Τραπεζάκια ΔΑΠ - Εγκέλαδου, συνωστισμός στο διάδρομο

Πολιτικά θέματα; Οργανωτικά Προβλήματα; Προτάσεις Βετλτίωσης; Όλα τα ζητήματα που αφορούν στη σχολή αναλύονται εδώ.

Re: Τραπεζάκια ΔΑΠ-Εγκέλαδου,συνωστισμός στο διάδρομο

Δημοσίευσηαπό Dboun » Σάβ, 20 Οκτ 2012 7:02 pm

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμη ούτε τον λόγω που βρίσκονται μέσα στο κτήριο ούτε τον λόγω που υπάρχουν γενικώς τραπεζάκια!!
Δηλαδή το φαινόμενο:εγώ έβαλα πιο ωραίες(πολύχρωμες)/πολλές αφίσες για ταπετσαρία πίσω μου(να σπάσω το αρχικό μπανάλ λευκό των τοίχων,και όχι μόνο των εσωτερικών τοίχων) σε συνδυασμό με τα προβλήματα κυκλοφορίας κάπου καταντούν κουραστικά.Απ'την εμπειρία μου ο μόνος λόγος που υπάρχουν τα τραπεζάκια είναι για να μπορούν να κάθονται τα παιδιά των παρατάξεων(ίσως το μόνο πράγμα που ζηλεύω στα παιδιά μιας και δεν έχουμε κυλικείο)
Επίσης ρε παιδιά έχει καταντήσει κουραστικό να κάνεις μάθημα στην 03ΑΒ και να ακούς απ'έξω το ποίος φασώθηκε με ποιόν στο W και πόσο έκανε το μπουκάλι,για να μην σχολιάσω ότι όταν έχει κάποιος γενέθλια συμμετέχει όλη η 03ΑΒ στο διαχρονικό πάντα Happy Birthday To You.Ας μην κοροΐδευόμαστε αν κάποιος ήθελε να βρει τις αγαπημένες μας παρατάξεις για να πάρει σημειώσεις,να κλείσει τραπέζι,ν' αναλύσει το "Έγκλημα και Τιμωρία",να αντιπαρατεθεί λεκτικά ή να κάνει ταξική πάλη θα μπορούσε κάλλιστα να βρει τα αντίστοιχα άτομα/παρατάξεις στις αίθουσες/στέκια που τους έχουν παραχωρηθεί(δεν γνωρίζω αν έχουν όλες αλλά μερικές σίγουρα έχουν και λόγω του ανταγωνισμού υποθέτω και οι υπόλοιπες δεν θα έμειναν με σταυρωμένα χέρια κάτι θα έχουν καμιά ντουλάπα ή ερμάριο τέλος πάντων).Καιρός λοιπόν να φεύγουν τα τραπεζάκια(μαζί με τις αφίσες/ταπετσαρίες) αν οι παρατάξεις θέλουν να μας ενημερώσουν υπάρχουν και οι πίνακες ανακοινώσεων(οι οποίοι χρησιμοποιούνται γι'ακόμη περισσότερες αφίσες).
Dboun

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Reporter » Σάβ, 20 Οκτ 2012 7:46 pm

Εγώ νομίζω πως έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τραπεζάκια που μπορεί κάποιος να βρει το υλικό του καθενός και μάλιστα σε χώρο που μαζεύονται πολλοί φοιτητές...Στην αρχή φάνηκα λίγο κάθετος γιατί ήθελα να τσιγκλίσω....(το τρολλ δεν πεθαίνει μέσα μου όσο και να προσπαθώ να το σκοτώσω :lol: :lol: :lol: ) . Παρ όλ αυτά πρέπει να είναι έτοιμη η κάθε παράταξη να δεχθεί και να συζητήσει εναλλακτικές λύσεις αν υπάρχει πρόβλημα λειτουργικότητας του κτιρίου...Π.χ μια λύση θα ήταν να χρησιμοποιηθεί για τα τραπεζάκια το κυλικείο της σχολής που έχει σχεδιαστεί και με τέτοιες προδιαγραφές (εργασία οικοδομικής 2005 :D ), και μάλιστα είναι χώρος μαζικής συνάθροισης...
Μία βελτιωτική κίνηση είναι επίσης (όπως προαναφέρθηκε) να ζητήσουμε από τον επιστάτη να μην είναι ποτέ κατεβασμένα τα ρολά της πλαϊνής πόρτας απέναντι από το κτίριο γεωτεχνικής...Μπορεί να αποσυμφορηθεί άνετα η κατάσταση αν το εξασφαλίσουμε αυτό....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό gandalf » Σάβ, 20 Οκτ 2012 9:25 pm

δε λέω σας απασχολούν σοβαρά προβλήματα
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Σάβ, 20 Οκτ 2012 9:35 pm

Dboun +1
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Δημοσίευσηαπό Fategr » Σάβ, 20 Οκτ 2012 10:17 pm

Ρε παιδιά, Πολιτικοί Μηχανικοί δεν είμαστε;

Γιατί να μην κάνουμε πιο πλατύ το διάδρομο εκεί στα τραπεζάκια, σιγά το πράγμα...

Δομοστατικοί τα φώτα σας...!
Άβαταρ μέλους
Fategr

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Σάβ, 20 Οκτ 2012 10:29 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό denexwonoma » Κυρ, 21 Οκτ 2012 12:30 am

Συμφωνω ,με εκνευριζουν καθε πρωι.Οχι μονο η ΔΑΠ και ο Εγκελαδος.Ολοι τους
denexwonoma

Δημοσίευσηαπό Reporter » Κυρ, 21 Οκτ 2012 2:00 am

Εγώ πάντως επιμένω πως δεν πρέπει να χαλάνε τα νεύρα μας...Μπορούμε κάλλιστα όσοι έχουμε περάσει σίδερα 1,2,3 να μελετήσουμε μία εξωτερική σκάλα ώστε όσοι έχουν μάθημα στις πάνω αίθουσες να μην περνάνε απ τα τραπεζάκια...Το άνοιγμα λίγο στενό αλλά υπάρχει ήδη.Ε και όσοι έχουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλαϊνή είσοδο που θα απαιτήσουμε να παραμένει ανοιχτή...Είναι δικαίωμά μας....
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 21 Οκτ 2012 6:29 am

Πω πω προβλημαααααα.. χανουμε πολυτιμα δευτερολεπτα να φυγουμε απο την ταξη, να αναπνευσουμε διαλειμμα.. Τα ΒΟΔΙΑ που δεν μπορουν να προσπερασουν τους συναδελφους τους και "κολλανε στην κινηση" (τι πραγμα ειναι αυτο; ουτε στην Κατεχακη ετσι σε ωρα αιχμης!)... Που "παγιδευονται" σαν μωρα παιδια, και βριζουν και τους μπροστινους τους, ειδικα δε, οταν ειναι χαμος μπροστα τους στην ουρα στο κυλικειο ή στη γραμματεια. Εκει δεν αντεχεται. Θελω να περασω, ειναι δικαιωμα μου!!!

Και τωρα κατι προσωπικο. Αυτο τον καιρο συναδελφοι κανω μια διπλωματικη που εχει θεμα την αποτυχια ενος τεχνικου εργου σε χωρα της Αφρικης. Ως εισαγωγη στο εργο μου, ψαχνω και γραφω καθε μερα πληροφοριες για τις κοινωνικες δυστυχιες που πληττουν τις αφρικανικες χωρες. 1 στα 5 παιδια πεθαινει κατω των 5 ετων. Το μεσο καθημερινο εισοδημα ειναι κατω του 1,5 δολαριου. Υπαρχουν ανθρωποι, τοσο μα τοσο φτωχοι, που τρωνε μονο βραστο νερο, χωρις τιποτα αλλο. Υπαρχουν ολοκληρα χωρια που πεθαινουν ακομα και απο τις πιο συνηθεις ιασιμες ασθενειες. Η ανεργια σε καποιες χωρες ειναι 70% και παραπανω.

Ειλικρινα το προβλημα με τα τραπεζακια που διαβαζω εδω με εχει συγκινησει περισσοτερο απο ολα. Το πιο μεγαλο ανθρωπιστικο προβλημα του αιωνα μας. Δεν μπορω αλλο, βουρκωνω.

ΥΓ: Αν ΑΥΤΟ δεν λεγεται ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ, ε δεν περιγραφω αλλο..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 21 Οκτ 2012 9:38 am

Συμφωνώ, πρέπει πρώτα να λύσουμε το ανθρωπιστικό πρόβλημα του τρίτου κόσμου, μετά το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και στο τέεελος μπορούμε να σκεφτούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα από την καθημερινότητά μας (αν βέβαια το επιτρέπουν οι συνθήκες, γιατί φαινομενικά μπορεί να είναι απλά, στην πραγματικότητα όμως είναι πολυδιάστατα και απαιτούν σκληρές διαπραγματεύσεις!). Σηκώστε όλοι τα μανίκια! Έχουμε δουλειά μπροστά μας!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σχόλια/Προτάσεις/Παρατηρήσεις για τη Σχολή

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης