Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Κυρ, 21 Οκτ 2012 12:46 pm

το κυλικειο πιστευω δεν ειναι καλη επιλογη παντως... ειναι διαφορετικη η διαμορφωση στους τοπογραφους: εχει πολυ χωρο και ειναι και πολυ λιγοτεροι σε μας καποιες φορες γινεται χαμος! :roll:
+1 maraki.pap :thumbup:
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:02 pm

Εγώ νομίζω μια χαρά χωράνε στο κάτω επίπεδο του κυλικείου εκεί που τώρα έχει τραπέζια ειδικά αν μπουν περιμετρικά....Απλά να έχουμε στο νου μας οτι πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση...Είναι λογικό κάποιοι (και είναι δικαίωμά τους) να μην θέλουν να έχουν ούτε καν οπτική επαφή με τις παρατάξεις. Όμως υπάρχουν και άλλοι που την επιδιώκουν, οπότε δεν μπορείς να απομονώσεις τα τραπεζάκια σε έναν χώρο που δεν περνάει κανείς....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:05 pm

Προβλήματα που έχει ο κόσμος....
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:07 pm

agnwstos x έγραψε:Προβλήματα που έχει ο κόσμος....

Spoiler: show
recon έγραψε:ρε συ 3, τι ειναι αυτα που λες? επειδη καποιοι και καπου εχουν προφανως πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο μας εμεις θα κανουμε τουμπεκι για τα προβληματα της καθημερινότητας?
Δηλαδη αν ο γειτονας έρχεται και παρκαρει καθε μερα το αυτοκινητο του στην εισοδο μου και μου την μπλοκαρει και κανω 30 μανουβρες για να βγω δεν θα του πω τιποτα? θα ειμαι ατομιστης αν του πω να το παρκαρει αλλου? ειμαι χοντροπετσος που δεν σκεφτομαι οτι αλλα παιδακια πεινανε εκεινη την ωρα?
ΟΧΙ, ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ.

Τελος παντων, καντε κατι απο μονοι σας, και σεβαστειτε τους υπολοιπους (δεν μιλαω απευθειας στα ΕΑΑΚ, ομολογουμένως τα τραπεζακια σας ενοχλουν το λιγοτερο απο ολα - απλα δεν μπορει να φυγει μονο η δαπ ας πουμε, πρεπει να την κανετε ολοι). Επιπλέον έχουμε και σοβαροτερα θεματα να λεμε στις συνελευσεις απο τα τραπεζακια, οποτε ακομα ενας λογος να μετακομισετε - για να μην ξεφυγουμε απο τα σημαντικοτερα θεματα που μας αφορουν περισσοτερο.
Reporter

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:09 pm

Reporter έγραψε:
agnwstos x έγραψε:Προβλήματα που έχει ο κόσμος....

Spoiler: show
recon έγραψε:ρε συ 3, τι ειναι αυτα που λες? επειδη καποιοι και καπου εχουν προφανως πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο μας εμεις θα κανουμε τουμπεκι για τα προβληματα της καθημερινότητας?
Δηλαδη αν ο γειτονας έρχεται και παρκαρει καθε μερα το αυτοκινητο του στην εισοδο μου και μου την μπλοκαρει και κανω 30 μανουβρες για να βγω δεν θα του πω τιποτα? θα ειμαι ατομιστης αν του πω να το παρκαρει αλλου? ειμαι χοντροπετσος που δεν σκεφτομαι οτι αλλα παιδακια πεινανε εκεινη την ωρα?
ΟΧΙ, ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ.

Τελος παντων, καντε κατι απο μονοι σας, και σεβαστειτε τους υπολοιπους (δεν μιλαω απευθειας στα ΕΑΑΚ, ομολογουμένως τα τραπεζακια σας ενοχλουν το λιγοτερο απο ολα - απλα δεν μπορει να φυγει μονο η δαπ ας πουμε, πρεπει να την κανετε ολοι). Επιπλέον έχουμε και σοβαροτερα θεματα να λεμε στις συνελευσεις απο τα τραπεζακια, οποτε ακομα ενας λογος να μετακομισετε - για να μην ξεφυγουμε απο τα σημαντικοτερα θεματα που μας αφορουν περισσοτερο.

Πες την αποψή σου μη μου κάνεις quote αλλων αριστερών για απάντηση.Ποσώς με ενδιαφέρει.Ναι θεωρώ γελοίο να ασχολείται κάποιος με ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ καθημερινό θέμα της σχολής.
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:12 pm

Μάλλον τώρα μπήκες στο νήμα...Την έχω πει την άποψή μου αλλά με κάλυψε και ο recon....Συμφωνώ οτι είναι ήσσονος σημασίας αλλά δεν είναι κακό να διευκολύνουμε και την ζωή μας.....
Reporter

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:22 pm

Reporter έγραψε:Μάλλον τώρα μπήκες στο νήμα...Την έχω πει την άποψή μου αλλά με κάλυψε και ο recon....Συμφωνώ οτι είναι ήσσονος σημασίας αλλά δεν είναι κακό να διευκολύνουμε και την ζωή μας.....

Kαι δεν είμαι της άποψης "πεθαίνουν παιδιά στην Αφρική και ασχολούμαστε με τα τραπεζάκια".Όχι...Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν έχουν τρέξει και ανακινήσει πιο ουσιαστικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και σε τελευταία ανάλυση την τσέπη μας?Προσωπική εμπειρία..Στο μεταπτυχιακό είχαμε πάρει πρωτοβουλία(και κει δεν υπάρχει ούτε εγκέλαδος ούτε δαπ ούτε τίποτα) να διαμαρτυρήθουμε για το γεγονός ότι δεν μας παρέχονται δωρεάν συγγράματα.Ξέρετε πόσοι ασχολήθηκαν?Γύρω στα 10 άτομα.Οπότε ναι υπάρχει μεγάλος ατομισμός , ας μη χαιδεύουμε αυτιά...
agnwstos x

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:29 pm

Off topic:
αν δεν σε ενδιαφερει το θεμα δεν καταλαβαινω γιατι να μπεις στην διαδικασια να ποσταρεις...
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:30 pm

agnwstos x έγραψε:
Reporter έγραψε:Μάλλον τώρα μπήκες στο νήμα...Την έχω πει την άποψή μου αλλά με κάλυψε και ο recon....Συμφωνώ οτι είναι ήσσονος σημασίας αλλά δεν είναι κακό να διευκολύνουμε και την ζωή μας.....

Kαι δεν είμαι της άποψης "πεθαίνουν παιδιά στην Αφρική και ασχολούμαστε με τα τραπεζάκια".Όχι...Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν έχουν τρέξει και ανακινήσει πιο ουσιαστικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και σε τελευταία ανάλυση την τσέπη μας?Προσωπική εμπειρία..Στο μεταπτυχιακό είχαμε πάρει πρωτοβουλία(και κει δεν υπάρχει ούτε εγκέλαδος ούτε δαπ ούτε τίποτα) να διαμαρτυρήθουμε για το γεγονός ότι δεν μας παρέχονται δωρεάν συγγράματα.Ξέρετε πόσοι ασχολήθηκαν?Γύρω στα 10 άτομα.Οπότε ναι υπάρχει μεγάλος ατομισμός , ας μη χαιδεύουμε αυτιά...

Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος έχει ανακινήσει άλλα ζητήματα και ποιος όχι μέσα από ένα φόρουμ....Είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις κόσμο και ίσως έχω πέσει κι εγώ σ αυτή την παγίδα. Και νομίζω πως πας σε άλλο θέμα...Επίσης οι διάφοροι παραταξιακοί που έγραψαν ας μην υποτιμούν τη νοημοσύνη των συναδέλφων τους. Ας πουν ξεκάθαρα τους λόγους για τους οποίους θέλουν να μείνουν τα τραπεζάκια εκεί και ας αφήσουν τις Αφρικές, και τα ''σημασιόμετρα'' για κάθε θεμα..Οι υπόλοιποι συμφοιτητές μας δεν είναι βλάκες....Καταλαβαίνουν οτι υπεκφεύγουν και όταν τους απευθυνθούν για σοβαρότερα ζητήματα (που αφορούν την τσέπη μας) θα τους χλευάσουν και θα τους υποτιμήσουν και οι ίδιοι...
Reporter

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Κυρ, 21 Οκτ 2012 1:31 pm

talk_of_the_town έγραψε:Off topic:
αν δεν σε ενδιαφερει το θεμα δεν καταλαβαινω γιατι να μπεις στην διαδικασια να ποσταρεις...

Γιατί απαγορεύεται ο αντίλογος?
agnwstos x

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες