Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Σχόλια για το Νέο Σύστημα Παραλαβής Συγγραμμάτων

Δημοσίευσηαπό stallion » Τρί, 19 Οκτ 2010 6:13 pm

Επειδη καθε χρονο ειχαμε και ενα διαφορετικο συστημα για τα συγγραμματα,νομιζω πως το Ευδοξος ειναι μακραν το καλυτερο. Δεν θυμαμαι ποτε αλλοτε σε 2 εβδομαδες να μπορουσαμε να εχουμε ολα τα βιβλια στο χερι απλα και ευκολα,να τα συγκρινουμε και να διαλεξουμε. Μπραβο σε οσους το εφτιαξαν.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τρί, 19 Οκτ 2010 6:38 pm

Όποιος /α θεωρεί ότι έστω και ένα στοιχείο εκσυγχρονισμού του Ιδρύματος είναι θετικό:
1. Συντάσσεται απροκάλυπτα με τους υποστηρικτές του "Καλλικράτη" και του "Μνημονίου".
2. Θα πάθει λίαν συντόμως <μεγάλο κακό>: Κάποιος είχε περάσει Μ.τ.Ρ. και ο βαθμός του σβύστηκε από τα αρχεία της Γραμματείας, μία άλλη ξύπνησε καραφλή, δύο αδέλφια βρέθηκαν με αναγκαστική μετεγγραφή σε λαθρόβιο κολλέγιο :twisted:
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό stallion » Τρί, 19 Οκτ 2010 6:52 pm

neaoktana έγραψε:Όποιος /α θεωρεί ότι έστω και ένα στοιχείο εκσυγχρονισμού του Ιδρύματος είναι θετικό:
1. Συντάσσεται απροκάλυπτα με τους υποστηρικτές του "Καλλικράτη" και του "Μνημονίου".
2. Θα πάθει λίαν συντόμως <μεγάλο κακό>: Κάποιος είχε περάσει Μ.τ.Ρ. και ο βαθμός του σβύστηκε από τα αρχεία της Γραμματείας, μία άλλη ξύπνησε καραφλή, δύο αδέλφια βρέθηκαν με αναγκαστική μετεγγραφή σε λαθρόβιο κολλέγιο :twisted:

:D :) :) καλο δασκαλε!
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Πέμ, 21 Οκτ 2010 3:19 pm

απο τη γραμματεια της σχολης Αρχιτεκτονων
Συνημμένα
εγχειριδιο χρησης για το προγραμμα ευδοξος.pdf
(2.22 MiB) Έχει μεταφορτωθεί 187 φορές
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Dust » Πέμ, 21 Οκτ 2010 5:55 pm

Επιβεβαιώνω απ'την πλευρά μου τον Lost.In.Athens ότι τα συγγράμματα(πχ.στη Γεωλογία Μηχανικού, στα Τεχνικά Υλικά) τα οποία στο παρελθόν ως τέτοια και τώρα με τον Εύδοξο διανέμονται σαν "επιπλέον σημειώσεις" ή "επιπλέον σύγγραμμα ΕΜΠ", ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ στον "Αριθμό Μαθημάτων για τα οποία έχουμε ήδη παραλάβει συγγράμματα πριν το σύστημα Εύδοξος." Δεν το έβγαλα φυσικά απ'το μυαλό μου αλλά επικοινώνησα με το γραφείο αρωγής χρηστών του Εύδοξος και ήταν σαφέστατοι(+ευγενέστατοι)!:-)
Όσο για τη γνώμη μου περί αυτού: Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια. Όπου μπαίνει η ψηφιοποίηση τα πάντα γίνονται γρηγορότερα,φθηνότερα(save στις εργατοώρες τις γραμματείες, μόνο στους πολιτικούς μηχανικούς γλιτώνονται 1500 περίπου αιτήσεις ανα εξάμηνο) και αντικειμενικότερα.Μπράβο σε αυτούς που συντέλεσαν στην πραγματοποίησή του.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 21 Οκτ 2010 6:20 pm

Εγώ απλά να πω ότι από τα τρία συστήματα συγγραμμάτων (κεντρική διανομή γραμματείας - νέος νόμο Πλαίσιο - Εύδοξος) το τρίτο φυσικά από άποψη ταχύτητας/εξυπηρέτησης είναι το καλύτερο. Και πολύ ορθή η επιλογή αυτοί οι κακογραμμένοι πάκοι από σημειώσεις (με αρκετές βέβαια εξαιρέσεις - να αναφέρω μόνο το βιβλίο των Ανοικτών του 7ου και τη Μηχανική Ρευστών του 4ου) να μην προσμετρώνται ως συγγράμματα. Ας φιλοτιμηθεί επιτέλους το Μετσόβιο να βγάλει μέσω του Θωμαϊδίου μερικά βιβλία με @@ (όπως κάνουν οι ΠΕΚ χρόνια τώρα), και ας αφήσει το λαϊκό μπεζ. Είναι οικονομικό, σίγουρα, αλλά επίσης είναι και μεγάλο κρίμα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό soso » Πέμ, 21 Οκτ 2010 9:15 pm

πολυ γρηγορο το νεο συστημα ! πηρα 4 συγραμματα απο το κεντρο σε 20 λεπτα ! ουτε ουρες ουτε τπτ ! προτεινω 30 μερες καταληψη ( γρηγορη ληψη συγγραμματων <=> εντατικοποιηση σπουδων ) για να αφανιστει αυτος ο "εκσυγχρονισμος" !
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
soso

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό spiritually revived » Πέμ, 21 Οκτ 2010 10:26 pm

παιδια βαζω τον κωδικο μου στη δηλωση συγγραματων και δεν τον δεχεται. σιγουρα βαζω τον σωστο γιατι το εκανα 1000 φορες!! ξερει καποιος να μου πει γιατι;;;
spiritually revived

Δημοσίευσηαπό citY » Παρ, 22 Οκτ 2010 2:43 pm

ρε παιδια να ρωτησω...γτ εχω μπερδευτει πολυ....εγω που τωρα μπηκα στο 9ο εξαμηνο και δεν εχω παρει και γω τα βιβλια για παλιοτερα μαθηματα(πχ γεωλογια,ρευστα,ενεργειακη τεχνολογια,γεωδαισια κλπ...) τα δικαουμαι τελικα?Γιατι στο συστημα ευδοξος λεει μεν οτι δικαιουμαι 64 μαθηματα -- :arrow: <<Όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές και σπουδαστές των Πανεπιστημίων, Τ.Ε.Ι. και
Α.Ε.Α. δικαιούνται να επιλέξουν και να προμηθευτούν δωρεάν αριθμό διδακτικών
συγγραμμάτων ίσο με τον συνολικό αριθμό των υποχρεωτικών και επιλεγόμενων
μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου.>>
αλλα λεει και οτι :arrow: <<Ο συμμετέχων φοιτητής δηλώνει ότι τα Συγγράμματα που επιλέγει και
παραλαμβάνει μέσω του προγράμματος, αντιστοιχούν στα μαθήματα τα οποία έχει
δηλώσει κατά την εγγραφή του και νομίμως παρακολουθεί στο ακαδημαϊκό του Τμήμα
κατά το ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ και για τα οποία διατηρεί το δικαίωμα της παραλαβής των
αντίστοιχων Συγγραμμάτων.>>
Αρα μπορω να δηλωσω τελικα οσον αριθμο συγγραματων δικαιουμαι μεχρι να φτασω τα 64??(εγω εχω παρει μεχρι στιγμης καπου στα 45 περιπου)η θα παω 3 μηνες φυλακη :lol:
citY

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 22 Οκτ 2010 2:47 pm

citY δικαιούσαι συγγράμματα παλαιότερων εξαμήνων, εφ'όσον δεν έχεις παραλάβει κάποιο σύγγραμμα και ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. Έτσι έχω καταλάβει εγώ, από τον συνδυασμό όσων έγραψες.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης