Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 7:01 pm

Reporter έγραψε:υ.γ: μου κάνει εντύπωση που οι δηλωμένοι δαπίτες δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος....

Γι αυτό τι έχεις να πεις??? Λες να έχουν αποφασίσει να την κάνουν από το σημείο και να το παρουσιάσουν ''Το ζητήσατε? Το κάναμε πράξη. Πάνω απ όλα ο φοιτητής!!!''
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 21 Οκτ 2012 7:14 pm

Πάντως συμφωνείς μ αυτά που λες,αυτό είναι το σημαντικό :lol:
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 7:15 pm

agnwstos x έγραψε:Πάντως συμφωνείς μ αυτά που λες,αυτό είναι το σημαντικό :lol:

:lol: :lol: :lol: οχι ρε, εσένα ρωτάω που έκανες το προηγούμενο ποστ.....
Reporter

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 21 Οκτ 2012 7:17 pm

Reporter έγραψε:
agnwstos x έγραψε:Πάντως συμφωνείς μ αυτά που λες,αυτό είναι το σημαντικό :lol:

:lol: :lol: :lol: οχι ρε, εσένα ρωτάω που έκανες το προηγούμενο ποστ.....

Ναι ρε το κατάλαβα.Αποχωρώ γιατί έχω λαμπαδιάσει :mrgreen: :mrgreen:
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό sofibo » Κυρ, 21 Οκτ 2012 8:31 pm

Τί σας ψεκάζουν ρε πστ....
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 9:15 pm

Τελικά, μπορεί κανείς να μου λύσει την απορία γιατί οι δαπίτες δεν έχουν τοποθετηθεί (με τους εκπροσώπους τους στο φόρουμ) επί του θέματος???
Reporter

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 21 Οκτ 2012 9:21 pm

Εγω το ξαναλεω γιατι δεν το απαντησε κανεις.. Για το κυλικειο και τη γραμματεια γιατι δεν υπηρχαν τετοιου ειδους ενστασεις; Μηπως εκει απλα δεν υπαρχουν παραταξεις. Μηπως το κινητρο ειναι λιγο πολυ η κρυφη μισανθρωπιλα στους παραταξιακους; ΕΜΕΙΣ οι παραταξιακοι, δεν κινουμαστε στο διαλειμμα (αυτο απανταει και στον recon που μιλησε για την εξοδο ΜΟΥ. Εννοειται οτι πρεπει και εσυ να βγεις, αλλα δεν μπορεις να με πεισεις οτι κανεις 100 μανουρες σαν αμαξι. Δεν μπορεις να με πεισεις πανω σε αυτο!); Δεν βγαινουμε απο τις αιθουσες εμεις (οχι music, εχω μπει ΠΟΛΛΕΣ φορες για μαθημα, και ξερω κι αλλους παραταξιακους οπου μπαινουν ανελλειπως για μαθημα για χρονια, κι ομως ΔΕΝ εχουν θεμα. Το οτι δεν με ειδες ποτε πχ στο Μπετο ή στα Σιδερα, ηταν επιλογη μου); Δεν κολλαμε στην κινηση εμεις; Για να μην πω τι συμβαινει οταν καποιος ερχεται μπαινοντας στην σχολη απο το αλλο ρευμα και βλεπει το μπουλουκι στην πορτα. Εκει τι θα κανουμε; Θα ανοιξουμε πορτα σε αλλον τοιχο; Αρα δεν γκρινιαζουμε για αυτο. Γιατι δεν φταινε τα τραπεζακια , ο διαδρομος φταιει που συσσωρευει την κινηση απο ολες τις αιθουσες, και οι πορτες, οπου οι 2 δεν ειναι πρακτικες.

Και για οσους δεν το καταλαβανε, δεν ιεραρχησα ως πρωτα τα ζητηματα της Αφρικης, για να καθυστερησω τα μικροτερα. Τα ΣΥΝΕΚΡΙΝΑ. Και ΚΑΛΑ εκανα. Εμενα η κουβεντα περι ταχυτητας προσπελασης, μου φαινεται "τρωγομαι με τα ρουχα μου, δεν ξερω με τι να πρωτοπροβληματιστω". Καλα αυτο με την σκαλα δεν το σχολιαζω. Τα δυο σοβαρα ζητηματα που μπηκαν ειναι για πιθανους συμφοιτητες με κινητικα προβληματα, και δευτερον ο σεισμος. Οσον αφορα το σεισμο, το πιθανοτερο ειναι οτι τα κτηρια Ζ, δεν επαρκουν εναντι σεισμου γενικως, και στατικως αλλα και λειτουργικως - μιλησα πριν για τον διαδρομο. Οσον αφορα τα κινητικα προβληματα, εφοσον και αν υπαρχει προβλημα με καποιον ΠΑΝΤΑ φροντιζουμε να δημιουργουμε απαραιτητο χωρο. Τοσο στα κτηρια Ζ, τοσο στο αμφιθεατρο στην εξοδο που παλι γινεται χαμος, τοσο στο κυλικειο, παντου.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 21 Οκτ 2012 9:24 pm

Συμφωνώ με όλους για όλα σε όλα, και σε μερικές βδομαδούλες θα συμφωνώ περισσότερο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 21 Οκτ 2012 9:28 pm

merde_conserve έγραψε:Συμφωνώ με όλους για όλα σε όλα, και σε μερικές βδομαδούλες θα συμφωνώ περισσότερο.

Αντε και καλή σταδιοδρομία. :clap: :clap: :clap: :clap:
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό bandal » Κυρ, 21 Οκτ 2012 9:51 pm

3 έγραψε:Εγω το ξαναλεω γιατι δεν το απαντησε κανεις.. Για το κυλικειο και τη γραμματεια γιατι δεν υπηρχαν τετοιου ειδους ενστασεις; Μηπως εκει απλα δεν υπαρχουν παραταξεις. Μηπως το κινητρο ειναι λιγο πολυ η κρυφη μισανθρωπιλα στους παραταξιακους; .

Καμία μισανθρωπίλα.Τα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ όσο αντιπαθείς και αν μου είναι τα παιδιά,δεν με ενοχλούν(δεν μιλάω για την αισθητική που μου προσβάλλουν) γιατί δεν είναι στη μέση.Το ίδιο και των ΠΚΣ.Αντίθετα,μπορώ να σου πω ότι θεωρώ πραγματικά παραγωγική την παρουσία του εγκέλαδου,όμως εκεί που είναι ενοχλει..τι δεν καταλαβαίνεις
Ενστάσεις απέναντι σε ποιους?τη γραμματεία τη χρειάζεσαι δυο φορές το εξάμηνο,όχι 5 φορές τη μέρα
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης