Κύρος ΕΜΠ

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Κύρος ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Δευτ, 04 Μαρ 2013 10:25 am

φιλε,δεν εκανα μιρλα 4 σελιδες και νομιζω πως μπορω να κανω μια παρατηρηση σ'αυτα που βλεπω και ζω,στην ουσια, στη δουλεια μου και δεν παρατας κατι επειδη υπαρχουν καποια ασχημα πραγματα.δε θεωρω πως ειναι λογικη να σηκωνεσαι να φευγεις επειδη υπαρχουν κακως κειμενα.κ φιλε stallion,οπως καταλαβες,καθησα και εγραψα ως τελους,δε σηκωθηκα να φυγω για να μη χαλασει το νυχακι μου,απλα ειπα τι σχεση εχουν ολα αυτα με το κυρος.και να διευκρινισω,οτι δεν επιτεθηκα προσωπικα σε κανεναν,μονο διαφωνησα.επειδη διαβασα κατι για παρ'ολιγον παρεξηγησεις.αν ειναι να παρεξηγουμαστε με την απλη διαφωνια,δεν ξερω τι νοημα εχουν οι συζητησεις στο φορουμ.και lasa νομιζω πως δε χρειαζεται να μας κοπανας συνεχεια για το ΤΕΙ.το καταλαβαμε πως πρεπει να μεινει μονο η ελιτ στο πολυτεχνειο,αλλα αν ηθελαν ας μη μας βαζανε μεσα με τις πανελληνιες κι ας μας το λεγανε απο την αρχη.απο κει και περα εχουμε ολοι οσοι ειμαστε στο ΕΜΠ δικαιωμα στο λογο και γενικοτερα.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Δευτ, 04 Μαρ 2013 10:34 am

να συμπληρωσω music οτι δε μιλησα για ευκολα θεματακια,αλλα για τα δυσκολα.δηλαδη ή κατηφορα ή ανηφορα?χαθηκε το ισιωμα?δεν μπορουν να υπαρξουν θεματα νορμαλ και μιαςσχετικης σταθεροτητας και με διαβαθμιση να ξεχωριζει το αριστα.και οταν λεω για δυσκολα θεματα δεν ειναι προσωπικη μου εκτιμηση,αλλα αγανακτηση της πλειοφηφιας των φοιτητων.και για να σε πληροφορησω εχω περασει πανω απο τα 2/3 των μαθηματων της σχολης.και σχεδον ολα οσα θεωρουνται δυσκολα πλην ενος.δεν ειμαι ο αφελης που δεν μπορει να περασει τα μαθηματα και δεν καταλαβαινει το λογο.τα λεω αυτα γιατι βλεπω συνεχεια κατι μπηχτες και υπονοουμενα.νομιζω πως δεν προσεβαλα κανεναν.και δε σχολιασα απο μονος μου music το κυρος της σχολης,αλλα οπως ειπα στην αρχη αρχη,ακουσα πολλες φορες κατα τη διαρκεια των εξετασεων να συσχετιζεται αυτο με τη δυσκολια των θεματων.το θεμα μου ηταν πολυ συγκεκριμενο και με καποια αφορμη.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Δευτ, 04 Μαρ 2013 10:57 am

Και κατι ακομη.δεν μπορει να συζητηθει το θεμα απλα χωρις προσωπικες επιθεσεις και υπονοουμενα για το ποιον του συνομιλητη ή των φοιτητων?δηλαδη ή υπαρχουν οι αριστοι φοιτητες που διαβαζουν νυχτα μερα και παρακολουθουν νυχτα μερα ή τα τεμπελχανεια με το φραπε στο χερι,που δεν πατανε ποτε και αντιγραφουν με κινητα?δεν υπαρχει μεση κατασταση και ισορροπημενη κατασταση?για να διευκολυνω προτεινω να συνεχιστει αυτή η συζητηση με κοινο παρονομαστη αυτη την ισορροπημενη κατασταση.για να μην αναγκαζομαι να εξηγουμαι αν περναω μαθηματα ή αν παρακολουθω.ας μιλησουμε με επιχειρηματα λοιπον.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Δευτ, 04 Μαρ 2013 11:20 am

Kαι lasa,αν θεωρεις οτι για τη δυσκολια των θεματων παραπονιουνται συνηθως οπως λες οι τεμπεληδες,απο που εβγαλες το συμερασμα οτι τετοιος ειναι και ο γραφων?ας μην προκαταλαμβανουμε τους συνομιλητες μας.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό ifi » Δευτ, 04 Μαρ 2013 11:21 am

freeman έχεις δίκαιο σε αυτό , ξεκίνησες ένα θέμα συζήτησης περί κύρους γενικά (επειδή ακριβώς όπως είπες έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο) και αλλού πήγε τελικά. Όσο για το Τ.Ε.Ι. και για όλες τις άλλες σχολές που αναφέρθηκαν , είναι άσχημο να απαξιώνονται κατά αυτό τον τρόπο .
ifi

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Δευτ, 04 Μαρ 2013 11:36 am

ifi,συμφωνω πως δεν πρεπει να απαξιωνεται καμια αλλη σχολη.ο καθενας προσφερει το δικο του.αρκει να το κανει σωστα.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό omerta » Δευτ, 04 Μαρ 2013 1:14 pm

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά ποιό σοβαρό πολυτεχνείο επηρεάζεται λειτουργικά από παμετζήδες, ταξιτζήδες , εακτζηδες κλπ ;
omerta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Δευτ, 04 Μαρ 2013 3:41 pm

omerta έγραψε:Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά ποιό σοβαρό πολυτεχνείο επηρεάζεται λειτουργικά από παμετζήδες, ταξιτζήδες , εακτζηδες κλπ ;

Δεν υπάρχει στο εξωτερικό ιδιαίτερη πολιτική κίνηση στις σχολές γιατί από τη μία είναι συνήθως πολυεθνική η προέλευση των φοιτητών (τα Ηνωμένα Έθνη θα κάνουμε;) και από την άλλη η Ελλάδα αισθάνεται πολιτική υποχρέωση προς την εξέγερση του 73.
Mechalis

Δημοσίευσηαπό omerta » Δευτ, 04 Μαρ 2013 3:43 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
omerta

Δημοσίευσηαπό ifi » Δευτ, 04 Μαρ 2013 4:40 pm

θα συμφωνήσω για τις παρατάξεις, ότι είναι μεγαααάλο προβλημα στη σχολή και την υποβαθμίζει αρκετά.
ifi

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης