Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 22 Οκτ 2010 2:48 pm

Οπότε τελικά και μην φτάσουμε το όριο των συγγραμμάτων, βιβλία μαθημάτων που δεν δηλώνουμε υποχρεωτικά δεν δικαιούμαστε, ε; Οπότε τζάμπα τα βγάλαμε λιγότερα...
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 22 Οκτ 2010 2:52 pm

Δικαιούσαι βιβλία επιπλέον μαθημάτων, εφ'όσον είσαι κάτω από το όριο. Τα επιπλέον τα δηλώνεις κανονικά στη γραμματεία. Απλά εάν είσαι μεγάλος πρέπει το μάθημα να μπορείς να το δηλώσεις (υποχρεωτικό διότι το χρωστάς ή επιπλέον διότι εμφανίζεται στο πρόγραμμα σπουδών της κατεύθυνσης σου) για να το πάρεις. Αυτό έχω καταλάβει.

Παιδιά τώρα όλα αυτά είναι προσωπική εξαγωγή συπερασμάτων, αν έχετε χοντρό κόλλημα υπάρχει και το helpdesk.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό citY » Παρ, 22 Οκτ 2010 2:58 pm

ναι αλλα λεει και αυτο.. <<Εάν προπτυχιακοί φοιτητές ή σπουδαστές επιλέξουν περισσότερα επιλεγόμενα
μαθήματα από όσα απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου, το δικαίωμα επιλογής και
δωρεάν προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων δεν επεκτείνεται και στα επιπλέον
μαθήματα που αυτοί επέλεξαν και εξετάστηκαν, ακόμη και αν αυτά υπολογίζονται για
τη λήψη του πτυχίου.>>
Αρα σε αποκλειει και απο τα επιπλεον...τυπικα εγω καταλαβαινω οτι ΝΟΜΙΜΑ δικαιουμαστε εμεις οι μεγαλυτεροι να παρουμε βιβλια μονο για τα υποχρεωτικα μαθηματα (κορμου ή επιλογης) του εξαμηνου μας..και ΟΧΙ για τα παλιοτερα μαθηματα ή τα επιλεον...σωστα?
citY

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 22 Οκτ 2010 3:02 pm

Ναι αλλά το πρώτο που δήλωσες πάει πακέτο με τη φράση "Ο μέγιστος αριθμός συγγραμμάτων που δικαιούσαι είναι ίσος με τον αριθμό των υποχρεωτικών μαθημάτων για τη λήψη πτυχίου". Το οποίο σημαίνει στο σύνολό του ως φράση "Αν φίλε μου έχεις 64 μαθήματα για πτυχίο, δεν μπορείς να πάρεις 75 συγγράμματα, δηλαδή 64 υποχρεωτικά και 11 επιπλέον". Μην απομονώνεις τις φράσεις δες τις στο σύνολό τους. Έτσι το βλέπω εγώ.

Κρίνω λοιπόν κατ'επέκταση ότι αν δεν πήρες 64 συγγράμματα υποχρεωτικών μαθημάτων αλλά 60, δικαιούσαι και 4 επιπλέον.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό citY » Παρ, 22 Οκτ 2010 3:07 pm

δικαιο εχεις αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ασαφες και θεμα κατανοησης του καθενος...απο τη μια διαβαζω οτι δικαουμαι συγραμματα μεχρι να φτασω τα 64, απο την αλλη λεει αυτο με το τρεχον εξαμηνο και οτι δε μπορεις να παρεις βιβλια για τα επιπλεον μαθηματα..οποτε τρεχα γυρευε...μαλλον πρεπει να παρω κανα τηλεφωνο να ρωτησω...
citY

Δημοσίευσηαπό batistuldo » Παρ, 22 Οκτ 2010 3:10 pm

εγω παντως πηρα βιβλια για τα επιπλεον μαθηματα που δηλωσα..
batistuldo

Έτος εισαγωγής: 2001

Δημοσίευσηαπό citY » Παρ, 22 Οκτ 2010 3:14 pm

ναι το ξερω κι αλλοι πηραν αλλα το θεμα ειναι τι νομικα ειναι σωστο γιατι δε σε ελεγχουν την ωρα που τα παιρνεις,σε ελεγχουνε αργοτερα ισως..και αυτη η δηλωση εχει το χαρακτηρα υπευθυνης δηλωσης :δηλαδη εχεις νομικες υποχρεωσεις...και κυρωσεις αν δεν εισαι σωστος.!
citY

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 22 Οκτ 2010 3:18 pm

Ε ωραία αν είναι ασαφές τότε τρέξε ψάξε τα νομικά από πίσω του...δε νομίζω να βρεις άκρη. Και δεν νομίζω ότι ο στόχος του συστήματος Εύδοξος είναι να ψυρίσει το ένα επιπλέον σου για τα μεγάλα έτη και να σε τρέχει στα δικαστήρια (loool). Νομίζω ότι στόχος είναι η δημιουργία βάσεων δεδομένων για τα μικρά έτη ώστε να μπει σε μία τάξη το χάος των συγγραμμάτων. Έτσι πιστεύω για λογικά πλαίσια θα είσαι εντάξει (μην πάρεις και 100 συγγράμματα).

Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό citY » Παρ, 22 Οκτ 2010 3:26 pm

ευχαριστω για τις απαντησεις..οταν παρω τηλεφωνο και μαθω περισσοτερα θα σας ενημερωσω...!
citY

Δημοσίευσηαπό christi87 » Τετ, 27 Οκτ 2010 1:57 pm

εαν εχω περασει το μαθημα αλλα ειχα παρει "κιτρινο" βιβλιο δικαιουμαι να δηλωσω και να παρω κανονικο συγγραμμα?
christi87

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης