Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Δημοσίευσηαπό theocharis » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:44 pm

Προτίθεμαι να διαθέσω 1,5 ευρώ.

Υ.Γ. σακούλι το σακούλι....
πτυχιο να φυγουμε απο απο αυτη τη σχολη
theocharis

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:45 pm

Check your inbox!
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό Carantine » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:47 pm

μέχρι στιγμής είμαστε στα 61,5 ευρώπουλα!! Κοντεύουμε σύντροφοι...
Carantine

Δημοσίευσηαπό chris_z » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:49 pm

Μη το κάνουμε γελίο, είπαμε να μιλήσουν δυο τρία άτομα με τη σχολή και βλέπουμε. Μπορεί να μη θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, δεν θα έχει νόημα να το πάρουμε... Και αν το λέτε σοβαρά...
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Carantine » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:55 pm

Στη σχολή θα μας πουν δεν υπάρχουν λεφτά... Ας τα βάλουμε εμείς να τελειώνουμε! :)
Και δε το λέω ειρωνικά!
Carantine

Δημοσίευσηαπό chris_z » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:58 pm

Τέλος πάντων αν μας πουν ωραία ιδέα αλλά λεφτά δεν υπάρχουν , το βλέπουμε. Τώρα δεν έχει νόημα να τα λέμε αυτά. Το πρόβλημα είναι η σχολή να μας πει κακή ιδέα.. Εάν δεν δεχθεί εντάξει, την προσπάθεια μας την κάναμε.
chris_z

Δημοσίευσηαπό civil13 » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:08 pm

Εγω συμφωνω παντως με την sofibo..βρειτε καμμια γκομενα καλοκαιριατικα.......
civil13

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:12 pm

chris_z έγραψε:amazing happens επειδή επιμένεις. Μόνο ένας βολεμένος θα μπορούσε να μου πει ότι δεν τον νοιάζει το τι πτυχίο θα πάρουν οι άλλοι και με τι τρόπο. Οι υπόλοιποι που θα πρέπει να αλληλεπιδράσουν με τη ζωή θα τους βρούνε όλους αυτούς μπροστά στους. Μπορεί εσένα να μη σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, ή μπορεί να θέλεις οι άλλοι να μην τους νοιάζει τι κάνεις εσύ, όμως για όποιον ενδιαφέρεται πρότεινα ότι πρότεινα. Εάν το πολυτεχνείο βγάζει διπλώματα της πλάκας αυτομάτως και το δικό μου θα είναι της πλάκας, και έτσι με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Δεν θέλω να έχω το ίδιο δίπλωμα έστω και τυπικά. Δεν πρότεινα σε κανέναν να γίνει ρουφιάνος, έτσι και αλλιώς όλοι ξέρουν από ότι φαίνεται, απλώς λέω από εδώ και πέρα να δυσκολέψουμε τα πράγματα. Πρότεινα ένα μέτρο περιορισμού και μου λες ότι είναι ρουφιανιά. Εάν δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά του υποδεικνύω ποιος έκανε κάτι και του ότι προτείνω μέτρο ώστε να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο λυπάμαι.

''Μην ασχολειστε με τι κανουν οι αλλοι!''

Αυτή η πρόταση είναι συγκλονιστική. Θα μείνω λίγο σε αυτήν την πρόταση διότι με ενοχλεί. Θα σου πω γιατί με ενοχλεί. Θα έχεις ακούσει ιστορίες με ανθρώπους που έχουν εγκλωβισμένους στα υπόγεια των σπιτιών τους ή στα εξοχικά τους άλλους ανθρώπους για διάφορους ευνόητους λόγους. Φυσικά οι γείτονες για 5 έως 20 χρόνια δεν ήξεραν , δεν άκουσαν , δεν κατάλαβαν τίποτα. Προφανώς και αυτό δεν ισχύει, οι εγκλωβισμένοι θα ήθελαν κάποιος να νοιαστεί και για αυτούς έστω και ας μην είναι δικιά του υπόθεση.

Ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι γιατί ζω στον ίδιο κόσμο μαζί τους. Δεν είναι οι καθηγητές οι άμεσα θιγόμενοοι όπως λες αλλά οι φοιτητές, διότι θα θεωρούνται ίδιο με αυτούς. Είναι μια δική σου παραδοχή ότι δεν είμαστε θιγόμενοι. Θες να είσαι παιδί του καναπέ και οχαδερφιστής να είσαι, άσε με εμένα να κάνω ότι θέλω, που στο κάτω κάτω της γραφής μία πρόταση έκανα. Αλλά σας τρομάζει, μην και αλλάξει κάτι.

Δεν ξύπνησα μια μέρα και σκέφτηκα να προτείνω αυτό. Βλέπω επί 4 χρόνια ότι γίνεται να γίνεται με θράσος. Με πραγματικό θράσος.

Και όλα αυτά που λέτε περί δυσκολίας είναι υποκειμενικά, και αν δεχθώ ότι ισχύουν δεν δικαιολογούν την αντιγραφή. Αν το πιστεύατε και οι ίδιοι ότι βάζουν υπερβολικά θέματα θα κάνατε κάποιες κινήσεις-διαμαρτυρίες, αυτό θα ήταν σεβαστό από εμένα. Αλλά να το χρησιμοποιείται ως άλλοθι της αντιγραφής, τέτοιο πράγμα θα ντρεπόμουν να το πω. Δηλαδή μου είπατε ότι βάζουν δύσκολα, δεν κάνουμε τίποτα για να μην βάζουν δύσκολα, αλλά μας βολεύει αυτό για να νιώθουμε καλά όταν αντιγράφουμε.

Εάν καραντίν το λες σοβαρά και εγώ μεταξύ 20 με 50 θα διέτεθα εάν η σχολή δεν θέλει να πληρώσει. Και εξαρτάται και από το πόσοι θα ακολουθήσουν. Πρώτα όμως πρέπει να υπάρχει μία συνεννόηση με τη σχολή. Δεν μπορούμε να σκάσουμε έξω από το γραφείο του Γκόλια με το κουτί και να του πούμε πάρτο! Θα πρέπει να υπάρχει μία συζήτηση.

Πραγματικα δεν εχω λογια! Εισαι μαλλον απο αυτους που οταν στο σχολειο ο καθηγητης της πρωτης ωρας ρωτουσε:
"Ποια παιδια δεν ειναι εδω?" σηκωνες το χερι σου και ελεγες: " Ο Γιωργακης και η Μαρια κυριε, να τους βαλω απουσια? "...
Οκ, δεν πειραζει ειχα και εδω τετοιους συμμαθητες!
Το τι κανουν οι αλλοι για να περασουν τα μαθηματα και το τι κανουν οι αλλοι στη σχολη γενικοτερα απεχει τεραστια απο την φοβερη ιστορια με τα υπογεια των σπιτιων! Προλαβαινεις να κανεις 10% και να γινεις κοινωνικος λειτουργος!
Εν κατακλειδι, να πω "πιο τραγικος, πεθαινεις!"
Καλο σας απογευμα και καλη συνεχεια στον ερανο! Μπορω να δωσω και εγω 4 ευρω και 73 λεπτα!
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:15 pm

Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mixalis » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 7:16 pm

προσφορες με πιστωτικη ειναι δεκτες???
mixalis