερα να ξανακάνουμε διαγωνισμό με καινούργιο poll και καινούργιες προτάσεις και αν θέλει η ταμπέλα να ξανακατέβει... αυτή τη φορά όμως μέχρι και art designer director θα φέρω για να χάσει η ταμπέλα :lol:
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 9:21 pm

ingenieurin26 έγραψε:Aν θυμάστε η ψηφοφορία είχε κλείσει την Κυριακή. Ωστόσο την ξανανοίξαμε μετά από αίτημα του tsiou αλλά παρατηρήθηκε ότι είχαν δικαίωμα έκτοτε να ψηφίσουν ακόμα και αυτοί που είχαν ψηφίσει ήδη, με αποτέλεσμα να αλλοιώνονται τα ποσοστά. Για το λόγο αυτό το δημοψήφισμα κλείνει (δεν ξέρω αν θα είναι προσωρινά ή οριστικά)

Επειδή μου είχε ξεφύγει αυτή η παρατήρηση έχω να σχολιάσω ότι το σύστημα του phpBB επιτρέπει απλά να αλλάξετε την ψήφο σας αφού η επιλογής σας καταχωρείτε στον καθένα σας προσωπικά. Η δημοσκόπηση είναι εγκυρότατη και επειδή υπήρχαν αμφιβολίες έτρεξα και τον κάτωθι κώδικα για να αντιστοιχίσω τον αριθμό των ψήφων με το κάθε username. Έλαβα ότι ψήφισαν (μέχρι στιγμής) 328 άτομα και στο κάθε άτομο αντιστοιχούσε 1 ψήφος και μόνο όπως είναι και το λογικό. Το μόνο που ίσως παραξενεύει είναι τα ποσοστά της κάθε επιλογής τα οποία ορισμένες φορές μπορεί να μην έχουν άθροισμα 100% λόγω των στρογγυλοποιήσεων του συστήματος. Η δημοσκόπηση ξανάνοιξε και είμαι περίεργος να δω πως θα διαμορφωθούν τα ποσοστά μέχρι το τέλος της εξεταστικής.

Κώδικας: Επιλογή όλων
  SELECT COUNT( * ) AS `votes` , `u`.`username`
    FROM `phpbb_poll_votes` `v` , `phpbb_users` `u`
   WHERE `v`.`topic_id` =852
     AND `v`.`vote_user_id` = `u`.`user_id`
GROUP BY `v`.`vote_user_id`
ORDER BY `votes` DESC
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό manolios » Παρ, 10 Ιούλ 2009 12:16 am

Θα ηθελα παντως εστω και ενας να διαφωνησει μαζι μ :( ...
Δεν γινεται ολοι να συμφωνουν με αυτο π ειπα/....! :D
manolios Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό strangelic » Παρ, 10 Ιούλ 2009 12:45 am

@ manolios (για να μην μεινεις με το παράπονο, μιας κ βρήκα χρόνο να γράψω...)

Μένω στα β.προάστια, και παρόλα αυτά κάνω τουλάχιστον 1,5 ώρα να ανέβω ζωγράφου, ενώ για γκίνη θέλω στη χειρότερη μία ώρα... Έχω και άλλες διαφωνίες σε αυτά που λες, αλλά όχι πολυ όρεξη να τις αναλύσω... :angel:
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης