Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Πρόταση βελτίωσης της εξεταστικής διαδικασίας

Δημοσίευσηαπό power » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 9:44 am

chris_z αυτο το Post που λες στην αρχή ότι το σβησαν τα παιδιά και καλά επειδή ήταν φίλη τους αφορούσε αυτό το θέμα η το παρατήρησες σε κάποιο αλλο θέμα του forum?
power

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό merlin14 » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 11:51 am

Αν καποιος αντιγράφει κακό δικό του.. Αυτός στην δουλειά μετά δεν θα ξέρει που του πάνε τα τέσσερα και θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής από κάποιον άλλον. Ούτως ή άλλως για αυτό το λόγο υπάρχουν τα interviews ώστε να υπάρχει μια αντιπροσωπευτικότερη είκονα του εργαζομένου. Όσον αφορά το
int3h έγραψε:Προσωπικά θεωρώ ότι έχετε όλοι δίκιο, για εμένα πρέπει να γίνουν τα εξή πράγματα
1) Project ομαδικό - Με προφορική εξέταση 30%
2) Midterm - 20%
3) Εξέταση - 40%
4) Σειρές Ασκήσεων - 20%

στα ειδικά θέματα θεμελιώσεων γίνονται ακριβώς έτσι τα πράγματα μάλιστα με 2 προόδους στην μέση του εξαμήνου. Θα μπορούσαν να παραδειγματιστούν και καθηγητές σε άλλα μαθηματα απο αυτό..
merlin14

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 5:17 pm

Θα συμφωνήσω με τον chris_z. Το να περνάς μαθήματα και να σου σφυράνε τα θέματα από κινητό είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Φλωριά! Η μαγεία της αντιγραφής κρύβεται στο να είσαι καβατζωμένος έξυπνα με σκονάκια, στη συνεννόηση με τον συμφοιτητή/τρια σου, στο να έχεις τα θέματα από πριν λυμένα επειδή είσαι γάτος, στο συγκαταβατικό-μουνοπανίστικο γελάκι του επιτηρητή που σε κοζάρει αλλά δεν σου λέει τίποτα γιατί και αυτός έτσι την έβγαλε τη σχολή. Πρέπει να μπει ένα τέλος στις τσατσιές και επιτέλους να δείξουν μερικοί και λίγη ικανότητα.
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 5:29 pm

Exeisanapthra? έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον chris_z. Το να περνάς μαθήματα και να σου σφυράνε τα θέματα από κινητό είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Φλωριά! Η μαγεία της αντιγραφής κρύβεται στο να είσαι καβατζωμένος έξυπνα με σκονάκια, στη συνεννόηση με τον συμφοιτητή/τρια σου, στο να έχεις τα θέματα από πριν λυμένα επειδή είσαι γάτος, στο συγκαταβατικό-μουνοπανίστικο γελάκι του επιτηρητή που σε κοζάρει αλλά δεν σου λέει τίποτα γιατί και αυτός έτσι την έβγαλε τη σχολή. Πρέπει να μπει ένα τέλος στις τσατσιές και επιτέλους να δείξουν μερικοί και λίγη ικανότητα.

:thumbup:

Αφιερωμενο: http://www.youtube.com/watch?v=IE3BviTy ... re=related
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό sofibo » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 5:34 pm

Bρείτε καμιά γκόμενα λέω εγώ. Λες και οι καθηγητές δεν γνωρίζουν τί παίζει με τις αντιγραφές ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ τώρα.Άρα,για να μη μας το κόβουν(θα μπορούσαν άνετα και με πολλούς τρόπους) προφανώς ΔΕ θέλουν να το κόψουν.Το γιατί...
sofibo

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 5:39 pm

sofibo έγραψε:Bρείτε καμιά γκόμενα λέω εγώ. Λες και οι καθηγητές δεν γνωρίζουν τί παίζει με τις αντιγραφές ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ τώρα.Άρα,για να μη μας το κόβουν(θα μπορούσαν άνετα και με πολλούς τρόπους) προφανώς ΔΕ θέλουν να το κόψουν.Το γιατί...

+1 :thumbup:
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 5:43 pm

επιτελους ηρθε λιγη "λογικη" στο τοπικ!
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό airetikos » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:06 pm

Το τελευταίο μπορεί άνετα να απατηθεί σοφίμπο με την απάντηση. Γιατι το γράφουν στον .... . Δεν σημαίνει ότι υπάρχει λόγος να μην ασχοληθούμε εμείς αν μας θίγει (όχι εμένα προσωπικά γενικά όποιον τον θίγει). Πάντως πάντα υπάρχει λόγος για να βρείς γκόμενα/γκόμενο και αυτός δεν είναι να ζητάς να ναι κάτι αδιάβλητο και αξιοκρατικό. Τεσπά βίβα λας μουτσάτος :D
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό Carantine » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:37 pm

Λοιπόν παιδιά...

Είμαι διατεθειμένος να διάθέσω 50ευρώ για την αγορά της συσκευής...
Οσοι άλλοι επιθυμούν να συμβάλλουν όπως μου αποστείλλουν πμ με το ποσό που προτείθενται να διαθέσουν.

ΜΚ
Carantine

Δημοσίευσηαπό chris_z » Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:42 pm

amazing happens επειδή επιμένεις. Μόνο ένας βολεμένος θα μπορούσε να μου πει ότι δεν τον νοιάζει το τι πτυχίο θα πάρουν οι άλλοι και με τι τρόπο. Οι υπόλοιποι που θα πρέπει να αλληλεπιδράσουν με τη ζωή θα τους βρούνε όλους αυτούς μπροστά στους. Μπορεί εσένα να μη σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, ή μπορεί να θέλεις οι άλλοι να μην τους νοιάζει τι κάνεις εσύ, όμως για όποιον ενδιαφέρεται πρότεινα ότι πρότεινα. Εάν το πολυτεχνείο βγάζει διπλώματα της πλάκας αυτομάτως και το δικό μου θα είναι της πλάκας, και έτσι με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Δεν θέλω να έχω το ίδιο δίπλωμα έστω και τυπικά. Δεν πρότεινα σε κανέναν να γίνει ρουφιάνος, έτσι και αλλιώς όλοι ξέρουν από ότι φαίνεται, απλώς λέω από εδώ και πέρα να δυσκολέψουμε τα πράγματα. Πρότεινα ένα μέτρο περιορισμού και μου λες ότι είναι ρουφιανιά. Εάν δεν μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά του υποδεικνύω ποιος έκανε κάτι και του ότι προτείνω μέτρο ώστε να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο λυπάμαι.

''Μην ασχολειστε με τι κανουν οι αλλοι!''

Αυτή η πρόταση είναι συγκλονιστική. Θα μείνω λίγο σε αυτήν την πρόταση διότι με ενοχλεί. Θα σου πω γιατί με ενοχλεί. Θα έχεις ακούσει ιστορίες με ανθρώπους που έχουν εγκλωβισμένους στα υπόγεια των σπιτιών τους ή στα εξοχικά τους άλλους ανθρώπους για διάφορους ευνόητους λόγους. Φυσικά οι γείτονες για 5 έως 20 χρόνια δεν ήξεραν , δεν άκουσαν , δεν κατάλαβαν τίποτα. Προφανώς και αυτό δεν ισχύει, οι εγκλωβισμένοι θα ήθελαν κάποιος να νοιαστεί και για αυτούς έστω και ας μην είναι δικιά του υπόθεση.

Ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι γιατί ζω στον ίδιο κόσμο μαζί τους. Δεν είναι οι καθηγητές οι άμεσα θιγόμενοοι όπως λες αλλά οι φοιτητές, διότι θα θεωρούνται ίδιο με αυτούς. Είναι μια δική σου παραδοχή ότι δεν είμαστε θιγόμενοι. Θες να είσαι παιδί του καναπέ και οχαδερφιστής να είσαι, άσε με εμένα να κάνω ότι θέλω, που στο κάτω κάτω της γραφής μία πρόταση έκανα. Αλλά σας τρομάζει, μην και αλλάξει κάτι.

Δεν ξύπνησα μια μέρα και σκέφτηκα να προτείνω αυτό. Βλέπω επί 4 χρόνια ότι γίνεται να γίνεται με θράσος. Με πραγματικό θράσος.

Και όλα αυτά που λέτε περί δυσκολίας είναι υποκειμενικά, και αν δεχθώ ότι ισχύουν δεν δικαιολογούν την αντιγραφή. Αν το πιστεύατε και οι ίδιοι ότι βάζουν υπερβολικά θέματα θα κάνατε κάποιες κινήσεις-διαμαρτυρίες, αυτό θα ήταν σεβαστό από εμένα. Αλλά να το χρησιμοποιείται ως άλλοθι της αντιγραφής, τέτοιο πράγμα θα ντρεπόμουν να το πω. Δηλαδή μου είπατε ότι βάζουν δύσκολα, δεν κάνουμε τίποτα για να μην βάζουν δύσκολα, αλλά μας βολεύει αυτό για να νιώθουμε καλά όταν αντιγράφουμε.

Εάν καραντίν το λες σοβαρά και εγώ μεταξύ 20 με 50 θα διέτεθα εάν η σχολή δεν θέλει να πληρώσει. Και εξαρτάται και από το πόσοι θα ακολουθήσουν. Πρώτα όμως πρέπει να υπάρχει μία συνεννόηση με τη σχολή. Δεν μπορούμε να σκάσουμε έξω από το γραφείο του Γκόλια με το κουτί και να του πούμε πάρτο! Θα πρέπει να υπάρχει μία συζήτηση.
Τελευταία επεξεργασία από chris_z και Δευτ, 02 Ιούλ 2012 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες