ΟΛΟΙ αύριο στη σχολή!

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: ΟΛΟΙ αύριο στη σχολή!

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Πέμ, 11 Δεκ 2008 1:55 pm

Δεν ξέρω πραγματικά.. εγώ σου είπα..απλώς πήγα στη συνέλευση και παρακολούθησα τη διαδικασία..
εκεί έπρεπε να ήμαστε όλοι μας την Τρίτη.. αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω..
η Δαπ είχε κάνει ανακοίνωση την προηγούμενη μέρα στην οποία έλεγε ότι δε θα παραστεί στη "συνέλευση" ..
δεν αναγνώριζε το ότι έπρεπε να γίνει εκτάκτως συνέλευση γιατί πολύ απλά δεν τη συνέφερε.
με το να μη μπει η δαπ και με το καλό σαμποτάρισμα μέσω των "ανακοινώσεων" της, να τι αποτέλεσμα είχαμε.
και να ερχόταν όμως, τι να μας έλεγε?? ότι ο αστυνομικός ήταν τρελός και ας το ξεχάσουμε? οχι συνάδελφοι!
αυτά δεν ξεχνιούνται..
υπήρχε ενημέρωση σχετικά με τη συνέλευση και σ αυτό το site..αναγνωρίζω το γεγονός ότι πολλοί ίσως φοβήθηκαν να βγουν από το σπίτι..δεν είχε 242 και οι πύλες του ΕΜΠ ήταν κλειστές ..καταλαβαίνεις τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες μαζευτήκαμε..
και για να δεις πόσο σοβαρή πολιτική δύναμη είναι η δαπ αρκείται στο να "τη λέει" στην πασπ,τα εαακ και τον εγκέλαδο μέσω ανακοινώσεων..κοιτάει και πάλι τη δουλίτσα της δηλαδή, τη στιγμή που μας απασχολούν τόσο σημαντικά θέματα.. δε θα γίνει το δικό της όμως..
δεν ξέρω αν είναι "παράνομη" στα χαρτιά η απόφαση αυτή ..αν σκεφτείς όμως τις συνθήκες και τα γεγονότα , θα νιώσεις ότι ήταν απαραίτητο να γίνει εκείνη η συνέλευση και να πάρει απόφαση ο σύλλογος των φοιτητών..
δεν έπρεπε καν να συζητιέται τόση ώρα το αν θα έπρεπε να γίνουν μαθήματα αυτές τις μέρες.
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό brahe » Πέμ, 11 Δεκ 2008 8:55 pm

stallion έγραψε:Η καθε παραταξη εχει το δικαιωμα αμα δεν θελει να μην μπει σε συνελευση οπως αλλωστε κανουν και τα κομματα στ βουλη καποιες φορες.

Δηλαδη κρινεις την αποφαση για καταληψη νομιμη?

stallion με συγχωρείς αλλά το να αποχωρήσεις από συνέλευση ώστε να μην υπάρχει απαρτία και να μη ληφθεί απόφαση είναι το πλέον αντιδημοκρατικό πράγμα που μπορεί κάποιος να κάνει. Γίνεται και από βουλευτές αλλά δεν νομίζω ότι τα συγκεκριμένα άτομα είναι παραδείγματα προς μίμηση. Και εγώ είμαι αντίθετος με την ιδέα της κατάληψης ,όταν όμως η πλειοψηφία την αποφασίσει πρέπει να το δεχθούμε.
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
brahe
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Πέμ, 11 Δεκ 2008 9:10 pm

Απαντώντας σ' αυτό το θέμα ένα μόνο πράγμα αξίζει να πω:

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες