Ποσοστά επιτυχίας στις μηχανικές

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Αντοχή των Υλικών (2012-13)

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τρί, 05 Φεβ 2013 12:01 pm

bandal έγραψε:ρε συ δεν είναι το μόνο θέμα το αν θα σου αλάξει βαθμό να σε περάσει,
αλλά κυρίως το ότι για να είναι το ποσοστό τέτοιο,κάτι κάνουν λάθος.
Προσωπικά νομίζω πως το λάθος είναι στη διδασκαλία του μαθήματος
και όχι στο ότι διορθώνουν αυστηρά

Συμφωνώ μαζί σου
Επίσης,το λάθος τους είναι ότι δεν υπάρχει οργάνωση και αν δεν παρακολουθείς,δύσκολα τα καταφερνείς...
Όσο για τη διόρθωση,είναι μακράν η αυστηρότερη που έχω δει μέχρι τώρα σε μάθημα...
Ένα λάθος/λαθάκι να κάνεις και από εκεί και πέρα δεν κοιτάει καν το γραπτό...
Μου είχε συμβεί κι εμένα πέρσι...
Πάντως εγώ προσωπικά τους χαμηλότερους βαθμούς μου τους έχω και τους 3 στα 3 μαθήματα του Θεοτόκογλου...
Και στα 3 μάλιστα πέρασα με τον ίδιο βαθμό...
Τα συμπεράσματα δικά σας :)
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό lol » Τρί, 05 Φεβ 2013 12:14 pm

Το λαθος ειναι στη νοοτροπια τους και στη συμπεριφορα τους. Οταν ειχα παει να δω το γραπτο μου στη μηχ2 και ειπα στην πατσαλια οτι ημουν 4 ετος γυρναει και μου κανει : ''Εχεις κανει στατικες και μπετα ε? Ε βεβαια!! Σας τα μαθαινουν λαθος εκει και ερχεστε και μου τα κανετε σαλατα!! ''
lol

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ανεμυστήρια » Τρί, 05 Φεβ 2013 12:19 pm

Κοκός έγραψε:Επίσης,το λάθος τους είναι ότι δεν υπάρχει οργάνωση και αν δεν παρακολουθείς,δύσκολα τα καταφερνείς...

Φοιτηση εξ αποστασεως δεν υφισταται στο πολυτεχνειο, αν θελεις ξυπνα κι ελα! Φυσικα υπαρχουν και εκεινοι που δουλευουν το πρωι και βεβαιως πρεπει να υποστηριζονται απο τους υπολοιπους, αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι δεν ανηκουμε σε εκεινους....αρα μην κατηγορεις τους καθηγητες οτι δεν εχουν οργανωθει ετσι ωστε να περνας χωρις παρακολουθηση!
la intencion se mide por los resultados....
ανεμυστήρια

Δημοσίευσηαπό ανεμυστήρια » Τρί, 05 Φεβ 2013 12:20 pm

lol έγραψε:Το λαθος ειναι στη νοοτροπια τους και στη συμπεριφορα τους. Οταν ειχα παει να δω το γραπτο μου στη μηχ2 και ειπα στην πατσαλια οτι ημουν 4 ετος γυρναει και μου κανει : ''Εχεις κανει στατικες και μπετα ε? Ε βεβαια!! Σας τα μαθαινουν λαθος εκει και ερχεστε και μου τα κανετε σαλατα!! ''

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχα! Τρατζικ!
la intencion se mide por los resultados....
ανεμυστήρια

Δημοσίευσηαπό ifi » Τρί, 05 Φεβ 2013 12:54 pm

καλημέρα ,κάλεσα και στα 3 τηλέφωνα που υπάρχουν στο my courses και δεν απάντησε κανένα. αν κάποιος μένει κοντά ας παεί μεχρί το κτήριο αντοχής να δει μήπως έχουν βγάλει ανακοίνωση για την προβολή γραπτών
ifi

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τρί, 05 Φεβ 2013 3:36 pm

ανεμυστήρια έγραψε:
Κοκός έγραψε:Επίσης,το λάθος τους είναι ότι δεν υπάρχει οργάνωση και αν δεν παρακολουθείς,δύσκολα τα καταφερνείς...

Φοιτηση εξ αποστασεως δεν υφισταται στο πολυτεχνειο, αν θελεις ξυπνα κι ελα! Φυσικα υπαρχουν και εκεινοι που δουλευουν το πρωι και βεβαιως πρεπει να υποστηριζονται απο τους υπολοιπους, αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι δεν ανηκουμε σε εκεινους....αρα μην κατηγορεις τους καθηγητες οτι δεν εχουν οργανωθει ετσι ωστε να περνας χωρις παρακολουθηση!

Δεν κατηγόρησα κανέναν...
Απλά θεωρώ ότι θα μπορούσαν να είναι πιο οργανωμένα κάποια μαθήματα (κυρίως στα 2 πρώτα έτη)
Για παράδειγμα να υπάρχουν ασκήσεις (κάτι το οποίο είναι βασικό και το ζητάμε όλοι)
Εσύ,για παράδειγμα,από που έλυσες ασκήσεις για να προετοιμαστείς κατάλληλα για την εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος;;;
Σε κάλυπταν πλήρως αυτές που έγιναν στο μάθημα;;;
Γιατί οι περισσότεροι ανατρέχουμε σε εξω-πανεπιστημιακές σημειώσεις για να βρούμε επιλυμένες ασκήσεις...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό skype » Τρί, 05 Φεβ 2013 3:50 pm

Οι περισσοτεροι το περνανε μετα..αφου κανουν στατικη 1-2 ,λυνουν ευκολα το τριτο θεμα + πυρηνα κ περασες
Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό maraki.pap » Τρί, 05 Φεβ 2013 4:00 pm

ifi έγραψε:καλημέρα ,κάλεσα και στα 3 τηλέφωνα που υπάρχουν στο my courses και δεν απάντησε κανένα. αν κάποιος μένει κοντά ας παεί μεχρί το κτήριο αντοχής να δει μήπως έχουν βγάλει ανακοίνωση για την προβολή γραπτών

δε νομίζω ότι έχουν βγάλει ποτέ ανακοίνωση για προβολή γραπτών...
maraki.pap

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Τρί, 05 Φεβ 2013 4:01 pm

maraki.pap έγραψε:
ifi έγραψε:καλημέρα ,κάλεσα και στα 3 τηλέφωνα που υπάρχουν στο my courses και δεν απάντησε κανένα. αν κάποιος μένει κοντά ας παεί μεχρί το κτήριο αντοχής να δει μήπως έχουν βγάλει ανακοίνωση για την προβολή γραπτών

δε νομίζω ότι έχουν βγάλει ποτέ ανακοίνωση για προβολή γραπτών...

Το κολλάνε συνήθως έξω από τις πόρτες των γραφείων τους....
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό bandal » Τρί, 05 Φεβ 2013 7:31 pm

εχει ανακοίνωση έξω απ το γραφείο της Αναστασέλα
πέμπτη 9-10 και 12-1 νομίζω έλεγε
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση