από 3 » Κυρ, 21 Οκτ 2012 9:21 pm
Εγω το ξαναλεω γιατι δεν το απαντησε κανεις.. Για το κυλικειο και τη γραμματεια γιατι δεν υπηρχαν τετοιου ειδους ενστασεις; Μηπως εκει απλα δεν υπαρχουν παραταξεις. Μηπως το κινητρο ειναι λιγο πολυ η κρυφη μισανθρωπιλα στους παραταξιακους; ΕΜΕΙΣ οι παραταξιακοι, δεν κινουμαστε στο διαλειμμα (αυτο απανταει και στον recon που μιλησε για την εξοδο ΜΟΥ. Εννοειται οτι πρεπει και εσυ να βγεις, αλλα δεν μπορεις να με πεισεις οτι κανεις 100 μανουρες σαν αμαξι. Δεν μπορεις να με πεισεις πανω σε αυτο!); Δεν βγαινουμε απο τις αιθουσες εμεις (οχι music, εχω μπει ΠΟΛΛΕΣ φορες για μαθημα, και ξερω κι αλλους παραταξιακους οπου μπαινουν ανελλειπως για μαθημα για χρονια, κι ομως ΔΕΝ εχουν θεμα. Το οτι δεν με ειδες ποτε πχ στο Μπετο ή στα Σιδερα, ηταν επιλογη μου); Δεν κολλαμε στην κινηση εμεις; Για να μην πω τι συμβαινει οταν καποιος ερχεται μπαινοντας στην σχολη απο το αλλο ρευμα και βλεπει το μπουλουκι στην πορτα. Εκει τι θα κανουμε; Θα ανοιξουμε πορτα σε αλλον τοιχο; Αρα δεν γκρινιαζουμε για αυτο. Γιατι δεν φταινε τα τραπεζακια , ο διαδρομος φταιει που συσσωρευει την κινηση απο ολες τις αιθουσες, και οι πορτες, οπου οι 2 δεν ειναι πρακτικες.
Και για οσους δεν το καταλαβανε, δεν ιεραρχησα ως πρωτα τα ζητηματα της Αφρικης, για να καθυστερησω τα μικροτερα. Τα ΣΥΝΕΚΡΙΝΑ. Και ΚΑΛΑ εκανα. Εμενα η κουβεντα περι ταχυτητας προσπελασης, μου φαινεται "τρωγομαι με τα ρουχα μου, δεν ξερω με τι να πρωτοπροβληματιστω". Καλα αυτο με την σκαλα δεν το σχολιαζω. Τα δυο σοβαρα ζητηματα που μπηκαν ειναι για πιθανους συμφοιτητες με κινητικα προβληματα, και δευτερον ο σεισμος. Οσον αφορα το σεισμο, το πιθανοτερο ειναι οτι τα κτηρια Ζ, δεν επαρκουν εναντι σεισμου γενικως, και στατικως αλλα και λειτουργικως - μιλησα πριν για τον διαδρομο. Οσον αφορα τα κινητικα προβληματα, εφοσον και αν υπαρχει προβλημα με καποιον ΠΑΝΤΑ φροντιζουμε να δημιουργουμε απαραιτητο χωρο. Τοσο στα κτηρια Ζ, τοσο στο αμφιθεατρο στην εξοδο που παλι γινεται χαμος, τοσο στο κυλικειο, παντου.