Mechalis έγραψε:Καλά ντάξει, βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες πλέον ούτως ή άλλως, ένα email δεν είναι τίποτα, δε θα λιώσετε. Αλλά ντάξει, ίσως είναι πιο επιρρεπείς στην προπαγάνδα οι μικρότεροι. Ίσως έπρεπε να τα στέλνουν από το 2ο έτος και πάνω (αλλά κάτσε, έχουν καν γραφτεί;)
Βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες, λέγοντας; Από την τηλεόραση που ανοίγεις για να δεις, από την εφημερίδα ή το περιοδικό που αγοράζεις, από την ιστοσελίδα που επισκέπτεσαι, από την ομιλία που παρακολουθείς. Επίσης, δε μιλήσαμε για προπαγάνδα δεν είναι όλα πολιτικά. Και διαφημίσεις να έστελναν το ίδιο θα έλεγα εγώ (φαντάζομαι και οι υπόλοιποι που συμφώνησαν με τα λεγόμενά μου).
Αυτό που λέμε είναι κατά πόσο είναι δυνατό/ηθικό/πρέπον/"μπεσαλίδικο" να χρησιμοποιούνται να προσωπικές μας πληροφορίες για εξυπηρέτηση πληροφόρησης άλλης από αυτής που εξ'αρχής προορίζονταν. Διότι αν εγώ ήξερα πως το τι θα λαμβάνω στο e-mail μου (κι επειδή νομίζω τέθηκε ένα ερώτημα σχετικό δε χρησιμοποιώ το cvXXXXX e-mail αλλά ένα προσωπικό, οπότε δεν στέλνονται με "μαντεψιά" σε αυτά) εναπόκειται στην κρίση του οποιουδήποτε και δεν είναι ένα "φιξαρισμένο" είδος ενημερώσεων από καθηγητές, από την πρυτανεία, ακόμη και για ημέρα αιμοδοσίας ρε αδερφέ, αλλά οτι θα λαμβάνω ενδεχομένως και "spam" ,απλά δε θα το έδινα.
eX-mc έγραψε:Ωραία, μάλλον, τα λέτε από εδώ. Οκ, μαζί σας. Γιατί δεν ήρθατε λοιπόν σε αυτό το κάλεσμα που έγραφε και η «προσβλητική» προς τα προσωπικά σας δεδομένα κίνηση;
Δίκιο έχεις σ'αυτό που λες. Πιστεύω οτι αυτό το θέμα μπορεί να λειτουργήσει ως μια αρχική σφυγμομέτρηση και όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση τότε όσοι "μαζευτούμε" να δράσουμε αναλόγως. Το να πάμε σε μια συζήτηση που έχει να κάνει με την απεργία τους για να τους πετάξουμε το δικό μας, ανώφελο θα είναι πιστεύω. Ας στρώσουν τα πράγματα και θα τα δούμε αυτά.