Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμη ούτε τον λόγω που βρίσκονται μέσα στο κτήριο ούτε τον λόγω που υπάρχουν γενικώς τραπεζάκια!!
Δηλαδή το φαινόμενο:εγώ έβαλα πιο ωραίες(πολύχρωμες)/πολλές αφίσες για ταπετσαρία πίσω μου(να σπάσω το αρχικό μπανάλ λευκό των τοίχων,και όχι μόνο των εσωτερικών τοίχων) σε συνδυασμό με τα προβλήματα κυκλοφορίας κάπου καταντούν κουραστικά.Απ'την εμπειρία μου ο μόνος λόγος που υπάρχουν τα τραπεζάκια είναι για να μπορούν να κάθονται τα παιδιά των παρατάξεων(ίσως το μόνο πράγμα που ζηλεύω στα παιδιά μιας και δεν έχουμε κυλικείο)
Επίσης ρε παιδιά έχει καταντήσει κουραστικό να κάνεις μάθημα στην 03ΑΒ και να ακούς απ'έξω το ποίος φασώθηκε με ποιόν στο W και πόσο έκανε το μπουκάλι,για να μην σχολιάσω ότι όταν έχει κάποιος γενέθλια συμμετέχει όλη η 03ΑΒ στο διαχρονικό πάντα Happy Birthday To You.Ας μην κοροΐδευόμαστε αν κάποιος ήθελε να βρει τις αγαπημένες μας παρατάξεις για να πάρει σημειώσεις,να κλείσει τραπέζι,ν' αναλύσει το "Έγκλημα και Τιμωρία",να αντιπαρατεθεί λεκτικά ή να κάνει ταξική πάλη θα μπορούσε κάλλιστα να βρει τα αντίστοιχα άτομα/παρατάξεις στις αίθουσες/στέκια που τους έχουν παραχωρηθεί(δεν γνωρίζω αν έχουν όλες αλλά μερικές σίγουρα έχουν και λόγω του ανταγωνισμού υποθέτω και οι υπόλοιπες δεν θα έμειναν με σταυρωμένα χέρια κάτι θα έχουν καμιά ντουλάπα ή ερμάριο τέλος πάντων).Καιρός λοιπόν να φεύγουν τα τραπεζάκια(μαζί με τις αφίσες/ταπετσαρίες) αν οι παρατάξεις θέλουν να μας ενημερώσουν υπάρχουν και οι πίνακες ανακοινώσεων(οι οποίοι χρησιμοποιούνται γι'ακόμη περισσότερες αφίσες).