kavourdista-amugdala έγραψε:stalin έγραψε:Το πιο cult topic μετά το topic για τα τραπεζάκια Δαπ Εγκέλαδου. Συνεχίστε θέλω να δω πόσες σελ... μαλ... θα γεμίσετε.![]()
![]()
![]()
Κι όμως η ίδια η ζωή διέψευσε την ,μέχρι πριν ακλόνητη, πεποίθησή μου ότι δε θα συμφωνήσω ποτέ με κάποιο ποστ το στάλιν.
another brick έγραψε:Μην επιτίθεστε στον/ην FREEMAN! Για μένα εκφράζει τον προβληματισμό αρκετών φοιτητών που βλέπουν ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να περνάς μαθήματα και οι απαιτήσεις να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. Καλό είναι να τα συζητάμε γιατί μόνο έτσι υπάρχει η πιθανότητα κάποτε να μπορέσουμε να επηρεάσουμε τα πράγματα μες στη σχολή. Και σίγουρα η λύση δεν είναι οι υποχρεωτικές παρακολουθήσεις, βλέπε "φοιτητές ρομποτάκια", ούτε η αντίληψη ας επιβιώσει ο καλύτερος, βλέπε "να φύγουν οι χαζοί" που οδηγεί στη δημιουργία ενός πανεπιστημίου ελίτ... Υπάρχει όντως πρόβλημα με τα θέματα και με την εντατικοποίηση στη σχολή (ας ξεκινήσουμε αναγνωρίζοντας αυτό) και φταίνε τόσο οι καθηγητές, όσο και οι φοιτητές που δεν μιλάνε και το ενισχύουν!
Υ.Γ Α! και οι οργανωμένες (όλοι ξέρουμε από ποιούς) αντιγραφές στις εξετάσεις που γενικά τις έχουν πάρει πρέφα και οι καθηγητές...
FREEMAN έγραψε:φιλε,απλα καποιοι λεγανε οτι ανεβηκε το κυρος με τη δυσκολια των θεματων.διαφωνω και το κανω θεμα συζητησης.αλλωστε ο πρωτος λογος του φορουμ δεν ειναι η ανταλλαγη αποψεων μεσα απο συζητησεις για τα τεκταινομενα στη σχολη?αν θελησω να ανοιξω ενα αλλο θεμα συζητησης μπορω και σε αλλο φορουμ.δε θα μιλησω για το κυρος της σχολης σ'ενα φορουμ π.χ. που αφορα τεχνη.απλα καποιοι αρχισαν μια προσωπικη επιθεση εξ'αρχης,οχι μονο σε μενα,και γυρνανε το θεμα συνεχεια αλλου.ξεκινησαμε για Θεσσαλονικη και βρεθηκαμε Γιαννενα.διαβαστε προσεκτικα τα πρωτα ποστ.αν ειναι να ξεφευγουμε τοσο πολυ δε νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχισω τη συζητηση και να γυρναει συνεχεια σε προσωπικο επιπεδο μολις γραψω κατι.
stalin έγραψε:Το πιο cult topic μετά το topic για τα τραπεζάκια Δαπ Εγκέλαδου. Συνεχίστε θέλω να δω πόσες σελ... μαλ... θα γεμίσετε.![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης