1) Γιατί δεν χρησιμοποιείται για μαθήματα το κτίριο Γκίνη που και αποθήκες για το υλικό του Εργαστηρίου έχει και ευάερες και ευήλιες αίθουσες έχει και με μία αλλαγή στα έδρανα των αμφιθεάτρων και διόρθωση κάποιων κακοτεχνιών θα γινόταν ένας ζωντανός ακαδημαϊκός χώρος???
2) Γιατί φτιάχνονται τα νέα αμφιθέατρα στη Σχολή??? Για να αποθηκευτεί το υλικό του Εργαστηρίου???
3) Γιατί στις "διαδικασίες" (τις δημοκρατικότατες) της επιτροπής προπτυχιακών έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ??? Ούτε οι αριστερές παρατάξεις ούτε οι ανένταχτοι φοιτητές???
4) Γιατί δεν ενημερώνονται οι φοιτητές για τις συνελεύσεις του Τμήματος και της επιτροπής προπτυχιακών ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν από μόνοι τους συλλογικές διαδικασίες για το πρόγραμμα σπουδών έχοντας σωστή και επεξεργασμένη επιχειρηματολογία??? Και οι μόνοι που προσπαθούν να τους ενημερώσουν μέσα στις ΓΣ είναι οι αριστερές παρατάξεις???
Για όλα τα παραπάνω ερωτήματα και για πολλά άλλα αναπάντητα αλλά και απαντημένα αποφάσισα να ενταχθώ σε μία συλλογικότητα μέσα στη σχολή μου... Θα μπορούσα και να μην οργανωθώ αλλά πάλι δεν θα σταματούσα να ψάχνω απαντήσεις αγωνιζόμενος και μαχόμενος... Εγώ θεωρώ ότι όλες οι συλλογικότητες στη Σχολή καλά κάνουν κι έχουν το δικό τους χώρο γιατί απλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ στη σχολή και μπορεί να τους αξιοποιήσουν πολύ δημιουργικά και ναι συμφωνώ merde θα έπρεπε να υπάρχει και χώρος για όλους τους φοιτητές που να λειτουργούσε αυτοδιαχειριζόμενα από όλους χωρίς ταμπέλες. Αλλά ποιος εκτός από την πολιτική της σχολής ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει τέτοιος χώρος???
Έγραψες merde στο τόπικ για τις αφίσες ότι θα παραδεχόσουν μία παράταξη που θα άνοιγε το θέμα των αφισών και θα δεχόταν να μειωθεί η όντως υπεβολική κάλυψη των τοίχων της Σχολής. Πολύ συζητίσιμο θέμα ορθή η κριτική που έγινε ειδικά τι μέρες των εκλογών η κατάσταση είναι όντως προβληματική. Πάντως εγώ θα παραδεχόμουνα και θα θαύμαζα τον έναν ή τους δύο ή τους 10 ανένταχτους φοιτητές με @ρχίδι@ που θα σκυλιάζανε για το συγκεκριμένο ζήτημα που τους ενοχλεί μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν. Να μη σταματήσουν να ερχονται στις ΓΣ και να λένε αυτό που πιστεύουν γιατί θεωρούν ότι έχουν ξεκινήσει έναν δίκαιο αγώνα κι ας τους κλάνουν όλες οι παρατάξεις (και μάλλον δεν θα τους έκλαναν και όλες). Να απαιτήσουν να υπάρχουν τοίχοι στη Σχολή που να εκτίθενται έργα τέχνης να απαιτήσουν να υπάρχουν αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι και να τα βάλουν με όλους και με όλα αναλαμβάνοντας και το προσωπικό κόστος. Και είμαι σίγουρος ότι θα συμπαρέσυραν πολλούς ακόμα φοιτήτες ακόμα και παραταξιακούς και θα πετύχαιναν αυτά που ήθελαν.
Εν πάσει περιπτώσει για να μη πολυλογώ οι χώροι των παρατάξεων στη Σχολή πριν ήταν χώροι αχρησιμοποίητοι ή εν πάσει περιπτώσει χώροι και αποθήκες που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν και αλλού αν υπήρχε η βούληση της σχολής και των καθεστωτικών παρτάξεων...
Υ.Γ: Merde δε πιστεύω να τα πήρες προσωπικά όσα έγραψα