amazing_happens έγραψε:
Πραγματικα δεν εχω λογια! Εισαι μαλλον απο αυτους που οταν στο σχολειο ο καθηγητης της πρωτης ωρας ρωτουσε:
"Ποια παιδια δεν ειναι εδω?" σηκωνες το χερι σου και ελεγες: " Ο Γιωργακης και η Μαρια κυριε, να τους βαλω απουσια? "...
Οκ, δεν πειραζει ειχα και εδω τετοιους συμμαθητες!
Το τι κανουν οι αλλοι για να περασουν τα μαθηματα και το τι κανουν οι αλλοι στη σχολη γενικοτερα απεχει τεραστια απο την φοβερη ιστορια με τα υπογεια των σπιτιων! Προλαβαινεις να κανεις 10% και να γινεις κοινωνικος λειτουργος!
Εν κατακλειδι, να πω "πιο τραγικος, πεθαινεις!"
Καλο σας απογευμα και καλη συνεχεια στον ερανο! Μπορω να δωσω και εγω 4 ευρω και 73 λεπτα!
mixalis έγραψε:προσφορες με πιστωτικη ειναι δεκτες???
chris_z έγραψε:Amazing happens δεν είπα ότι έχει σχέση η ιστορία, είπα απλώς γιατί με ενοχλεί η φράση να μην ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Αλλού εξήγησα γιατί ασχολούμαι με το πως περνάν οι άλλοι τα μαθήματα. Και για άλλη μια φορά αφού δεν το κατάλαβες: Πρότεινα ένα μέτρο περιορισμού και μου λες ότι είναι ρουφιανιά. Εάν δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά του υποδεικνύω ποιος έκανε κάτι και του ότι προτείνω μέτρο ώστε να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο λυπάμαι. Καλό απόγευμα και σε σένα. Δεν περιμένω και όλοι να συμφωνήσουν. Εμείς οι δύο διαφωνούμε, δεν έγινε τίποτα. Ελπίζω να συμφωνήσουν κάποιοι τουλάχιστον. Δεν θα ασχοληθώ τώρα και με τα τρολ που λένε για πιστωτικές και για γκόμενεες, χαιρετίσματα και από εμένα.
lybe33 έγραψε:Ποιό i-pad? Windows 8 σε ταμπλετάκι με φορτωμένη vba στο excel...Έχω κάτι καλά σκριπτάκια για υδραυλική!
Edit: Ή κανένα απ'αυτά τα καινούρια Nokia με windows phone 7.5!
Nysta έγραψε:amazing_happens έγραψε:
Πραγματικα δεν εχω λογια! Εισαι μαλλον απο αυτους που οταν στο σχολειο ο καθηγητης της πρωτης ωρας ρωτουσε:
"Ποια παιδια δεν ειναι εδω?" σηκωνες το χερι σου και ελεγες: " Ο Γιωργακης και η Μαρια κυριε, να τους βαλω απουσια? "...
Οκ, δεν πειραζει ειχα και εδω τετοιους συμμαθητες!
Το τι κανουν οι αλλοι για να περασουν τα μαθηματα και το τι κανουν οι αλλοι στη σχολη γενικοτερα απεχει τεραστια απο την φοβερη ιστορια με τα υπογεια των σπιτιων! Προλαβαινεις να κανεις 10% και να γινεις κοινωνικος λειτουργος!
Εν κατακλειδι, να πω "πιο τραγικος, πεθαινεις!"
Καλο σας απογευμα και καλη συνεχεια στον ερανο! Μπορω να δωσω και εγω 4 ευρω και 73 λεπτα!
ευχαριστώ amazing, ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που δεν βαριούνται να πατήσουν τα πλήκτρα να απαντήσουν στην τρομολαγνεία/180 μοίρες λάθος αντίληψη της ζωής των άλλων...αλλά μάταια, όσο δεν του δίνεις παραστάσεις του τι ενοοείς, μέσω του φόρουμ θα μείνει ένας φοβικός κόσμος που για ακόμη μια φορά βρίσκει τον εχθρό του στην γενική ''έλλειψη ηθικής'' του διπλανού του και όχι αυτών που εν τέλει ΕΦΤΙΑΞΑΝ έμπρακτα και μεταφορικά τη σχολή, αυτοί που τεχνητά περιορίζουν τις κουβέντες που θέλουμε να κάνουμε
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης