Alexander έγραψε:Σημειωτέον βιαζόμουνα για οδοποιία 3 Καννελαίδη, για όσους έχουν νιώσει το killer βλέμμα όντας αργοπορημένοι
Καννελαΐδης έγραψε:"Τι ώρα είναι αυτή που έρχεσαι παιδί μου? Εδώ δεν είναι ανοιχτό Πανεπιστήμιο..."![]()
Για τον ίδιο λόγο δεν τα είχα πάρει και εγώ και πήγα σήμερα! Μου τα έδωσαν και μου είπαν ότι είμαι τυχερός γιατί η προθεσμία λήγει την Παρασκευή και όποιος δεν τα παραλάβει ως τότε ύστερα δεν θα τα δικαιούται!!!Alexander έγραψε:Απο όλα τα χειμερινά δεν πρόλαβα μόνο τα βιβλία εφαρμοσμένης υδραυλικής, όχι γιατι αμέλησα, αλλα γιατι όταν πήγα παπασωτηρίου (χάνοντας-και πάλι-μάθημα) μου είπαν οτι δε ξέρουν πότε θα βγουν οπότε..φτάσαμε εξεταστική και ξέμεινε.
Ο περιορισμός της διανομής συγγραμμάτων σε αριθμό ίσο με εκέινο των υποχρεωτικών και επιλεγόμενων μαθημάτων , που απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου, ισχύει μόνο για τους φοιτητές και σπουδαστές , που εγγράφονται για πρώτη φορά στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ από το ακ. Έτος 2008-09 και εξής. Τα παραπάνω προβλέπει τροπολογία του υπ. Παιδείας που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή
Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες