Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Δημοσίευσηαπό chris_z » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:18 pm

Amazing happens δεν είπα ότι έχει σχέση η ιστορία, είπα απλώς γιατί με ενοχλεί η φράση να μην ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Αλλού εξήγησα γιατί ασχολούμαι με το πως περνάν οι άλλοι τα μαθήματα. Και για άλλη μια φορά αφού δεν το κατάλαβες: Πρότεινα ένα μέτρο περιορισμού και μου λες ότι είναι ρουφιανιά. Εάν δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά του υποδεικνύω ποιος έκανε κάτι και του ότι προτείνω μέτρο ώστε να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο λυπάμαι. Καλό απόγευμα και σε σένα. Δεν περιμένω και όλοι να συμφωνήσουν. Εμείς οι δύο διαφωνούμε, δεν έγινε τίποτα. Ελπίζω να συμφωνήσουν κάποιοι τουλάχιστον. Δεν θα ασχοληθώ τώρα και με τα τρολ που λένε για πιστωτικές και για γκόμενεες, χαιρετίσματα και από εμένα.
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό civil_emp » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:22 pm

ασ ηρεμησουμε λιγο καλοκαιριατικα, γιατι καποιοι εχουν παρει πολυ προσωπικα την παταξη της αντιγραφης... ελεος δλδ...
civil_emp

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό giorikas » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:38 pm

ρε παιδιά έτσι από περιέργεια, αντί να καθόμαστε και να ασχολούμαστε με το αν θα αγοράσουμε σουπερ-ντουπερ ρουφιανιστικα μηχανήματα, δεν ασχολούμαστε με κανένα πιο μείζον θέμα της σχολής? δηλαδή ότι μέχρι και το 2ο έτος δεν έχουμε μπει σε εργαστήριο σε μάθημα μη επιλογής δεν ενοχλεί κανέναν? και τόσα άλλα ζητήματα.... και πάλι από περιέργεια μιας και πιάσαμε την διαδικασία εξέτασης, δεν ξέρετε πως το γκινη είναι γενικά ακατάλληλο για εξετάσεις? χώρια που είμαστε η μόνη σχολή που κατεβαίνουμε στο κέντρο για να δώσουμε ενώ κάνουμε μάθημα στου ζωγράφου, δηλαδή δεν σας ενοχλούν τα 20 cm πλάτους έδρανα των αμφιθεάτρων στου γκινη με κλίση 45 μοιρών που στυλό δεν στέκεται ακίνητο και κόλλα Α4 δεν χωρά ούτε για πλάκα, πόσο μάλλον κομπιουτεράκι και ψαχνόμαστε πως θα ανιχνεύουμε ηλεκτρονικα τα ανοιχτά κινητά, περί ορέξεως.......
giorikas

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Nysta » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:42 pm

amazing_happens έγραψε:
Πραγματικα δεν εχω λογια! Εισαι μαλλον απο αυτους που οταν στο σχολειο ο καθηγητης της πρωτης ωρας ρωτουσε:
"Ποια παιδια δεν ειναι εδω?" σηκωνες το χερι σου και ελεγες: " Ο Γιωργακης και η Μαρια κυριε, να τους βαλω απουσια? "...
Οκ, δεν πειραζει ειχα και εδω τετοιους συμμαθητες!
Το τι κανουν οι αλλοι για να περασουν τα μαθηματα και το τι κανουν οι αλλοι στη σχολη γενικοτερα απεχει τεραστια απο την φοβερη ιστορια με τα υπογεια των σπιτιων! Προλαβαινεις να κανεις 10% και να γινεις κοινωνικος λειτουργος!
Εν κατακλειδι, να πω "πιο τραγικος, πεθαινεις!"
Καλο σας απογευμα και καλη συνεχεια στον ερανο! Μπορω να δωσω και εγω 4 ευρω και 73 λεπτα!

ευχαριστώ amazing, ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που δεν βαριούνται να πατήσουν τα πλήκτρα να απαντήσουν στην τρομολαγνεία/180 μοίρες λάθος αντίληψη της ζωής των άλλων...αλλά μάταια, όσο δεν του δίνεις παραστάσεις του τι ενοοείς, μέσω του φόρουμ θα μείνει ένας φοβικός κόσμος που για ακόμη μια φορά βρίσκει τον εχθρό του στην γενική ''έλλειψη ηθικής'' του διπλανού του και όχι αυτών που εν τέλει ΕΦΤΙΑΞΑΝ έμπρακτα και μεταφορικά τη σχολή, αυτοί που τεχνητά περιορίζουν τις κουβέντες που θέλουμε να κάνουμε
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:43 pm

Ας ενδιαφερθεί πρώτα ο κάθε φοιτητής πραγματικά για την σχολή και την γνώση και οχι για να ''περάσει'' το κάθε μάθημα λες και ειναι στο σχολείο ακόμη, και δεν διαλεξε μονος του τι δρομο θα ακολουθησει ... και μετα εγω θα συμφωνούσα και με το να μπαινουμε σε ολη την πολυτεχνειουπολη ακομη και με καρτούλα...
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:44 pm

mixalis έγραψε:προσφορες με πιστωτικη ειναι δεκτες???

μπα... χλωμο...! :D

chris_z έγραψε:Amazing happens δεν είπα ότι έχει σχέση η ιστορία, είπα απλώς γιατί με ενοχλεί η φράση να μην ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Αλλού εξήγησα γιατί ασχολούμαι με το πως περνάν οι άλλοι τα μαθήματα. Και για άλλη μια φορά αφού δεν το κατάλαβες: Πρότεινα ένα μέτρο περιορισμού και μου λες ότι είναι ρουφιανιά. Εάν δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά του υποδεικνύω ποιος έκανε κάτι και του ότι προτείνω μέτρο ώστε να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο λυπάμαι. Καλό απόγευμα και σε σένα. Δεν περιμένω και όλοι να συμφωνήσουν. Εμείς οι δύο διαφωνούμε, δεν έγινε τίποτα. Ελπίζω να συμφωνήσουν κάποιοι τουλάχιστον. Δεν θα ασχοληθώ τώρα και με τα τρολ που λένε για πιστωτικές και για γκόμενεες, χαιρετίσματα και από εμένα.

Αυριο δινω ρευστα μαζι με 2-3 φιλους μου! Θα δωσουμε στις αιθουσες του πρωτου οροφου, εχουμε ετοιμασει ενα φοβερο συστημα ενδοεπικοινωνιας και θα εχουμε σκονακια μεχρι και στις καλτσες μας! Επισης σε μια ωρα θα αναχωρησουμε για το σπιτι του κ. Κατσαρελη με 2 τενεκεδες λαδι και ενα σακι πατατες Αγρινιου! Φημες λενε, οτι θα κουβαλαμε μαζι μας και ολοφρεσκα Βερικοκα Μπεμπεκου! Αυριο στην εξεταση θα φοραω καπαρτινα μπεζ και μαυρα γυαλια και οι αλλοι δυο αθλητικες φανελες της Μαντσεστερ Σιτυ ο ενας και της Αλμπινολεφε ο αλλος! Εκτος απο τα χειρογραφα σκονακια θα εχουμε σε ενα ipad μια εφαρμογη που θα λυνει ολες τις ασκησεις της υδροστατικης! Ψαχνουμε στο "fenopy" μηπως βρουμε και για την 1στατη αναλυση!
Προλαβαινεις να κανεις κατι για αυτο! Ειμαι δικαιος ειδες, στο λεω 12 ωρες πριν την εξεταση!
***Σημειωση: Αυριο θα φυλανε και τσιλιες εξω απο του Γκινη 4 ατομα! Οι δυο επι της Στουρναρη με δυο σκυλια τυπου: "Ντομπερμαν", ενας στο Αβερωφ μαζι με εναν φορητο δρακο με φωτιες και ο αλλος στις τουαλετες του 2 οροφου, ντυμενος καθαριστρια! Συμφωνησαμε να ειμαστε αοπλοι!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:48 pm

Giorikas Αυτό που λές το χουμε χιλιοζητήσει και μας έχουν γράψει όλοι (και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ) στα παπάκια τους. Όσο για τους υπόλοιπους που πέσατε να φάτε όποιον έκανε μια πρόταση ελπίζω να κάνετε το ίδιο όταν κάποιος σας φάει το ψωμί με διάφορους τρόπους. Απο κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα που λέμε όλοι είναι δευτερεύουσας σημασίας.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:49 pm

Ποιό i-pad? Windows 8 σε ταμπλετάκι με φορτωμένη vba στο excel...Έχω κάτι καλά σκριπτάκια για υδραυλική!

Edit: Ή κανένα απ'αυτά τα καινούρια Nokia με windows phone 7.5!
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:53 pm

lybe33 έγραψε:Ποιό i-pad? Windows 8 σε ταμπλετάκι με φορτωμένη vba στο excel...Έχω κάτι καλά σκριπτάκια για υδραυλική!

Edit: Ή κανένα απ'αυτά τα καινούρια Nokia με windows phone 7.5!

δεν ειναι κακο! απλα μωρε το εχουμε κανονισει ετσι για αυριο! Σορρυ, μη το παρεξηγησεις! :lol:
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:55 pm

Nysta έγραψε:
amazing_happens έγραψε:
Πραγματικα δεν εχω λογια! Εισαι μαλλον απο αυτους που οταν στο σχολειο ο καθηγητης της πρωτης ωρας ρωτουσε:
"Ποια παιδια δεν ειναι εδω?" σηκωνες το χερι σου και ελεγες: " Ο Γιωργακης και η Μαρια κυριε, να τους βαλω απουσια? "...
Οκ, δεν πειραζει ειχα και εδω τετοιους συμμαθητες!
Το τι κανουν οι αλλοι για να περασουν τα μαθηματα και το τι κανουν οι αλλοι στη σχολη γενικοτερα απεχει τεραστια απο την φοβερη ιστορια με τα υπογεια των σπιτιων! Προλαβαινεις να κανεις 10% και να γινεις κοινωνικος λειτουργος!
Εν κατακλειδι, να πω "πιο τραγικος, πεθαινεις!"
Καλο σας απογευμα και καλη συνεχεια στον ερανο! Μπορω να δωσω και εγω 4 ευρω και 73 λεπτα!

ευχαριστώ amazing, ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που δεν βαριούνται να πατήσουν τα πλήκτρα να απαντήσουν στην τρομολαγνεία/180 μοίρες λάθος αντίληψη της ζωής των άλλων...αλλά μάταια, όσο δεν του δίνεις παραστάσεις του τι ενοοείς, μέσω του φόρουμ θα μείνει ένας φοβικός κόσμος που για ακόμη μια φορά βρίσκει τον εχθρό του στην γενική ''έλλειψη ηθικής'' του διπλανού του και όχι αυτών που εν τέλει ΕΦΤΙΑΞΑΝ έμπρακτα και μεταφορικά τη σχολή, αυτοί που τεχνητά περιορίζουν τις κουβέντες που θέλουμε να κάνουμε

:thumbup: σωστοοος!
amazing_happens

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης