Αυτοδιαχειριζόμενοι vs. κατειλημμένοι χώροι από τις παρατάξεις

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Αυτοδιαχειριζόμενοι vs. κατειλημμένοι χώροι από τις παρατάξεις

Δημοσίευσηαπό lydia » Τρί, 02 Φεβ 2010 1:32 am

χαχ, V, δεν ξερω ποιος εισαι, αλλα γεια σου κι εσενα :lol: συμφωνω με οσα ειπες (εκτος απ το τελος του δευτερου ποστ σου, που τα παρουσιαζεις καπως παιδικα απλοποιημενα, αλλα οκ, δε θα συνεχισω), εξαλλου δεν εχω τιποτα προσωπικο με κανεναν.
ηθελα καιρο να διαβασω το τοπικ και δεν προλαβαινα :roll:
ενα ενα
1. ζητω συγνωμη απ τα μελη του εγκελαδου για τον προκλητικο τονο μου. απλα στο συλλογικο ασυνειδητο η λεξη "καταληψη" στην ελλαδα εχει σχεδον παντα πολιτικοκοινωνικο, επαναστατικο χαρακτηρα και σχετιζεται με το φοιτητικο κινημα. προφανως μια οποιαδηποτε καταληψη δε χρειαζεται να εχει τετοια κινητρα. εδω στην ολλανδια, για παραδειγμα, μπορεις να "καταλαβεις" νομιμα σπιτι που εχει μεινει αδειο για πολυ καιρο (ενα χρονο συγκεκριμενα) και να ΖΗΣΕΙΣ, κατι το οποιο δημιουργησε κινημα εξαιτιας του υψιλου κοστους ακινητων στη συγκεκριμενη χωρα. επομενως οι καταληψεις μπορουν να εχουν και απλο, πρακτικο χαρακτηρα. αλλα οτι εχω ακουσει οντως μελη του εγκελαδου να αποκαλουν αυτη την αποθηκη καταληψη, δεν εχω λογω να πω ψεματα. "στεκι" του εγκελαδου ξερω μονο στην τσαμαδου. και εννοειται δε χρειαζεται να λογοδοτησουν, τουλαχιστον οχι σ εμενα. εξαλλου δεν ειπα καν πως τον καταστρεφουν. το κατα ποσο ηταν χρησιμος αυτος ο χωρος πριν δεν το γνωριζω. η καταληψη σε αποθήκη του Εργαστηρίου Στατικής & Αντισεισμικών Ερευνών, αντιθετως, που ανεφερε ο θοδωρης, ειναι μαλλον προβληματικη (το λεω με επιφυλλαξη, χωρις να εχω σαφη εικονα της καταστασης) (απο την αποψη οτι ηταν ενας χωρος που ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ το συγκεκριμενο εργαστηριο. και βεβαια ειναι καλο να " δημιουργέις έναν χώρο χαράς και ανθρώπινης επαφής μέσα στην τρομοκρατία του γκρίζου και του "απαγορεύεται" ", οπως ειπε και ο Qeye, αλλα η ελευθερια του ενος σταματαει εκει που ξεκιναει η ελευθερια του αλλου, προφανως!).
2. οκ, οχι λασπη στις παραταξεις για τις αιθουσες που χρειαζονται, αλλα γιατι αυτη η διακριση υπερ των παραταξεων? (προφανως για μενα ειναι αληθινο διπολο και οχι ψευτοδιπολο, οσο κι αν προσπαθει να το ωραιοποιησει ο V) νομιζω πως ολοι οι "παραταξιακοι" γκρινιαζουν γιατι οι "ανενταχτοι" τους τα χωνουν, αλλα οι δευτεροι ειναι καπως πεσμενοι παντα. το πιο απλο, οι αποθηκευτικοι χωροι των παραταξεων και τα λοκερς πχ, γιατι τα κοροιδευεις, 3? πιστευεις οτι δε σου αξιζει ενα? αν σου το παραχωρουσαν εσυ μην το παρεις. αν ειναι ουτοπικο να το ζητησεις, ενα απλο ντουλαπακι, τοτε πως ζητας αλλα, σπουδαιοτερα πραγματα, που βελτιωνουν την ποιοτητα της σχολης?
3. ακη, τι θα ηθελες να ακουσεις δηλαδη για να "δικαιολογησεις την αδρανεια των ανενταχτων φοιτητων"? πως και η ανθρωπινη υπομονη εχει τα ορια της? και ναι, με κολακευει που ακομα συζητατε για την ανοητη "παρεμβαση" μου σε μια ΓΣ, χαχα, αλλα ειλικρινα, εχει αλλαξει τιποτα? και αν εβγαινα σε καθε ΓΣ και εκανα την ιδια παρατηρηση καθε δεκα λεπτα (το απλο και αυτονοητο δηλαδη, να μιλανε σαν ανθρωποι και να κανουμε συζητηση) και αν εβγαιναν και το ελεγαν κι αλλα πεντε ατομα, πιστευεις πως θα μας ακουγε κανεις? η θα γινομασταν η μασκοτ της συνελευσης? αληθεια, ποση υπομονη πιστευετε πως εχει ενας "ανενταχτος"? δεν εχει απο πισω του μια πολιτικη ιδεολογια/προπαγανδα να τον στηριζει ψυχολογικα και να του τονιζει την αυτοπεποιθηση. απλως, απο ενα σημειο και μετα θελει να φυγει οσο γινεται αλωβητος απ' αυτο τον παραλογισμο και να κανει την προσωπικη του ζωη ανθρωπινη, ισως και καποια κοινωνικη προσφορα, ακομα και με την επιγνωση του οτι εκει εξω το πολιτικο/κοινωνικο σκηνικο ειναι πιο σκατα απ' οτι το αντιστοιχο στη σχολη (και οτι σχεδον ολες οι προσπαθειες μας πανε στο βροντο)
...είναι ο τελευταίος σχεδόν που πλησιάζει τα σύνορα
ζητάει άσυλο γιατί κουράστηκε απ' το τίποτα...
lydia Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Theodore » Τρί, 02 Φεβ 2010 2:25 pm

:arrow: Δίνω -σύντομα- μια σαφή εικόνα της κατάστασης: :!:

Οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου δεν έχουν κλειδιά για να μπουν στην αποθήκη, διότι οι καταληψίες έχουν αλλάξει τις κλειδαριές...! :wtf: Επίσης, δεν ξέρουμε αν και τί έχουν φυλάξει μέσα στην αποθήκη...! :crazy: :crazy2:

Απίστευτο; :eh: Κι όμως, αληθινό...! :wtf: :ellinofreneia:

Και δεν θα <<γκρίνιαζα>>, αλλά:

1) Ο καταληφθείς χώρος δεν μπορεί να λειτουργήσει ως <<ένας χώρος χαράς και ανθρώπινης επαφής μέσα στην τρομοκρατία του γκρίζου και του "απαγορεύεται">>, όπως λέχθηκε χαρακτηριστικά, διότι δεν διαθέτει ούτε θέρμανση, ούτε θερμομόνωση, ούτε φυσικό φωτισμό, άρα είναι κατάλληλος μόνο για αποθήκη!!!
2) Έχουμε πρόβλημα χώρου στο Εργαστήριο, και μας χρειάζεται επειγόντως μια αποθήκη.

Συμπέρασμα: Guys, μήπως να μας δίνατε την αποθήκη πίσω; :think: Please? :D
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) :D
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...! :think:
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel) :ugeek:
Theodore Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό V » Τρί, 02 Φεβ 2010 4:14 pm

οκ, οχι λασπη στις παραταξεις για τις αιθουσες που χρειαζονται, αλλα γιατι αυτη η διακριση υπερ των παραταξεων? (π(προφανως για μενα ειναι αληθινο διπολο και οχι ψευτοδιπολο, οσο κι αν προσπαθει να το ωραιοποιησει ο V) νομιζω πως ολοι οι "παραταξιακοι" γκρινιαζουν γιατι οι "ανενταχτοι" τους τα χωνουν, αλλα οι δευτεροι ειναι καπως πεσμενοι παντα. το πιο απλο, οι αποθηκευτικοι χωροι των παραταξεων και τα λοκερς πχ, γιατι τα κοροιδευεις, 3? πιστευεις οτι δε σου αξιζει ενα? αν σου το παραχωρουσαν εσυ μην το παρεις. αν ειναι ουτοπικο να το ζητησεις, ενα απλο ντουλαπακι, τοτε πως ζητας αλλα, σπουδαιοτερα πραγματα, που βελτιωνουν την ποιοτητα της σχολης?

Δυστυχώς, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η συντριπτική πλειοψηφία των συλλογικών διεκδικήσεων και δράσεων περιορίζονται μόνο στα πλαίσια των αριστερών (γιατι οι υπόλοιπες τα καταφέρνουν διαφορετικά) συλλογικοτήτων γι αυτό ίσως έχουν καταφέρει κάτι (πχ να έχουν τρύπες-στέκια αποθήκες που είναι πολύ φυσιολογικό). Το ζήτημα είναι αυτή η λογική των συλλογικών διεκδικήσεων αλλά και δράσεων να διαχέεται και σε όλο τον κόσμο της σχολής αλλίως οι προοπτικές αλλαγής της κατάστασης, ως έχει, είναι πολυ περιορισμένες. Και νομίζω οτι ακόμα και πρόσφατη πείρα που έχουμε από τη σχολή μας δείχνει οτι οι συλλογικές δράσεις φέρνουν αποτέλεσμα, απότοκό τους, κατα τη γνώμη μου, είναι και το MQN.

Δυστυχώς, αυτό το σάπιο τοπίο, που περιγράφετε, και χαρακτηρίζεται απο πελατειακές σχέσεις (σημειώσεις...), από τη λογική της ανάθεσης (το ζητήσατε, το πετύχαμε), από τρόπους παρέμβασης και διασκέδασης όπου κυριαρχεί το απολίτικο και μόνο (μπουζουκια, 5χ5, πάρτυ με χορεύτριες), από απαξίωση των φοιτητικών διαδικασιών πολιτικοποίησης (μπάχαλο στις γσ) αλλά και των εκδηλώσεων που θα μπορούσαν να οργανωθούν απο ολους τους φοιτητές (πχ εκδρομές, πάρτυ), από την παντοδυναμία της αφίσας που παραπέμπει σε εποχές Γκέμπελς (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι λογικές κάφτε όλες τις αφίσες είναι καλύτερες), κυριαρχεί...

Το ουσιαστικό δίπολο και η ουσιαστική αντιπαράθεση θα διεξαχθεί πάνω σε αυτό! Ποιοί είναι με αυτό και ποιοί δεν είναι??? και πιστεψε με αυτό το δίπολο δεν είναι παραταξιακό - μη παραταξιακό. Η σαπίλα αυτή δεν τους διαπερνά όλους...

Νομίζω οτι σε πολλά post διακρίνεται μια λογική "φυγής από την πραγματικότητα". Θέλω να πώ ότι το πεδίο αντιπαράθεσης των παραπάνω που ανέφερα και που κρίνει τελικά πως είναι οι συσχετισμοί και ποια λογική κυριαρχεί τελικά είναι η ίδια η σχολή και οι μαζικοί της χώροι, είτε είναι τραπεζάκια, είτε είναι όργανα της σχολής και διαδικασίες (όπως συνελεύσεις, δσ, οργανα συνδιοίκησης), είτε εκλογικές διαδικασίες, είτε μαζέματα και συζητήσεις φοιτητών, είτε δεν ξέρω εγώ τι άλλο... Νομίζω, χωρίς να το λέω αφοριστικά, οτι η αποχή από όλα τα παραπάνω μάλλον οδηγεί στην αποδοχή της κατάστασης ως έχει, στην αποδοχή της ήττας δηλαδη. Τώρα θα μου πείτε τι μας κάνει αισιόδοξους??? τι μας δίνει ελπίδα??? Δείτε τη συνέλευση του 2ου έτους, δείτε το MQN... (και αναφέρομαι μόνο σε επίπεδο σχολής)

Διευκρινίσεις:
* Δεν τελούν όλα τα στέκια υπο κατάληψη (ακριβώς επειδή η ίδια η διοίκηση αναγνωρίζει οτι πρεπει να υπάρχει κ ένας χώρος για τις παρατάξεις).
* Στην Τσαμαδού βρίσκεται το στέκι μεταναστών που είναι αυτοδαιχειριζόμενος χώρος όπου γίνονται μαθήματα σε μετανάστες, εκδηλώσεις, μαζέματα σχημάτων και οργανώσεων πάσης φύσεως, κτλ...
V

Δημοσίευσηαπό dimos » Τρί, 02 Φεβ 2010 5:42 pm

V έγραψε:Τώρα θα μου πείτε τι μας κάνει αισιόδοξους??? τι μας δίνει ελπίδα??? Δείτε τη συνέλευση του 2ου έτους, δείτε το MQN... (και αναφέρομαι μόνο σε επίπεδο σχολής)

Αφήνω ασχολίαστα τα περισσότερα από όσα έχουν αναφερθεί, αλλά αυτά τα 2 παραδείγματα που ανέφερε ο V, θέλουν λίγο περισσότερη ανάλυση.
Συγκεκριμένα, σχετικά με την συνέλευση του 2ου έτους παρόλο που ήταν εξαιρετική η πρωτοβουλία όσων την έτρεξαν και ενώ από όσο ξέρω σαν συνέλευση λειτούργησε υποδειγματικά, στο τέλος οι πρότασεις τους δεν προχώρησαν. Και δεν προχώρησαν γιατί βρήκαν απένατι τους εκπροσώπους παρατάξεων! Και μάλιστα μεγαλύτερων ετών, ούτε καν του 2ου. Μην ζητάτε λοιπόν από κάποιον να ασχοληθεί με τα κοινά, εκτός και αν θέλετε να γίνει το ίδιο σκατά με σας ή να χάσει όλη την υπομονή που μπορεί να έχει.
Παράλληλα, σχετικά με το MQN ειδικά στο ξεκίνημα του αντιμετωπίστηκε με έντονη καχυποψία-επιφυλακτικότητα-λάσπη. Κάποιες από τις αριστερές παρατάξεις το κατηγορούσαν σαν δεξιό φόρουμ, η ΔΑΠ το χαρακτήριζε σαν το φόρουμ του Εγκέλαδου... Βάλτε ότι στηρίζουμε και τον Γκόλια (ω ναι ακούστηκε και αυτό) και έχετε το MQN μέσα από τα μάτια των παραταξιακών...

Θέλω να καταλήξω λοιπόν ότι παρά τις πρωτοβουλίες που μπορεί να παίρνουν οι φοιτητές, θα βρει μπροστά του τόσα εμπόδια που θα επιχειρήσουν να τον αποθαρρύνουν. Αν δεν αγνοήσουμε όσους εξυπηρετούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες, δεν πρόκειται να προχωρήσει τίποτε...
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό V » Τρί, 02 Φεβ 2010 6:06 pm

Συγκεκριμένα, σχετικά με την συνέλευση του 2ου έτους παρόλο που ήταν εξαιρετική η πρωτοβουλία όσων την έτρεξαν και ενώ από όσο ξέρω σαν συνέλευση λειτούργησε υποδειγματικά, στο τέλος οι πρότασεις τους δεν προχώρησαν. Και δεν προχώρησαν γιατί βρήκαν απένατι τους εκπροσώπους παρατάξεων! Και μάλιστα μεγαλύτερων ετών, ούτε καν του 2ου.

ΟΛΕΣ οι παρατάξεις το μπλόκαραν???

Κάποιες από τις αριστερές παρατάξεις το κατηγορούσαν σαν δεξιό φόρουμ, η ΔΑΠ το χαρακτήριζε σαν το φόρουμ του Εγκέλαδου... Βάλτε ότι στηρίζουμε και τον Γκόλια (ω ναι ακούστηκε και αυτό) και έχετε το MQN μέσα από τα μάτια των παραταξιακών...

ΟΛΕΣ οι παραταξεις το κατηγορούσαν???

Θέλω να καταλήξω λοιπόν ότι παρά τις πρωτοβουλίες που μπορεί να παίρνουν οι φοιτητές, θα βρει μπροστά του τόσα εμπόδια που θα επιχειρήσουν να τον αποθαρρύνουν.

Συμφωνω μαζί σου, αλλά σε ξαναρωτάω σε αυτή την πρακτική καταφεύγουν ΟΛΕΣ οι παρατάξεις εναντίον ΟΛΩΝ των ανένταχτων φοιτητών???

Μην ζητάτε λοιπόν από κάποιον να ασχοληθεί με τα κοινά, εκτός και αν θέλετε να γίνει το ίδιο σκατά με σας

Merci για τη φιλοφρόνηση... :D

*Δεν περιμένω απαραίτητα αναλυτική απάντηση. just food for thought...
V

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Τετ, 03 Φεβ 2010 10:53 am

V έγραψε:ΟΛΕΣ οι παρατάξεις το μπλόκαραν???

Off topic:
Όχι, η πορεία, ο εγκέλαδος και η πασπ απ' όσο γνωρίζω δεν το έκαναν (μπαίνουν με σειρά εκλογικής προτίμησης)
Η ΚΝΕ από την άλλη το ψίλο-μπλόκαρε αλλά δεν το συκοφάντησε κιόλας.

V έγραψε:Συμφωνω μαζί σου, αλλά σε ξαναρωτάω σε αυτή την πρακτική καταφεύγουν ΟΛΕΣ οι παρατάξεις εναντίον ΟΛΩΝ των ανένταχτων φοιτητών???

Off topic:
Όχι, όπως και φάνηκε ξεκάθαρα στη συνέλευση του 2ου έτους. Οι ανωτέρω παρατάξεις βοήθησαν αν μη τι άλλο τη διαδικασία ή δεν την συκοφάντησαν. Αντιθέτως, όταν η Λυδία είχε βγει και είχε μιλήσει στη συνέλευση για τον πολιτικό πολιτισμό που διέπει τους συνδικαλιστές της σχολής μας κι ότι ακόμη και μια συνέλευση των αναρχικών είναι πολύ πιο κόσμια από τη δικιά μας, μεγαλοστέλεχος της ΠΑΣΠ την ειρωνεύτηκε λέγοντας "έχεις έρθει σε δικιά μας συνέλευση;". Αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό αλλά εκφράζει ξεκάθαρα το διπρόσωπο αυτής της παράταξης. Ανοιχτές συνελεύσεις-παραστάσεις από τη μία, και κλειστές για τα μέλη από την άλλη. Παρόλα αυτά, για να μη γίνομαι σκληρός με όλους τους συναδέλφους της ΠΑΣΠ, υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα που με εκπλήσσουν ευχάριστα και αυτοί ευθύνονται για την αλλαγή πορείας της «σοσιαλιστικής» παράταξης.

Πραγματικά, μπορεί να γίνει κάτι για το εργαστήριο στατικής; Όσοι επισκέπτονται τον τομέα θα έχουν παρατηρήσει το χάος του διαδρόμου.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τετ, 03 Φεβ 2010 10:24 pm

αγαπητέ intelx86 και αγαπητέ θοδωρή...περί αποθήκης
...
άμα πραγματικά κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να δράσουν, θα είχαν πάρει ένα λοστό ή ένα σφυρί, θα είχαν ανοίξει την πόρτα και θα είχαν κάνει ανακατάληψη...αλλάζεις τις κλειδαριές και αυτό είναι όλο...και μή μου πείτε, δεν έχουμε εργαλεία, όρεξη δεν έχετε (λοστό και σφυρί κερνάω εγώ)
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 03 Φεβ 2010 10:49 pm

Σας πέρασε γενικώς από το μυαλό ότι αντί της παλικαρίσιας ανακατάληψης και των εκατέρωθεν κατηγοριών μπορείτε πολύ απλά να ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ το πρόβλημά σας στην αρμόδια παράταξη, και μετά από συνεννόηση και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ να κάνετε αίτηση στη σχολή και να βρείτε κάποιον άλλο χώρο για να τον δεσμεύσει ως αποθήκη και να απελευθερώσει τη δική σας;

Δεν θέλει κόπο, στοιχειώδη συνεννόηση θέλει. Είπαμε, παραταξιακοί είναι τα παιδιά, αλλά δεν δαγκώνουν κιόλας. Μαλώνετε με τα ρούχα σας μου φαίνεται. :problem:

Ούτως ή άλλως, η συγκεκριμένη παράταξη δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βρει άλλο χώρο, άλλωστε τον παρόντα χώρο το χρησιμοποιεί ελάχιστα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τετ, 03 Φεβ 2010 11:06 pm

όχι.άμα μπει κάποιος στο σπίτι σου και κάνει κατάληψη στη *έστρα και εσένα σε πάει κόψιμο, θα κάτσεις να το συζητήσεις;
Εικόνα.jpg

λε-λε-λευτεριά, λευτεριά στη στατική!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό recon » Τετ, 03 Φεβ 2010 11:10 pm

PAINTER έγραψε:όχι.άμα μπει κάποιος στο σπίτι σου και κάνει κατάληψη στη *έστρα και εσένα σε πάει κόψιμο, θα κάτσεις να το συζητήσεις;!

:lol: :lol: :lol:
Έπος!
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες