Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Τραπεζάκια ΔΑΠ-Εγκέλαδου,συνωστισμός στο διάδρομο

Δημοσίευσηαπό MakisH » Κυρ, 21 Οκτ 2012 10:16 am

Πριν ξεκινήσει κάποιος να συμμαζεύει το κόσμο πρέπει πρώτα να συμμαζέψει τη ντουλάπα του...
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.
MakisH Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό music » Κυρ, 21 Οκτ 2012 11:33 am

Reporter έγραψε:Εγώ πάντως επιμένω πως δεν πρέπει να χαλάνε τα νεύρα μας...Μπορούμε κάλλιστα όσοι έχουμε περάσει σίδερα 1,2,3 να μελετήσουμε μία εξωτερική σκάλα ώστε όσοι έχουν μάθημα στις πάνω αίθουσες να μην περνάνε απ τα τραπεζάκια...Το άνοιγμα λίγο στενό αλλά υπάρχει ήδη.Ε και όσοι έχουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλαϊνή είσοδο που θα απαιτήσουμε να παραμένει ανοιχτή...Είναι δικαίωμά μας....

Εγώ δεν βρίσκω την πλαινή είσοδο εξίσου εξυπηρετική, δεδομένου ότι σε βγάζει σε ΆΛΛΟ επίπεδο, και προφανώς αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους αλλιώς δε θα υπήρχε το συγκεκρημένο θέμα - θα έβγαιναν όλοι από εκεί. Όσο για την πρόταση να καταργήσουμε την κύρια είσοδο του κτιρίου για να μπαίνουμε από τον πάνω όροφο, μόνο σαν τρολιά μπορώ να την εκλάβω.
Θα μπορούσαν όμως τα τραπεζάκια να μεταφερθούν όπως είναι στον πάνω όροφο: η κάτοψη και ο χώρος είναι ακριβώς ο ίδιος, και πάλι μια αίθουσα θα χάνει μια είσοδό της (μάλλον αναπόφευκτο όσο τα τραπεζάκια είναι μέσα στο κτίριο των αιθουσών), η είσοδος δεν εμποδίζεται και όποιος θέλει να σας βρει για να πληροφορηθεί για το υλικό σας και τη δράση σας μπορεί να το κάνει.

Spoiler: show
3 έγραψε:...Τα ΒΟΔΙΑ που δεν μπορουν να προσπερασουν τους συναδελφους τους και "κολλανε στην κινηση" (τι πραγμα ειναι αυτο; ουτε στην Κατεχακη ετσι σε ωρα αιχμης!)...
Ειλικρινα το προβλημα με τα τραπεζακια που διαβαζω εδω με εχει συγκινησει περισσοτερο απο ολα. Το πιο μεγαλο ανθρωπιστικο προβλημα του αιωνα μας. Δεν μπορω αλλο, βουρκωνω.

Είμαι 5 χρόνια στη σχολή και δε σε έχω δέι ΠΟΤΕ σε μάθημα, μόνο στα τραπεζάκια να αράζεις με καφεδιά - λογικό λοιπόν να μη σε ενόχλησε ποτέ το να χάνεις 5 λεπτά να βγεις και άλλα τόσα για να μπεις, στο διάλειμά σου, και ταυτόχρονα να σε πατάνε και να σε πιέζουν! Και αν το θέμα σου είναι τα προβλήματα της ανθρωπότητας γενικά, γίνε κοινωνιολόγος, πρέσβης της UNESCO στην αφρική, γιατρός χωρίς σύνορα, ό,τι θες, και μην ασχολείσαι με τα υπόλοιπα ΒΟΔΙΑ που ασχολούνται μόνο με το πώς θα κάνουν πιο ανθρώπινες τις συνθήκες στη σχολή!
music Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 21 Οκτ 2012 11:50 am

music έγραψε:Θα μπορούσαν όμως τα τραπεζάκια να μεταφερθούν όπως είναι στον πάνω όροφο: η κάτοψη και ο χώρος είναι ακριβώς ο ίδιος, και πάλι μια αίθουσα θα χάνει μια είσοδό της (μάλλον αναπόφευκτο όσο τα τραπεζάκια είναι μέσα στο κτίριο των αιθουσών), η είσοδος δεν εμποδίζεται και όποιος θέλει να σας βρει για να πληροφορηθεί για το υλικό σας και τη δράση σας μπορεί να το κάνει.

:thumbup: Ή ακόμα καλύτερα θα μπορούσαν να μεταφερθούν στο πίσω μέρος του κτηρίου κοντά στην αίθουσα 01ΑΒ, νομίζω ότι υπάρχει και εκεί αρκετός χώρος (αλλά και να μην χωράνε όλα ως έχουν τώρα, νομίζω θα ήταν λογικό να μειωθούν τα τραπεζάκια...). Βέβαια τότε δεν θα αναγκαζόμασταν να ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τις παρατάξεις αν δεν το θέλαμε, κρίμα... :( Λύσεις υπάρχουν, θέληση υπάρχει;
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό eleni7 » Κυρ, 21 Οκτ 2012 11:56 am

Spoiler: show
(και) για αυτό είμαστε γαμ..τοι στους συγκοινωνιολόγους!!!ωραιότατη ησυχία στα κάτω κτίρια!!αμφιθέατρο σιδηροδρομικής for ever :D :D :D
eleni7

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Κυρ, 21 Οκτ 2012 12:05 pm

εκτος απο τα τραπεζακια καλο θα ηταν να εφευγαν και οι αφισες...
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό dimtsap » Κυρ, 21 Οκτ 2012 12:12 pm

talk_of_the_town έγραψε:εκτος απο τα τραπεζακια καλο θα ηταν να εφευγαν και οι αφισες...

+1 :thumbup:
Δεν μπορώ να πω πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα αν αλλάξουν. Το μόνο που μπορώ να πώ είναι πως για να γίνουν καλύτερα πρέπει να αλλάξουν.
dimtsap Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό recon » Κυρ, 21 Οκτ 2012 12:14 pm

ρε συ 3, τι ειναι αυτα που λες? επειδη καποιοι και καπου εχουν προφανως πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο μας εμεις θα κανουμε τουμπεκι για τα προβληματα της καθημερινότητας?
Δηλαδη αν ο γειτονας έρχεται και παρκαρει καθε μερα το αυτοκινητο του στην εισοδο μου και μου την μπλοκαρει και κανω 30 μανουβρες για να βγω δεν θα του πω τιποτα? θα ειμαι ατομιστης αν του πω να το παρκαρει αλλου? ειμαι χοντροπετσος που δεν σκεφτομαι οτι αλλα παιδακια πεινανε εκεινη την ωρα?
ΟΧΙ, ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΟΥ.

Τελος παντων, καντε κατι απο μονοι σας, και σεβαστειτε τους υπολοιπους (δεν μιλαω απευθειας στα ΕΑΑΚ, ομολογουμένως τα τραπεζακια σας ενοχλουν το λιγοτερο απο ολα - απλα δεν μπορει να φυγει μονο η δαπ ας πουμε, πρεπει να την κανετε ολοι). Επιπλέον έχουμε και σοβαροτερα θεματα να λεμε στις συνελευσεις απο τα τραπεζακια, οποτε ακομα ενας λογος να μετακομισετε - για να μην ξεφυγουμε απο τα σημαντικοτερα θεματα που μας αφορουν περισσοτερο.
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Κυρ, 21 Οκτ 2012 12:25 pm

Θα μου άρεσε πολύ να έχουμε επιτέλους ανθρώπινες συνθήκες στην είσοδο του Κτηρίου Ζ... Να θυμίζουμε ρε παιδί μου και σε κάτι αναπτυγμένη χώρα! τα τραπεζάκια μπορούν να βγαίνουν έξω (όταν έχει καλό καιρό), στο κυλικείο που θα ανοίξει απ'ότι ακούγεται ή να πάνε στο πίσω μέρος του κτηρίου Ζ, στην 01ΑΒ. Προτείνω να το κατεβάσουμε σαν ψήφισμα στην ΓΣ της Τρίτης.
BullsEye

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 12:31 pm

@music
Εντάξει αυτό με την ανεμόσκαλα ήταν πραγματικά τρολλιά γιατί δεν είναι τόσο σημαντικό το θέμα όπως και να χει....Εγώ προσωπικά την πλαϊνή είσοδο προτιμώ (όποτε είναι ανοιχτή) και από το επίπεδο του κυλικείου και του αμφιθεάτρου 1,2 με χωρίζουν μερικά σκαλιά....Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συζητιέται καθόλου το ενδεχόμενο να πάνε τα συγκεκριμένα τραπεζάκια (όλα της εισόδου) στο χώρο του κυλικείου....Δηλαδή οι τοπογράφοι που τα έχουν εκεί και όχι απευθείας έξω από τις αίθουσες έπαθαν κάτι???Στερούνται πολιτικοποίησης???
Reporter

Δημοσίευσηαπό maraki.pap » Κυρ, 21 Οκτ 2012 12:40 pm

μπορούν να πάνε και στον χώρο αμέσως μετά την πλαϊνή είσοδο και μπροστά από τη σκάλα... έχει αρκετό χώρο εκεί και θα χωράμε και να περνάμε...
maraki.pap

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης